Dzenan Loncarevic
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 1 | 10.12.2011 , 3:45 AM
|
ANA NE BUDI LUDA
Poslednji voz poslednji poziv, kasno je cak i vreme zbog nje stalo je pukli smo skroz a ona slepo veruje da jos ljubav ovde stanuje
Ref. Ana, ne budi luda pa zar ne vidis nisam vise tvoj zaboravi grad, zaboravi broj jer ja nisam vredan cak ni tvojih suza Ana, zivot je celi pred tobom odlazi sad, jer polazi voz idi dok jos nije prekasno
Poslednji voz, poslednja nada umire samo tuga ovde caruje mokra si skroz, ovde su kise ledene daj obuci moje prevare _______________________________
BOMBONA
A mislio sam s malo ce vode ljubav lagano da ode
Celu noc sam jednoj maloj vikend lazi pricao svakog petka s tom sam pricom ja po gradu isao
Male slatke vikend lazi ko ih danas ne trazi
Mislio sam s njom cu biti samo do ponedeljka onda opet s nekom drugom tamo vec od utorka
Male slatke vikend lazi ko ih danas ne trazi sta je sa mnom srce kazi hej, sta to bi
Ref. Ona, u grlu stoji k'o bombona vec mesec dana me gusi i jos je nosim na dusi
Jos uvek osecam da ona u grlu stoji k'o bombona a mislio sam s malo vode ljubav ce lagano da ode _____________________________
CRNA DAMO
Nocas tu su svi, samo nisi ti Srce kaze hajde popij nesto jace Pevam nocima, dim u ocima Pa se ne zna dal se smejem ili placem
Nocas misle svi, da zakasnila si ti Kako istinu, da im kazem ljubavi
Ref. A gde si sada ti, ja gubim te lagano I ne dam da mi bol, u oku vide Nedostajes mi ti, moja crna damo I pevam al' mi to, sve teze ide
A gde si sada ti, svi dosli su odavno Ja ne dam da mi bol, u oku vide Nedostajes mi ti, moja crna damo I pevam al' mi to, sve teze ide Pevaj srce, znam da boli te
Nocas tu su svi, stari drugovi Srce kaze hajde popij nesto jace Ponoc prolazi, ti ne dolazis A u grudima mi udara sve jace
Nocas misle svi, da zakasnila si ti Kako istinu, da im kazem ljubavi
Ref. x2 ______________________________
DA SI TU
Ljubis me, njenim usnama njenim rukama, u kosu zapletes bol gledas me, njenim ocima budis nocima, kao da jos sam tvoj
Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam
Ref. 2x Da si tu, i mene bi bilo jer odavno nisam onaj kog' znam da si tu, sa dna bi me diglo i ne bih kraj nje zaspao sam sam bez ljubavi na dnu, da si tu
Sanjam te, s' njom u narucju i jos me napiju, tugom secanja sva proklet sam, kad se prodam njoj jer do pola tvoj, zauvek ostajem ja
Kradem joj dusu, svoju tebi poklanjam
Ref. 2x __________________________________
DOBRO JE TO
Hej, ja nisam on, to treba da znas kada me gledas vidis li mene il' njega rekla si mi to, sta je bilo i kakav je kraj i sad si sama, a tako lepa si, znaj
Gledam te, gledam i brojim dane jedan po jedan da zagrlis me, da ti se predam ljubav plasi te, znam
Ref. Samo voli me, dobro je to sta je bilo, bilo je, sad je gotovo ti bit ces moja, to srce zna to nije sala, moja mala
Oslobodi se, dobro je to ako ljubav plasi te, kazi slobodno drugi je mozda i lud i besan a ja sam takav kakav jesam _______________________________
DOBRO MI IDE Gde li si nocas, to ne zna niko a svi bi hteli da si tu jos uvek cekam, samo toliko a znam da cekam uzalud
Ref. Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam neko je ljubi, a ja nocas poludecu sam
Dobro mi ide, to znam uzalud ljubav da dam drugi je ljubi, a ja i nocas spavacu sam
Sto je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu, dobro je
Mozda je tako, desi se lako da nekog volis uzalud desi se jednom, desi se triput' al' meni ko zna koji put
Ref. x2
Sto je bilo, bilo je sto je mnogo, mnogo je sve u svemu, dobro je (4x) ____________________________
IDI BILO KOME
Dosla si kad vise nemas kome rec po rec i gledam kako tones i gledam te, suza blista lica ista si ostala
Ref. Idi bilo kome idi, nek' te lome i vetrovi i lazi vise me ne trazi samo ne mogu takvu da te gledam
Idi, hvala Bogu takvi ljudi mogu sve i gde nisi smela reci nisi htela slazi, bar to si uvek umela
