Ajzakov titanik
Suncam se na ostrvu krenu, trazim vino da se zabava ne bi prekinula na plazi indo sino
Cadim svuda okolo od miline sam se sav rasplin'o od dima ne vidim kuda idem pa sam se srusio i usino
Pao sam na peskir prsate ribe i nisam se izvin'o odmah raspalio po prici i narucio pivo
Prvi predlog mi je bio da odemo u otvoreni kino upicanih se to vece i Silvestre fino
Gledali smo film od Dzonsona Dona sutra me je zvala preko mobil-telefona
Mislio sam da je Timbe al' to je bila ona kaze, pravi zur na svojoj jahti od sto sezdeset tona
Ne razmisljajuci pazarim paket senzitiv kondoma neku tekilu da ne idem praznih ruku i stoes rizlona
Na zurci je bilo gomilu ujdo morona i riba s boljim guzama nego sto ima Ivona
Sve pice sljaste od minica i prozirnih najlona tri, dva, jedan, startujem na keca poput Dzeremi Rona
Sve su bile smorene tad se setim nje i vidim je na palubi s drugarice dve
Otisle su svojim putem da nas same ostave bila je u tankoj haljini bez brusa i postave
Bacam neku spiku sanker sprema bum tekilu popio sam sest i jos pet na silu
Al' nikad nisam izjavljiv'o ljubav u tehnikoloru pogotovo ne na jahti okeanima i moru
Pokrenuo me miris leta i talasa zvuk prebih se ko bulja usiko se ko smuk
Neke erogene rime mi je bacila na uvo nije mogla dvaput da mi kaze jer sam odmah cuo
DJ vrti dobar haus neki skacu s pramca neke ribe se lizu u dva pomocna chamca
Uhvatila me za ruku i krenusmo ka njenoj sobi sve to bese predivno jer oplodnja je meni hobi Ajzakov titanik
Namazani uljem na njenom vodenom krevetu jos je bilo rano za pozu sezdeset devetu
Tako krenulo je lepo kako ide vec sve redom u pola seksa me prekinu zalutali torpedo
Odleteli smo svi u vazduh, more, nebo nisam isprsko al' sam ipak jebo
*********************** Bekam
Ref. 2x Svi biste hteli da vas jebe Bekam u cmar i u picku
Sta cu sad, ne znam svaka riba hoce da je jebe Bekam mrs, bre, drkaj klitoris kuci na postere devet, devet, devet, osam, devet, devet pozovite Bekama da prska vam u krevet
Ovim putem pozdravljam Siska sto kad vidi Bekama kroz dzep kurac stiska i ne vadi sliku iz svog novcanika
Kar'o bi se s njim za cokoladu Milka lesnakom i rizom, u bulji sa virslom posle jede eksere from disco to disco
Ref. 2x
Da li sanjas da te plodi Bekam novinari, spremite cmar i vazelin kad Bekam opet dodje u nas grad beli recite, kucke, zar ne bi bilo strava da vam je u ustima Bekamova kara Bruklin da vam bude u stomaku onda sve stavimo u sutrasnju stampu
Da je prva srpkinja uspela da dudla u Hajatu lize od engleza muda da je ostala trudna, to bi bila bruka polako, brate, kurve, da vam ne bude muka
Vidi sto je sladak, kakva mu je zurka dala bi mu picke iako nisam pukla
Ref. 2x
Avion sa piste odlece za Madrid nijedna nije uspela da ga scepa za glavic ostale su ocajne beogradske dame uplakane sirovine, novinarke same
Nastala je propast srpske estrade u Hajatu je ostavio samo svoje dlake kupite Pepsi sa njegovom slikom uzmete flasicu i igrate se s pickom to mu otprilike onda dodje isto
Oprale bi zube s Bekamovom kitom posto nema njega, eto vam ga Sisko jedite eksere from disco to disco
Ref. 4x
*********************** Droga u heroin
43 barabe su u kuci Kao kurton cesh puci, ja cu kilo granja stuci Sve bez smorova, shto bez korova se furaju Svi se dobro osecaju kad se zgruvaju Urlaju, skachu, vrishte, ne znaju gde ce Sve vune se raspituju gde se Svezi krece Naravno svuda, tamo gde je dobar zur Kul, sve je to brate vidi shta je tu Kada budesh strejt, bacam hejt, neko je ovde fejk Sve uslove sam steko za novi rekord tejp, ej Pazi hteo sam bez psovki rime bolje Ne dopushtam to sebi, oko mene nichu drolje Oglasi su puni, svaka jeftino ga sisa A ti i dalje tripuj da si prva pichka dnevnog lista Kreacija nula, a shta u stvari radish