Poslednja Igra Leptira
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 12:23 PM
|
Poslednja Igra Leptira - Natasa
Gledao sam belo jutro doslo je polako oteralo nocne ptice svanulo tek tako
Al' ostao je kljuc od stana i papir od cokolade zaboravljen upaljac od soka prazna flasa sve je tu
Ref. 2x A gde je Natasa muci me to a gde je Natasa joj, joj, joj, joj
Pobeg'o je zuti mesec otela ga zora nikom nije rek'o idem vratiti se mora
Ref. 2x
Ref. 4x
Natasa, Natasa, Natasa Natasa, joj, joj, joj, joj
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 2:53 PM
|
DEČKO, AJDE OLADI
Otkopcaj dugme, vruc je dan decko, ajde o'ladi a kad bih im'o prazan stan decko, ajde o'ladi
Ref. Juce si htela, danas ne decko, ajde o'ladi ti dajes nista, ti bi sve ma decko, ajde o'ladi daj, daj, daj mi, daj decko, ajde o'ladi
Da nemas nekoga u planu decko, ajde o'ladi on ce po noci, ja po danu decko, ajde o'ladi
Ref.
Ma bas i nije neki stos decko, ajde o'ladi pred svima vuces me za nos decko, ajde o'ladi
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 28.12.2012 , 1:01 AM
|
Vrati se Odlazis, ranim jutarnjim vozom karta u ruci, koferi puni stojimo nemo kraj tvog vagona ulaze ljudi gledam te poslednji put
Ko da bi htela jos nesto reci usne se micu, a glasa nema hocu da pamtis sve nase dane promrzle prste i prvi sneg
Refren Vrati se, jer volis stvari koje volim i ja vrati se, neka me cuje pola sveta vrati se, necu da molim ja samo pevam vrati se, vrati
Voz sporo krece s praznog perona vreme nas izdaje ko nikad pre samo jos ruka, otvoren prozor daljina brzo odnosi sve
Pognute glave, krijuci bore zatvaram oci i vidim nju gubim se slepo u novom danu al' sve sto jesam ostace tu
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 5 | 28.12.2012 , 5:51 AM
|
POSLEDNJA IGRA LEPTIRA - UMIRU JELENI
Umiru jeleni i sad u meni tamo gde si bila slomilo se jutro ko ti je rekao da snovi tamne nikad necu znati jer bicu samo trag coveka i bicu vodja skitnica
Nek bude dan kad divlje ptice krenu preko istog mosta ja cu preci ako me tamo ceka tvoja senka nista necu reci jer bicu samo trag coveka i bicu vodja skitnica
Ref. Ne brini, ne brini jeleni umiru sami
Poruku je menjao/la Deki87 - Petak, 28.12.2012, 5:51 AM
:P
|
|
| |