Kajes se i sad bi da ti prastam hteo bih, al' vise nemam za sta kada vidim te, draze mi je da si stara ti ostala
Ref. x2
Bar to si umela ______________________________
ISPOD MOJIH DODIRA
Znas mi ulicu i broj ma samo udji ne kucaj iako nisam sam to tebi nije bitno znas ti koje uvek tvoj za lepu rec i zagrljaj da tudji okaje ti greh ako je hitno
I mrzim se zbog tog' ali uvek pristajem i tesko sebi to priznajem
Ref. 2x Reci mi sta si trazila tu ispod mojih dodira dok si mi ponos gazila i sa mnom ljubav vodila dok svaki minut je k'o vek za ciji greh sam nocas lek kom' si u mojoj postelji oprostila
Ja ove ruke svoju laz k'o i uvek ostavim bol donesi mi u ova cetri zida svaki osmeh sto ga das nek' me opet prevari a sutra vrati mi se neverna bez stida
I mrzim te zbog tog al' uvek pristajem i tesko sebi to priznajem
Ref. 4x ________________________
IZBEGAVAM
Mala, proteklih dana idem na hiljadu strana 'zvan ili nepozvan
Ja sam zbir svojih rana dusu umornu svoju u bolu odmaram
Sva moja pijanstva pijanstva su mladica a mamurluci starca od sto godina
Ref. Izbegavam da dugo budem sam u stanu tu sve na tebe seca me tu krijem svoju mracnu stranu
Izbegavam pa letim kao muva bez glave i gde cu pasti ne gledam jer svejedno ja zbog tebe stradam ne izbegavam
Mala, proteklih dana haos mi je nirvana da ti ne objasnjavam ______________________________
JA SADA IMAM SVE
Ja nisam priznao kad sam te izdao da mnoge noci bio sam njen i kad sam voleo, druge sam ljubio i svakoj bio samo lak plen
U knjigu prevara davno sam upisan iz tvoga srca sad zauvek izbrisan
Ref. Ja sada imam sve, al' jedno fali mi da sve to s tobom podelim ja sada mogu sve, al' jedno ne mogu da pored tebe ostarim jer ko zna cija si i ko te raduje kad nisam znao ja, nek drugi voli te
Bila si najbolja, to nisam video za tvoju ljubav bio sam slep s tobom sam stekao, drugima prodao sad srece nemam ni za lek
Iz mog zivota si zauvek nestala u mome srcu si jedino ostala
Ref. 2x ________________________________
KAD ME NECE
Snjegovi nek' nikad se ne otope ovu tajnu mogli bi da potope kad me vidi znace sta je nesreca takvog da me se ne seca
Sunce vise neka me ne ogreje da obasja licem sto se ne smeje ako sazna ljubav kako zaboli mozda nikog ne zavoli
Ref. Evo dusa, evo sve nocas bacicu pred ljude da od mene za zivota nista bas ne ostane
Evo srce samo da usne joj o meni sude kad me nece nista drugo meni ne preostaje
Crne kise nikad nek' ne prestanu da na licu tragovi ne ostanu pa da vidim tugu sto se ne pamti takvog da me nikad ne pamti
Sunce vise neka me ne ogreje da obasja licem sto se ne smeje ako sazna ljubav kako zaboli mozda nikog ne zavoli
Ref. 2x ______________________________
KAD OSTAVE TE SVI (NAJGORI)
Halo, ljubavi s' kim si, sta mi radis vidim da si budna jos ti svetlo gori
Ne prekidaj vezu jos volim tvoj glas kazes ne znas ko je ovde tvoj najgori
Uspeo sam snove da ti unistim al' sam uvek znao kako da te tesim
Sada ti ne valjam u cemu je stvar za lose smo dane dobar bili par
Najgori, ovde tvoj najgori najgori, po sebe gori najgori, najbolji tvojoj ljubomori od sebe gori, znaj
Pricali nismo cini mi se dugo ma, zasto cutis reci nesto, tugo
Ref. Kad ostave te svi kad vide kakva si ja stvoricu se tu istoga trena
Znam nije Bog zna sta al' ostacu ti ja bar mene imaces za sva vremena
Kad crni labud tvoj zauvek nestane oprosti mu za sve sto nije smeo
Na jastuk pogledaj tu za njim ostace bar jedno maleno belo pero
Pricali nismo cini mi se dugo ma, zasto cutis reci nesto, tugo
Ref. _____________________
KOSA DO RAMENA
Da li si se pitala jeli prazna postelja s tvoje strane kreveta sa mnom kad si zivjela jeli prazna ostala
Da li su nas izdali oni dobri andjeli koji su nas cuvali bitku su izgubili il' su prosto zaspali
Ref. Kosa do ramena srce od kamena po tvojoj kozi biseri su rasuti zar ti nedostajem sad kada postajem samo jedan od bivsih ljubavi