Pokazujesh sise koje tek treba da zaradish A volish sa mnom da varish granja raznih vrsta Sve da vrtish oko prsta, evo ti kita chvrsta Sagledavam stvari kako niko nije do sada Pa mi zato svaka 'kcija u vodu brzo pada Pa da, teshko smaranje kroz duge noci sveze Jer josh nemam kinte da sa par kurvi lezem Al kad budem imo, sve ce to da bude Nece moci trule drolje o meni da sude Kako sam ja losh, ustvari j***m ko zmaj Medjusobno prichaju o mojim skilovima laj Sad o tome kolko znachi cela moja pricha Nek se posle osvrcu kad osushi se klica Rolam sto mica, ali Beograd je geto Umesto prvo, varim granje klase peto Al nema veze sve to, mozak mi je shtrokav Sada trazish mene jer dechko ti je mlohav A punio sam te bolje nego shto si mislila da mogu Svez Nigrutin predrasude obara ko viski s'nogu Divim te sa likom ziljavim do jaja El tu radi paja, ekseri, kinta, kobaja Za tebe sam baja i dzabe troshim ove papire Zato shto sam bolji, jer mi zato bacash zmire Glupo bi bilo da ti takva nemash sve pod kontrolom
Ne kapiraj se sa mnom, nego kuliraj s'mentolom Shto za tebe daje sve, pravo poredjenje s'volom Svrshavash na to shto je dechko prso s'mozgom
Refren: Ne vidljivi problemi sada znam i koji Neko vam je stavio drogu u heroin Zivci su mi kul, za sebe se ne bojim Neko vam je stavio drogu u heroin
*********************** E dje si
Proizvodim salate sveze u njih meljem rotkve Od Jova smo zavrshili raspadajuce brokve Stigli smo u Kotor bash kad je kisha pochela da pada Koncert je otkazo i Georgijev Vlada Otishli do parka, tu promocija Sharka Kod shanka tries riba i pet-shest ortaka S kishobranom DJ vrti neki Bjukem dram Grmi, pljushti, seva, vec sam istripovo dan Od glavu su pochele da me chvokaju ledenice Ja sam djusko, srko, sipo punch iz lubenice De plivale su alkoholom natopljene vockice Kamerman je snimo kako shljakaju nas brokvice
Otvorilo se nebo iznad Crne Gore Jovo je u fleshu skochio u ladno more Iz vode je izasho lud i sve pocheo da prska Svi smo majice cedili jer prokishnjavala je trska Neki si krenuli da odlaze totalno smoreni i mokri A mi josh kiseliji od shkorpijica brokvi
Refren: [Ajs Nigrutin] E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e
[Ajs Nigrutin] Izvadio sam pljuge, kad ono se raspale E deste e, da razmenimo bale I ti e, od eksera ti male Il si ih mozda zaboravila kuci kod shtale Da bi doshla na more, cale prodao je kravu A na Rosama na ekseru glumi dobru ravu Grizao sam ribe za sise i dupeta S leve obale Dunava, direktno iz geta Svi bili su na hemiji, ja jedini na lozi Ponasham se bahato, jer zestina mene vozi Ekipa je vec komplet zapalila sa zurke Osto sam u masi, a vec smorile me curke Da napravim neki eksces, malo je falilo Mnogo sam se kurchio jer sam se odvalio Dobro da me nisu naboli neki Crnogorci Jer ruka mi se nashla na svakoj drugoj dojci
Refren: [Ajs Nigrutin] E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e
[Ajs Nigrutin] Sa rosa krenuh peshke, ni sam ne znam gde Pokupio me ortak s jugom tablama BeGe Mogu do Tivta da te odbacim Svez Nigrutine Ne znamo se, al sam slusho tvoje diskove Reko do jaja brate spasao si me Nemam ni dva evra ni energije Popio sam mu svu vodu shto imo je pozadi Kaze on i Paja sa SKCa u istoj zgradi Banusmo kod njega, jutro, devet chuke Chim otvorio je ochi, uzo rizle sto u ruke Kicba je vec zakuvao pola litre fuke Lego mi je rege posle silne one buke Lagano smo svarili dzokova pet, shest Oko dvanest sati izgubio sam svest I tako sam zaspao na dvosedu ko bog I onda sam se probudio i reko.. jebote, jebote, jebote
Refren: [Ajs Nigrutin] E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e E dje si, e desi e
*********************** Izlazim kod mosta
23ojka, ya.. Ajzak je u kuci, jedva ush'o kao regal, ya.. vest sajd, barabo!
