Colonia
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 12:18 PM
|
Colonia - Oduzimas Mi Dah
Koliko dugo vec te poznajem cini se kao godinama i svaki put kada te dotaknem osjetim klecaj u koljenima
Drhtaji moji sve ti govore ko da je prvi put milijun bubnjeva u srcu mom udara...
Ref. Oduzimas mi dah, za tobom ludim volim svaki tvoj osmijeh dok se budim volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan
Oduzimas mi dah, ostajem bez rijeci u krilu tvom nema kraja sreci volim tvoje usne kad tiho krenu poljupcima u novi dan
Koliko dugo sam te cekala cini se kao stoljecima samo je jedna ljubav zauvijek traje do kraja vremena
Drhtaji moji sve ti govore ko da je prvi put milijun bubnjeva u srcu mom udara...
Ref.
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:07 PM
|
1001 NOĆ
Malo po malo i ovaj grad tone u san prolazi jos jedan dan dosadan
Bilo bi vrijeme da se probaju haljine i da se uskoci u najbolje cipele
Malo po malo i ovaj grad postace nas ma pusti price i nagazi na gas
Gdje je party, gdje je pjesma gdje je vino tu je spas gdje je ludi ritam noci to je mjesto za nas
Ref. Zaboravi sve i pusti me neka se svijet oko nas okrece zaboravi se i osjeti moc nije nam dovoljna ni 1001 noc
Malo po malo i zora vec je svanula a vatra je tek u nama planula
Doslo je vrijeme kada najjaci ostaju vrijeme kada klinke padaju
Malo po malo i ovaj grad postace nas ma pusti price i nagazi na gas
Gdje je party, gdje je pjesma gdje je vino tu je spas gdje je ludi ritam noci to je mjesto za nas
Ref.
|
|
| |
|
post # 3 | 29.04.2012 , 6:30 PM
|
Tipicno muski
Opet ti po starom znam ja kazu meni sve po ramenu ti sline dotjerane lutkice sriktane i plave dugonoge graktalice ma, vole one tebe, vole pune dzepove
Sve su iste nacrtane svim bojama prebojane
Ref. A ti, k'o ti, samo da su lude noci ne dolazi takav pred moje oci ne idi na vrata moja kad te vino srusi ne lupetaj da me volis, tipicno muski
Opet ti po starom svako malo dolutas svakim danom sve si gori ne znam kako uspijevas
Ref.
Ref. A ti, a ti, samo da su lude noci ne dolazi takav pred moje oci ne idi na vrata moja kad te vino srusi ne lupetaj da me volis, tipicno muski
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 04.12.2012 , 12:03 PM
|
Colonia
Plamen od ljubavi
Sanjala sam neke oci crne, lazljive ljubile su tvoje tvoje usne nevjerne
Rasula se kisa po mome jastuku slomila me u snu ruku u vatru dajem da se i ne pokajem ostat ces samo moj
Refren Jer ako ti dam plamen od ljubavi jedna noc i jedan dan tebi bit ce dovoljan
Da ti dam, da ti dam plamen od ljubavi shvatio bi da sam ja tvoj pocetak i tvoj kraj
Sanjala sam ruke kako njezno grle te uzele su tvoje i od mene odvele
Rasula se tuga po mome jastuku ubila me u snu ruku u vatru dajem da se i ne pokajem ostat ces samo moj
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 6 | 04.12.2012 , 2:08 PM
|
=LAZU OCI MOJE=
U tisini jutra mene obuzmu neka tuzna sjecanja zaplakacu neki drugi put jer danas mi to ne treba Bez tebe srce mi je ledeno kao u okovima znali smo da stat ce sve kad nas jednom razdvoje Ref. 2x Lazu oci moje da nisu tvoje vole te jos uvijek, kao prvi put hej, lane moje, crne kose tvoje bez tebe nemam kud
Bez tebe srce mi je ledeno kao u okovima znali smo da stat ce sve kad nas jednom razdvoje Ref. 2x Ref. 2x
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 7 | 06.12.2012 , 12:41 PM
|
Colonia Gukni, golube (duet Slavonia Band)
Skitnica sam i baraba ja al' uvijek si me takog volila uzalud ja sam trosio dane gorile su sve kavane tambure svir'o, divojke dir'o a ti mi sve oprostila
Ref. Hajde, gukni golube hajde, da li volis me sto to ljudi divane da me tvoje usne ne ljube
Hajde, gukni golube hajde, da li volis me sto to selo divani da me oko crno ne ljubi
Slomila se dusa becarska slomila se i pala do dna kako i nece kad si popio dane site su te sve kavane nocima svir'o, divojke dir'o a ja ti sve oprostila
Ref.
Uzalud ja sam trosio dane gorile su sve kavane nocima svir'o, divojke dir'o a ja ti sve oprostila
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 8 | 06.12.2012 , 5:39 PM
|
Colonia - Laz za laz
Gledaš ju kroz oblak dima, Ona je omiljena među svima, Pogled tvoj presrela je, Šalje signale da dođeš do nje…
Njene oči k’o od stakla, Pleše k’o živa vatra, Stavlja ti ruke oko bokova…
Njene usne k’o od meda Znaju one kako treba To što želis sapuću…
REF: Ona je koketa, lutkica bez mane, A prodaje ti samo laž za laž, Medena i slatka, suknjica prekratka, Njoj si samo zabava… Moja omiljena
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 9 | 06.12.2012 , 7:31 PM
|
MIRNO MORE
Ne bih znala sto je ljubav da te ne poznam u zivot si moj usao nepozvan jos uvijek ne znam kako se dogodilo zateklo nas jutro sasvim slucajno
I suza i smijeha, znam bilo je svega al' ti, ti si jos tu
Ref. Ti si moje mirno more ti si moj dobar dan moje jedro kad me slome put suncem obasjan
Tiho, tiho sanjaj na rukama mojim luke i obale krugove u pijesku, nebo modro kule od soli za tebe
Ne bih znala sto je sreca da te ne poznam ako te nemam nikog ne trebam i da stoput u zivotu to se dogodi samo jedna ljubav ce ostati
I suza i smijeha, znam bilo je svega al' ti, ti si jos tu
Ref.
Ref.
|
|
| |