Kosa do ramena srce od kamena po tvojoj kozi biseri su rasuti bas mi nedostajes sad kada postajes samo jedna od bivsih ljubavi
Da li si se pitala kad si vino popila kada si se opila i svima si priznala da bi mi se vratila
Ref. ________________________
LAURA
Dobro dosla, Laura dugo se nisi javljala ostavi telefon svoj zapisi moj
Sto se tice drugova proslo je mnogo vremena neki su davno otisli nisu se vratili
Ovdje stvarno nista novo u ovoj nedodjiji k'o da vrijeme nam je stalo samo smo stariji
Ref. 2x Dobro dosla, Laura ovaj grad je caura ti si kao dijamant oko tebe aura stvarno dobro izgledas il' se lazno predstavljas
I opet je isto, Laura od Istoka do Zapada jedni su uvijek lutali mudri su cutali
Ovdje stvarno nista novo u ovoj nedodjiji k'o da vrijeme nam je stalo samo smo stariji
Ref. 2x __________________________
LEPTIRA LET
Otvaram oci kao da sanjam zar je sve oko nas nestalo mostova nema, nijednog za mene preci taj put do nje nemam gde
Ref. Hej, zar je sve kao taj prvi sneg dok je tu, svi se raduju hej, zar je sve kao leptira let prelepo, a traje minuta pet
Pitam sve ljude sta je to sa mnom niko me ne vidi i ne cuje mostova nema, nijednog za mene preci taj put do nje nemam gde
Ref. 2x
Otvaram oci kao da sanjam zar je sve oko nas nestalo mostova nema ________________________________
LJUBIM U PROLAZU
Petak, subota izlazim ja k'o lik iz ljubavnih romana prva dama, druga sama, treca ko zna ma bilo je i boljih dana kad vec me pitas da ne lazem nek' znas da zivim i bez tebe
Ref. Ljubim u prolazu, ne okrecem se vise ako te ugledam ja umrijecu, to znam na mome obrazu presusile su kise ako ti ista znaci, jos sam sam
Spavati, nemam ja nista sa tim kad padne noc ja nemam mira zivot mi je pun kao romanticni film ruza, klavira i manira ma bolje da cujes sve od mene da znas kad druga me spomene
Ref. 3x _______________________________
LOSA
Ko ti je rekao vazduh da poneses uvek kad vrata zalupis ti pa jedva disem, znojim se i ludim dok ne vidim da dolazis mi
Ponekad danju razum mi se javlja al' bol se nastavlja jer ono sto mi svake noci radis to se ne zaboravlja
Ref. Losa, losa si po mene po mene i po moje vene kad nema te, u njima mesto krvi teku otrovi
Losa, losa si po mene al' takve muskarci rado zene nijednu ti dobru stranu nemas a sta je, dobro znas
Ko ti je rekao snove da poneses kada kraj mene ne spavas ti da svako jutro ocajan se budim dok ne vidim da dolazis mi
Ponekad danju razum mi se javlja al' bol se nastavlja jer ono sto mi svake noci radis to se ne zaboravlja
Ref.
Ja rugao sam se drugarima da zene lose uticu na njih i savete im delio a sad sam gori od svih
Ref.
A ti si losa mi A ti si losa ____________________________
LUDUJEM
Ti vrckas ocima pred drugim momcima na vratu si sakrila tragove usana
Ref. 2x A ja ludujem moje medeno ludo, ludo, ludujem srce ledeno
Ti vrckas ocima pred drugim momcima i mene nema u tvojim ocima
Ref. x4
Ludo, ludujem srce ledeno _______________________
MORAM
Ne izgovaraj mi ime, ni u snu znaj od mene licno imas zabranu jer ako glas ti dopre do mog srca umrecu ne izgovaraj mi ime ni u snu
Prazne case pune bola me opominju s' tobom sve bi opet krenulo ka zlu
Ref. Moram da te unistim u sebi moram da te zaboravim moram zbog neceg kobnog i loseg u tebi da zauvek odem i da te ostavim
Moram da te unistim u sebi moram da te zaboravim moram da ugasim prokletu zelju u meni zelju za tobom sto ipak neprolazi moram
Ne izgovaraj mi ime ni u snu i dok budis se u tudjem krevetu i ne idi na mesta sto nas vezuju ne izgovaraj mi ime ni u snu
Ref. ______________________________
NE BUDI ME
U sebi letim u sebi padam u sebi cuvam zauvek nas svaki tren
U sebi sanjam da jos si nezna i cesto kazem u sebi da volim te
Ref. Ne budi me, ne ljubi me kada znam da me nisi nikada ni volela
Ne budi me, ne ljubi me kao sto ziveo sam pusti me da umrem sam
Pada noc na zivot moj ne zelim spas i gledam te i gledas me
Ref.