Izlazim kod mosta, vidim dva'estrojka U busu dobre ribe, ovlazila im dojka Nisu bile loshe, malo sam se sprd'o Gde cete? "Na Adu" - ja palim na brdo Kod Vinegala Sevena, gde varim granja krdo Sada palim buksnu, da niko nije mrdn'o Na semaforu vuna, novi Pezo skuter Dosta joj je pomogao dijetalni puter Mocno se naguzila, pa joj viri tanga Odvezala se pertla i josh se malo sagla Kod Sevena sam stigao, on se vec upushio Na ket pivo srushio pa granje sushio Trebo je da pristigne i MC Hejter Luka I SkyWikler famozni shto dobre rime chuka Zgutao sam cheshnjak i podrigujem bruka Podlozio sam shporet i pristavio fuka Sinoc sam vackario ribe oko struka "Jao ja sam nevina i josh nisam pukla" Od slichnih tripova pripada mi muka Iz Sevenovih zvuchnika matrica je tukla To je ova sad shto curi, samo ima rime Posle cemo istu da bacamo sa bine
Refren: [Ajs Nigrutin] 43-23, nikad da se smire Hedovina trampa i spajamo papire Ako nema rizli, motamo u lire U frizideru usamljeni bajat krompir pire Bajat krompir pire
[Seven] Poshtuj mene striktno jer iz Indije sam dosh'o Napushen k'o dupe, dalje ne znam gde sam posh'o Pravo iz Japana shvercujem ja Sony Ako ti se ne svidjam, ja igram tenis stoni Da li slatke rave pale se na to Dobio sam pivo i da sam i stondirani vo Boli mene k***c, ti uzmi pa ga blajvi Mi nismo Fanki Dzi, mi smo pesnici na travi ??? Ajzak je u kuci Ragamafin rul, deset kila stuci Talijano dasa, ja ot'o sam mu curu Jer sam se oshishao na kadilak frizuru Izobilja na fonu, ako treba granje Ja shljakam, nikad ne upadam u sranje Trgujem sa robom kvalitetne ganje Majca mi se skupila zbog preveliko pranje
*********************** Kilo granja lesim
[Ajs Nigrutin] Pochinjem da trokiram, opet mozak puche Daj vamo te rizle i pojachaj bas da tuche Crne misli me muche, 15 dana sam kod kuce Imam karirane papuche Kupio josh juche, slusham Snup Doga takozvanog kuche Po rerni mi skachu pogachice vruce (Seven: Ne pominji pivo) Nisam pomenuo pivo Necu da pominjem pivo, u celom tekstu pivo (Seven: A vino, a vino?) Ni to brate necu Od zdrepcheve krvi sam peglirao u vrecu Celu noc, ceo dan, utonuo u san Mamuran se probudio, greshkom cirko vinobran Zato imam reshenje zvano Klod Van Dam Zan Prazan mi je stan, a bash sam odmoran Dobio sam platu, chiji najveci sam fan Zato imam kesha da varim ceo dan
Refren: [Eufrat] (Seven) [Zato imam kesha da varim ceo dan] (Da varim ceo dan)[Da varim ceo dan] [Zato imam kesha da varim ceo dan] (Da varim ceo dan)[Da varim ceo dan]
(Ne pitaj me nishta, kilo granja leshim)
(Ne pitaj me nishta, kilo granja leshim)
[Seven] Ne mogu da vidim, spurnjah keta pola I sada kad se setim kako vozim kola Jesi upao u koshtac s tekstovima pravim 'frate, brate, dodaj buksne, necu da te davim Dok chitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim kadilak, lochem sombrero tekilu Ne, ne mogu da verujem da sam se uduv'o Vidim oblak dima izlazi na uvo Ispadoh iz takta, ja dolazim iz shahta Umesto hromagija, savili smo plakta Bela rizla nije cela, zato nove kupuj Pushim shita buksnu, radujem se, kuku A onda ispred mene pojavi se pub Rekoh mu da nemam, reko, rekoh mu da nemam LIRICHKI ZUUUB!
[Eufrat] Doshao sam kuci uplakan sav Jer nisam im'o kesha da varim ceo dan Uzeo sam pare, shto gurno sam u shtek Chuvao sam ih za neki dobar krek Zavija dek, jer to mi je shtek I od celog tog tripa meni brzo posta muka Jer pojeo sam danas ja bez pljeskavice luka Trchim prema cilju i zili mi ruka Dobicu infarkt jer mi pumpa chuka Uzeo sam dzoint i pocheo da puhtam Prodao sam danas nekih memorija ram I zato imam kesha da varim ceo dan
Refren
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|