OGI RADIVOJEVIC
| |
|
|
post # 2 | 09.01.2012 , 11:19 PM
|
Quote (Rajchel) ovo je inace i moja omiljena Prelepa pesma. Ti je nisi postavila, evo ja ću.
SVA TA RAVNICA
Ako ove noci odem ja tragom nekih starih nemira negde da se smirim u sebe da zavirim od sveta da se sakrijem
Ako nocas krene sve po zlu ako nadjes praznu postelju ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve.
Neko bi zvezde skinuo i nebo bi dodirnuo da pored sebe ima to sto imam ja nekom bi zora svanula. Cime te jos zasluzujem ja samo s tugom drugujem i dok za stare rane trazim istinu istinu ti ne das da me uzme zlo. Neko bi zvezde skinuo... Ko me laze,ko mi pravo govori ko me cuva ko bi da me obori proklet salas i sa njim ravnica sva ako sa tobom nisam ja
Ako ove noci odem ja tragom nekoh starih nemira ti ces da razumes samo ti to umes kao toliko puta pre Tvoje srce znace da nadje staze krace do mene znas sve puteve.
|
|
| |
|
post # 3 | 09.01.2012 , 11:21 PM
|
Ovo je najbolja od njega ubedljivo
OGI - HAJDE, CICO
Mozes ti to, znam, cico samo neces da me pogledas eh, malera, mozes a neces da mi das
Mozes ti to, znam, cico samo neces da se poigras eh malera, mozes a neces da mi das, hej
Ref. A ti se lomis, lomis nikako da prelomis kazes hocu pa necu pa ne znam, mozda, videcu
A ja, ja sve od sebe dajem molim te i navaljujem vuce me, vuce me to malo da, malo ne malo sve, hajde, cico, bre
Mozes ti to, znam, cico samo hoces da me nerviras eh, malera, hoces a neces da mi das, hej
A ti se lomis, lomis nikako da prelomis kazes hocu pa necu pa ne znam, mozda, videcu
A ja, ja sve od sebe dajem molim te i navaljujem vuce me, vuce me to malo da, malo ne, malo sve, a ja
|
|
| |
|
post # 4 | 09.01.2012 , 11:27 PM
|
NE DAM NIKOM DA TE DIRA
Zarobilo nas vreme i tuga nam se sprema Kako cu dalje ne umem. I ziveo bih opet tek da te ludo volim i da te nedam drugima. Zarobilo nas vreme i ko ce da te cuva dok vetar preti jedrima Tu ostacemo dugo bez tragova u noci da ne nade nas istina
Nedam niko da te dira nek se srusi pola sveta Nedam da ti koplja slome niti kisi da ti smeta nedam vetru da te lomi nedam suncu da te voli ni tisini da ti svira Nedam nikom da te dira.
|
|
| |
|
post # 5 | 09.01.2012 , 11:49 PM
|
NATASA BEKVALAC I OGI RADIVOJEVIC - STA CU JA
Odlazim, dugo traje ova laz. Sta jos mogu, sta jos nisam ja zbog nas. Odlazim, led se lomi ispod nas, da l’ da cutim, il da vrisnem na sav glas!
Sklopi krilo, moja vilo. Sta cu ja, sta cu ja, sta cu ja? da te ne dam, da se predam ... reci sta, reci sta, reci sta!
ref. Taman nam godina, zivot da smirimo. Taman nam svega, pameti premalo. Taman nam godina, da ih prozivimo. kako se ne da sreci, uvek za malo...
Ostani, ti mi svaku boru znas. Ono najgore smo prosli, gde sad bas. Ostani, nikom tako ne trebas, nismo stigli gde smo posli, gde sad bas...
Sklopi krilo, moja vilo. Sta cu ja, sta cu ja, sta cu ja? da se ne dam, da se predam ... reci sta, reci sta, reci sta!
ref. x2
|
|
| |
|
post # 6 | 10.01.2012 , 3:55 PM
|
MOJA PRINCEZO
Dugo losa sam vest za tvoj cisti svet i svaku ti rec znam napamet, moja greska je on- opet reci ces to, da li tako je bas, moja princezo?
Jos zazvoni tvoj smeh mokrim ulicama, kad smo umeli sve, kad si cuvala nas kao tajnu, od svih... sada zivis kraj njih tako dosadnih.
Ali znaj da jos za nas cuvam lose navike da sve bolje ostavim ako nekad vratis se...
Za nas - nebom sirim zastave iznad sivih oblaka ako ikad poletis da nadjes me...
Ja sam izbrisan stih i tvoj rdjav dan, kao izguzvan list me skrijes u dlan on je promasaj moj,nista vise od tog, dal zaboli ta laz moja princezo?
|
|
| |
|
post # 7 | 10.01.2012 , 4:39 PM
|
OGI RADIVOJEVIC - PEVAJ
Pevaj, srce je ovo tvrđava, taj osmeh tvoj, to je moja dr?ava. Pevaj, sunce ću da ti ukrotim, ?mesto prstena, njime da te zaprosim.
Dodji, d?aba te je majka krila, ti si se bebo ba? za mene rodila.
Bum, na drum, pa do meseca, niko kad ne gleda, daleko moja zvezdo od tuđih pogleda. Bum, na drum, pa do meseca, nek sreća nas potera, da oko nas se cela zemlja pomera.
Pevaj, zbog tebe svet bih razbio, kao zastavu osmeh tvoj bih razvio. Pevaj, po nebu ime pi?em ti, gde god da lutam, da ga mogu videti.
Veliko je du?o moja ovo na?e malo, nije mi bez tebe ni do čega stalo. Najslađe je mili moj ono ?to se ne da, ova tvoja ljubav, to je moja pobeda.
|
|
| |
|
post # 8 | 13.01.2012 , 2:25 PM
|
U TEBI KAD ME IMA Da čitav svet se oko nas poruši, i svi da odu, samo ostala bi ti. Znam da si tu i za smeh i za tugu, šta bih bio ja da nije mi nas?
U tebi kad me ima pričamo i pogledima i svaki tvoj se dah kraj ovog srca svija. U tebi kad me ima svet mi boji osmesima. I sve je ljubav gde smo ti i ja
Na kraju svakog puta uvek si znam, i kao nikad nikom, tebi pripadam. Znam, kad si tu sve bih mogao mila, šta bih bio sam, da nije mi nas?
|
|
| |
|