U sebi nosim i bol i suze jer znam da bices moj zivot u vecnom snu
I sve ti nocas u sebi prastam i milujem te u sebi a ti si tu
Ref.
I pada noc na zivot moj ne zelim spas i gledam te, i gledas me al' nema nas, nema nas __________________________
NEPAR
Rekla si zelim te a htela si druge rekla si zauvek nek' bude sta bude ne bih preziveo jos jednom to
Rekla si volim te sta imam od toga neverni najlakse se kunu u Boga sve sto je moje sad je njegovo
Ref. Tesko mi je nocas tesko bez tebe ime ti ne pominjem da mi suza ne krene svako ima nekog svoga samo ja ove noci pijem sam ja sam rodjen neparan
Jos po navici ti kafu spremam strah me da te imam a da te nemam da opet stare rane otvaram
Sa mnom se nista nije desilo novo u mojoj knjizi jos si veliko slovo tu ispod koze jos te osecam
Ref. __________________
NIJE MI STALO
Ova noc k'o molitva, nada na usnama da li si me volela, to nebo zna ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je
Ref. 2x Ma nije mi stalo, to srce malo da li je za me kucalo jos su mi tvoji poljupci sveti a ti ces drugog voleti
Ova noc od ludila nade mi ubila tvoje ruke ledene nisu za mene ona ne primecuje i ne pita sta mi je ona bi da krene sad jer vec je vreme, kasno je, kasno je
Ref. 4x ___________________________________
NIKOME NI REC
Koliko zelim te, toliko nemam te i svaki korak s njom kad tebi vrati me
Ref. 2x Nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj
I sta nam ostaje od ove ljubavi kad ono najlepse nismo doziveli
Ref. 2x
Da izdrzim ovaj mrak, da prezivim ovu noc ne bi mi osvanulo bez tebe osvanulo
Ref.
Nikome kad znas da nisam bio jak i samo laku noc pozeli mi za kraj
Ref.
Nikome kad znas da nisam bio jak i samo laku noc pozeli mi za kraj (2x) _______________________
OUI
Usla je ko kraljica, kao da je oduvek sijala u disko klubu samo minut je dovoljan, kao da sam na svetu sam ne vidim ni jednu drugu
O, kako samo smeje se, nije odavde vidi se ili me samo vesto laze mirise leto, na vanilu usne te, o ne a ja je cujem kako kaze
Ref. Oui, ja samo to razumem jer ostalo ne umem, nisam ucio oui, k`o maline za dezert k`o da na slag sam secer ja porucio
I ko je mogao da zna da cu nocas pasti ja istog trena kad joj cujem glas zovite mi doktora, ona brzo opija ne znam vise gde da trazim spas
O, kako samo smeje se, nije odavde vidi se ili me samo vesto laze mirise leto, na vanilu usne te, o ne a ja je cujem kako kaze
Ref.
Jedna rec, a, tako mnogo znaci oui, oui, a mon sheri reci meni samo jedno oui i srce stace mi
Samo reci mi, samo reci mi samo oui, oui, oui, mon sheri 2x
Ref. 2x _________________________________
PUTNICKA
Nisam mogao s njom srusio sam sve rekao joj, idi, pusti me
Nisam mogao s njom sad ne mogu bez nje od zivota skupljam mrvice
Ako ste moji drugovi budite tu dok ne svane nek' se u casi utopim da skratim noci besane
Ref. Jos jednu s nogu na moj racun dok sam tu jer sutra me mozda ne bude jos samo ovu za te usne sto me vise ne ljube
Jos jednu s nogu pa da idem tamo gde me odavno niko ne ceka jos samo ovu, jednu putnicku za put bez povratka
Nisam imao s kim nisam imao gde bez nje me pola ostalo
Dok ludi ponos moj ne pozivam njen broj kidam se malo po malo _____________________________
SASVIM SAM
Sve, u meni sve se srusilo u trenu sve se promenilo i vise nisam siguran da bila si tu na mojim grudima i smejala se mojim ludim zeljama
San, u meni si zarobila more nade potrosila svu sam pamet izgubio bar da si tu da od zelje ozdravim a dao bih sve da mogu da zaboravim
Ref. Sasvim sam, jer s' drugom ne mogu da zaboravim, da prebolim kraj zivim ja, a bez nas ne umem da se snadjem i pobedim strah
Sasvim sam, kao leto bez kisa tvoju laz jos cuvam za spas nisam jak, nek' barem idu dalje poslednji stihovi pesme za nas
Ti u meni sve si slomila zivot mi zarobila, more nade potrosila mozda vratices se da od zelje ozdravim a dao bih sve, samo da zaboravim
Ref. 2x ___________________________________
STARE LJUBAVI
Kaldrma do tvoje kuce jedno serbe, slatko, vruce lepljiv miris, dim i ja osecam kroz prozore
Bela noc i vec je dan ne, ne, ne, ne, danas nisam pijan to srce hoce da te dozove ko duhove u svitanje ljubavi, stare ljubavi
Ref. 2x Hej, mjesece, otvori joj prozore da je pitam da li me njeno srce poznaje
Kao da je ljubav greh i da tvoj sam bas oduvek ni oblaci sto te skrivaju tugu moju ne slute
Tvoje ime moj je san ne, ne, ne, ne, ipak nisam pijan to srce hoce da te dozove ko duhove u svitanje ljubavi, stare ljubavi
Ref. 4x
Sneg mi skripi pod nogama setam belim cilimima okrecem se za tobom ne, ne zelim reci zbogom ___________________________
STARIM SAM
Jos nosim tvoj znak duboko u ocima da lakse do mene prepoznas put u snovima ti odraz si moj u uglu ogledala bez tebe jos lutam k'o ukletva bez obala
Izadji iz mene na sat il' dva kad' utrnu vene da te prezivim ja
Ref. Starim sam, cemu se bez tebe nadam ciju laz zivim ja nema nas, a sve bih dao da jos nas spaja ista bol i predaja
Jos pratim tvoj trag duboko u grudima to jedino mesto gde dodjes mi na prstima oprosti mi bol i nocas te osecam da zelja je jaca od vremena zaboravljam
Izadji iz mene na sat il' dva kad' utrnu vene da te prezivim ja
Ref. x3 _________________________________________
STRAH ME DA TE SANJAM
Bar nocas nemoj nigde daleko e, da sam onda rekao to
Kad' bi tad' bilo sad' da mi Bog da sansu tu pa da vidim s neba poruku
Ne bi svanuo dan sto na dobro ne sluti dan zbog kog' ne vredi ustati
Ref. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam, nemam ja od tebe ni pozdrava ni saveta da ga poslusam kada kazes "mali, dalje moras sam"
Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
Ej, nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati _________________________________
TAKO LAKO
Jos jedna vrata nocas zatvaram i odlazim k'o sitan novac uspomene cu da poklonim
Nekom' trebat ce nekom' ko voljet ce te kao ja, nece niko nikada
Jos jednu pobjedu upisat ces u dnevnik svoj ja svoje poraze nosit cu sa osmjehom ti ne postojis tebe sam smislio ja zauvijek da mi budes zabluda
Ref. Ti tako lako ostavljas tako lako kazes kraj tako lako da prebolim nikad necu biti jak
Ja tako lako oprostim k'o da nemam nista s tim kao nekog ludog stranca samog sebe, prevarim _______________________
TI AMO
Mirno more mi u buru se pretvorilo od kad mi usne tvoje ime spominju i kajem se zbog svega sto sam gresio bas tu ispred tvojih ociju
Poklanjam ti telo svoje poklanjam ti dusu i svoj glas poklanjam ti stihove sto nocima sam pisao za nas Andjela
Ref: Ti amo duso moja ti amo Andjela ti znas da zivim samo od cekanja od secanja
Ti amo duso moja ti amo Andjele znaj da zivim samo zbog tebe, za tebe ______________________
TI ME PITAS
K'o da znas, k'o da to predosjecas ti si tu kad tvoje ime krene stane mi na usnama
Samo tvoj ja sam dusom ostao s kim da zivot mijenjam da bi bilo lijepo ponovo
Ova bol sto bar nije nevjerna lomi me ma koliko bio ja
Ref. A ti, ti me pitas gdje sam sinoc bio i u mislima sam samo s tobom a gdje bih drugo bio
Jos veceras nek' te nemam nek' sutradan svane sada i zauvijek budi samo moja kao nekada
Ti i ja nismo bili samo par jedan svijet za sebe, tamo negdje jedno drugom sudbina
Sada znam nisam ziveo ni dan jer je stalo vrijeme kad' od mene ti si otisla
Stara bol u srcu mom se odmara razdire, zaborav te ne pusta
Ref. x3
Nekada _____________________________
TUGO SRECAN PUT
Opet budim se sam pored mene nisi k'o da zivot mi sad o koncu visi
Samo da si tu ovu noc da ti dah osjetim samo da si tu da ti rijec svaku predosjetim k'o nekad
Ref. Tugo srecan put ti odnijela si sve pa sad nemam kud ove noci ni pijan ni lud kroz noc te dozivam dok teces mi kroz krv jos te volim
Nisam umio ja da te cuvam i stedim lako prodao sam sto najvise vrijedi
Ref. _____________________
VOLI ME
Znam da tebi dugo nisam onaj pravi da se pitas sta ti je to trebalo znam i gde i kad mu ides kao spavam kad mi stignes i ne krivim te zato nimalo
Znam da nisam bio prijatelj ni covek onaj kakvog si me ti zavolela ako ostanes, ja dajem ti ljubav svoju dovek' za sve sto si zbog mene podnela
Ref. 2x Voli me i kad niko drugi ne bi mogao cekaj me, ja sam tebe ceo zivot cekao jer te cuvam i kad zaspis s tudjim usnama na telu kad se gasis, tvoj sam zar u pepelu
Na mom mestu nocas postelja je prazna al' bez suza ti si bol precutala ispod osmeha me krila nikad niko da ne sazna da dusu si zbog mene prodala
Ref. 4x
Ref. Sta vredi sto si priznala koliko si ih imala kad si onog jedinog kog' si stvarno volela meni ti precutala
Ej, zbogom duso, prodala si me veruj, pokajat ces se kad shvatis, nije ti se to bas isplatilo, a meni se pozlatilo ______________________________
ZNAM
Neverna ljubav, neverni snovi na srcu okovi zasto se prasta, gubi i moli kad ljubav zaboli
Nista mi ne govoris znam ja da me ne volis odao te drhtaj usana i suza skrivena
Ref. 2x Znam, dolazi tren ledeni tvoj pogled mi to govori za poslednji put me zagrli za mene ne brini
Reci mi kako, kako bez tebe i ja cu probati pobeci negde daleko od sebe zauvek nestati
Nista mi ne govoris znam ja da me ne volis odao te drhtaj usana i suza skrivena
Ref. 4x _____________________________
USPOMENE (Dzenan i Aco Pejovic)
Stani druze, stani malo popicemo jos po neku pricaj mi o drustvu starom pricaj mi o gradu mom
Jesu li vas dobri moji zamenili klinci novi da li su kafane pune dal' jos pesma bol razume
Al preskoci ono glavno jer suze ce da poteku nek jos koja casa prija secanje me treznog ubija
Ref. A onda mi pricaj o njoj ne stedi me prezivecu to dal je nasla novi dom reci srcu pijanom ili sama je bas kao ja na svetu tom
Stani druze, vreme nije neznas ovdje kako mi je jednu reku srce pamti zore sto smo skupa cekali _______________________
IMA TUGA IME (Dzenan i Indira Radic)
Jos sanjam taj dan da ostavim iza sebe sve i ponovo dam da neko mi zivot udahne
Al' srce je tu k'o sidro na dnu da seti me kad se probudim kome suze idu
Pozovem te zbunim se, promenim glas prepoznas me i nista se ne menja za nas
I opet sam tu gde bio sam pre tamo gde pada prasina na stvari izgubljene
Ref. Ima tuga ime, ulicu i broj da pozvonim kad pozelim onaj osmeh tvoj
Ima tuga, ali sreca nema znam kad pozelim da se tebe vise ne secam
Jos prelazim most izmedju stvarnosti i sna i ponovo bih u istu reku za tobom ja
Hladan je vir mog secanja zbir pa se od tame uplasim kao od svetla leptir
Kad zagrebe mi secanje na prag ja te zamislim i zagrlim tvoj trag
Vrata otvaram niko ne kuca tu se predajem niko ne kuca
Ref. ___________________
VERUJ BRATU (Dzenan i Tropico bend)
Tako mi nocas prija drustvo,tvoje druze moj, melem za moje lose iskustvo da ne mislim o njoj... Danas si gore,sutra si dole tako ti je to Drugovi zato i postoje da dele dobro i zlo. Ref. Veruj bratu svome kad ti srce slome kada potones do dna ako ne znas kuda,ako nemas kome znaces gde sam ja.. Veruj bratu svome nisi sam u tome pusti da te vodim ja... Bice zena,bice para samo nece ovih godina vise nikada...
Nista me nece i Bogu sam duzan, a para ni za lek,ti opet placas a gde ce mi dusa,a nocas moj je red. Danas si gore sutra si dole, tako ti je to,drugovi zato i postoje da dele dobro i zlo......
Fajlovi:
4796415.jpg
(68.5 Kb)
·
4627385.jpg
(114.8 Kb)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 2 | 09.01.2012 , 11:22 PM
|
AVLIJA
Opet cu nocas sanjati staru kucu i avliju, opet ce dusa sletjeti pravo pred njenu kapiju. Sanjacu dan da se ostvari san necu se buditi i pasce kamen sa srca mog jer cu se vratiti
Lijepo je doc’ u svoju carsiju, lijepo je imat svoju avliju, malu ali ipak dragu i majku na kucnom pragu da te doceka. Lijepo je doc’ u svoju carsiju, ko pobjednik se vratiti,s ljudima znati kafu popiti i bol i radost podjeliti Ne mozes sam umrijeti.
Ovdje su djedovi mi stari sjeme posadili. Amanet najljepsi mi dali Da ovdje ostarim U Bosni.
Lijepo je doc’ u svoju carsiju, lijepo je imat svoju avliju, malu ali ipak dragu i majku na kucnom pragu da te doceka. Lijepo je doc’ u svoju carsiju, ko pobjednik se vratiti,s ljudima znati kafu popiti i bol i radost podjeliti Ne mozes sam umrijeti
|
|
| |
|
post # 3 | 09.01.2012 , 11:24 PM
|
TROPICO BAND FEAT. DZENAN LONCAREVIC - VERUJ BRATU
Tako mi nocas prija drustvo,tvoje druze moj, melem za moje lose iskustvo da ne mislim o njoj... Danas si gore,sutra si dole tako ti je to Drugovi zato i postoje da dele dobro i zlo. Ref. Veruj bratu svome kad ti srce slome kada potones do dna ako ne znas kuda,ako nemas kome znaces gde sam ja.. Veruj bratu svome nisi sam u tome pusti da te vodim ja... Bice zena,bice para samo nece ovih godina vise nikada...
Nista me nece i Bogu sam duzan, a para ni za lek,ti opet placas a gde ce mi dusa,a nocas moj je red. Danas si gore sutra si dole, tako ti je to,drugovi zato i postoje da dele dobro i zlo......
|
|
| |
|
post # 4 | 09.01.2012 , 11:26 PM
|
lukacar95bre Ima ta pesma.
|
|
| |
|
post # 5 | 09.01.2012 , 11:46 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ima ta pesma.
Pa ta mi se svidja msm posto je MarijanaBK1, postavila skoro sve pesmice ja biram koja mi se najvise svidja
|
|
| |
|
post # 6 | 10.01.2012 , 0:06 AM
|
Marija_Nikola, Avlija nije njegova pesma... ali je super odpevao i napravio hit od nje... Quote (lukacar95bre) postavila skoro sve pesmice ma sve sam postavila, ja njega obozavam.... :DDD
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 7 | 10.01.2012 , 0:49 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ma sve sam postavila, ja njega obozavam.... :DDD
I ja ga cenim kao pevaca odlicno peva svaka mu cast a ova nova pesma mi se mnogoo svidja odlicna je sa Tropico Bandom Veruj bratu svome znaci stvarno su pokidali sa pesmom
|
|
| |
|
post # 8 | 10.01.2012 , 0:52 AM
|
Quote (lukacar95bre) I ja ga cenim kao pevaca odlicno peva svaka mu cast
o tome ti pricam... peva sve zanrove, muske zenske pesme, haos pravi... meni se svidjaju mnogo Putnicka i Izbegavam...
|
|
| |
|
post # 9 | 10.01.2012 , 9:38 AM
|
Quote (Marija_Nikola) lukacar95bre Ima ta pesma. naravno da ima kad je sve postavila... a i ja obozavam i gotivim pesmu koju je postavio lukacar95bre
Fajlovi:
1885128.jpg
(178.5 Kb)
:P
|
|
| |
|
post # 10 | 10.01.2012 , 3:53 PM
|
Quote (MarijanaBK1) Avlija nije njegova pesma... ali je super odpevao i napravio hit od nje... Ja znam da je on peva i tada sam je prvi put čula, kao njegovu. Nisam znala. Ali nema veze, pesma je lepa i on je peva.
|
|
| |
|
post # 11 | 10.01.2012 , 4:43 PM
|
Quote (Deki87) naravno da ima kad je sve postavila... a i ja obozavam i gotivim pesmu koju je postavio lukacar95bre
Deki87, pesma stvarno kida sto bi rekli silovao sam dugme replay
|
|
| |
|
post # 12 | 17.05.2012 , 5:47 PM
|
Eeeee,kad sam ja slusao Dzenana,malo ko je znao za njega. Onaj ko ga je cuo uzivo,zna kako je najeziti se kad pusti glascinu! Ono sto se nigde ne pominje je to da je svirao sa Enkom,a grupa se zvala "Izazov". Jos uvek se secam reklama na radiju koje objavljuju njihovo gostovanje u klubu ili diskoteci.
RODNI KRAJ
Kad pogledam sa Ramana Vidim divan kraj Prijepolje,moj zavičaj Najmiliji grad
Njega krase spomenici Vakuf džamija I manastir Mileševo Stara tvrđava
Mileševo,rijeko mala Al krivudava Kraj tebe sam mladost svoju Ostavio ja
I ljepote rijeke Lima što kroz grad buja Za taj izvor pokraj Plava Cijeli svijet zna
|
|
| |
|
post # 13 | 17.05.2012 , 6:01 PM
|
Cvete beli
Uvek sam znao to to da negde postojis ti zato nikada nisam ni zalio ja za drugim usnama
Svaku drugu sam lagao svakoj pravio pakao po kafanama sam obican kao dan i tebe sanjao
REF. Pravo iz mojih snova po jastuku se rasula kosa tvoja pod kozu si mi usla cvete beli bas takvu sam te sanjao zivot celi
Ove noci
REF.
Svaku drugu sam varao lazne nade im davao ljubav trazio svud bio pijan i lud, i tebe sanjao
Nikad nisam se kajao nikom racun polagao uvek bio sam jak al' pred tobom bih sad k'o dete plakao
REF.
Ove noci
REF. x2
Nemoj da se menjas cvete beli bas takvu sam te sanjao zivot celi
. . .
|
|
| |
|
post # 14 | 17.05.2012 , 6:34 PM
|
WuTrang, slazem se, kad je prvi prepevao Koprivu i To mi nije trebalo, niko nije znao za njega kad sam im pustala... jedva cekam njegov koncert -Dzeri-, bas sam htela da postavim pesmu...
BEOGRAD PRIČA (Dzenan i Emina Jahović)
Beograd prica kol'ko sam te volela, a trebalo bi da sam te prebolela. Mudrost je poklon zivota kad vise ti ne treba... Beograd prica kol'ko sam te voleo, ma laze vino, nisam te preboleo, dzaba mi ove daljine bez karte i putnika... REF. I svaki put kada mi suza niz lice krene, ja znacu to da nikad nisi ni bio uz mene a bol k'o bol u ovoj kafani uvek bira isti sto da popije laz... I svaki put kada mi ona iz kuce podje ja znacu da od bolje loze bolje si grozdje, a to sam ja izmedju neba i zemlje uvek sam blizu dna, ti najbolje znas...
Beograd prica da sam se izmenila, pola me nema, da sam s nama umrla. Tuga nije grehota, al' za sramotu zna... Beograd prica da sam se izmenio, da vise nisam onaj stari. Sto te podigne to te jos brze pokvari... Koga nema bez njega se moze, al' ti tu si ispod koze, trajes k'o zlato koje vise nema sjaj... U nama ista tuga zivi, za to smo podjednako krivi, k'o ogladnele zveri jedno smo drugom kraj! REF
|
|
| |
|
post # 15 | 17.05.2012 , 6:42 PM
|
MarijanaBK1, Pa gde bih propustio zemljaka da slusam Koncert ce tek biti UZARENA TEMA. Neces verovati ali kad sam bio u vojsci,niko od mojih drugova nije cuo za njega,a pri kraju vojnog roka,bukvalno svima je melodija na telefonu bila Dzenanova pesma,bas sam ih zarazio. :D
Losa
Ko ti je rekao vazduh da poneses uvek kad vrata zalupis ti pa jedva disem, znojim se i ludim dok ne vidim da dolazis mi
Ref. Losa, losa si po mene po mene i po moje vene kad nema te, u njima mesto krvi teku otrovi
Losa, losa si po mene al' takve muskarci rado zene nijednu ti dobru stranu nemas a sta je, dobro znas
Ko ti je rekao snove da poneses kada kraj mene ne spavas ti da svako jutro ocajan se budim dok ne vidim da dolazis mi
Ref.
Ja rugao sam se drugarima da zene lose uticu na njih i savete im delio a sad sam gori od svih
Ref.
A ti si losa mi
A ti si losa Ova mi je omiljena.
Poruku je menjao/la WuTrang - Cetvrtak, 17.05.2012, 6:44 PM
|
|
| |
|
|
post # 17 | 17.05.2012 , 7:34 PM
|
MarijanaBK1, Kome on moze da dosadi,samo budalama. Cast i tebi