Zeljko Joksimovic
|
|
|
post # 1 | 11.03.2012 , 4:09 AM
|
"Nije ljubav stvar"
Više sreće drugi put Kažeš mi to tako lako Vidim da nam ne ide A još kako moglo je I ako odeš ti, nešto tvoje, znaj, tu će ostati..
Nije ljubav stvar, da bih ti je vratio, Gledaj, to sam samo ja, Uvek sam te voleo Nije ljubav stvar, pa da ne znam šta ću s njom Želim ti sve najbolje Ova ljubav samo moj je brodolom
Nije tvoja ljubav stvar, da bih ti je vratio, Gledaj, to sam samo ja, Uvek sam te voleo Nije moja ljubav stvar, pa da ne znam šta ću s njom Želim ti sve najbolje, To moj je brodolom
Idi, samo, samo, idi, tamo Leti, pevaj, srce drugome daj, Al' znaj da zbogom nije kraj Nije moja ljubav stvar, pa da ne znam šta ću s njom Želim ti sve najbolje Ova ljubav samo moj je brodolom
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 2 | 04.12.2012 , 12:11 PM
|
Zeljko Joksimovic - Ljubavi tekst
Ljubavi,u mome srcu postojis Mesto gde nikada ne idem,tamo spavas Ljubavi,koliko treba mi vremena Koliko da te zaboravim,kad mi falis
Prosli su aprili ko vozovi kad prodju Izgledalo je da je gotovo Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili Al neko te je drugi odveo
Ljubavi mi smo mnogo toga hteli,zajedno Samo ovo nismo smeli,nikada Nije smelo da se desi Da ja tebe a ti mene izgubis? >x2
Ljubavi da imas nekog ja znao bi Jos uvek mogu da osetim,jer si moja Ljubavi u mome srcu postojis Mesto gde nikad ne zalazm,tamo spavas
Prosli su aprili ko vozovi kad prodju Izgledalo je kao da je gotovo Postoje mnoga mesta na kojim nismo bili Al neko te je drugi odveo
Ref
Ljubavi,ljubavi,moja ljubavi...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 3 | 04.12.2012 , 2:23 PM
|
Zeljko Joksimovic - Ledja O Ledja
Ti me poznajes najbolje ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj
Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan
Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan
I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas
Ref.
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag
Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje
Ref.
A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places
Ti me poznajes najbolje
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 06.12.2012 , 12:33 PM
|
Zeljko Joksimovic
Balada
Nisam te terao vatru da diras i nisam hteo da zadam ti bol sama si trazila pricu o meni a to je opasno, srce je to
Ref. Prva si pocela, prva si pitala zasto sam tuzan kad se budis i ja sam priznao, sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim
Prva si pocela, prva si pitala sad budi hrabra, daj ne placi sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem vise od tebe ona znaci
Zasto si trazila kljuc moje duse to je opasno, srce je to
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 5 | 06.12.2012 , 4:09 PM
|
CRNOKOSA
Jutro budi me vazduh mirise na nevolju jutro krevet moj veci je za broj ti nisi tu i kada razmislim ne mogu a da ne mislim
Ref. Sve sto sam ti radio sebi sam uradio nisam znao sam sta hocu dok si cekala me nocu topla, pospana i bosa
Poruka na vratima kljuceve si vratila pise zelis mi svu srecu a ja znam da nikad necu preko tvoga ponosa, crnokosa
Sad znam da mnogo pre ti si znala sve i cutala ma nek te sanjaju al' ja te imam tu meni saputala dugo se borila, od svega se umorila
Ref.
Moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa, topla, bosa pospana moja si crnokosa, necu preko ponosa ti si ta crnokosa
Ref. Added (06 Dec 2012, 3:09 PM) ---------------------------------------------
IDU DANI
Jednom kad se vratis sve ce biti deo proslosti sve, osim moje ljubavi Srce me zaboli kad se setim da sve proslo je sve, osim ljubavi moje REF. Ja cekacu te do sitnog sata i nosicu tvoj dah oko vrata ti samo sapni kao lani idu dani, idu dani...
Al' je bilo boli u tim lepim tamnim ocima sto jos ih sanjam nocima REF. Ja cekacu te do sitnog sata i nosicu tvoj dah oko vrata da opet vidim tvoje lice mlada bela gospodjice mlada bela gospodjice.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 6 | 07.12.2012 , 12:11 PM
|
Zeljko Joksimovic
Devojka Odavno ne idem za zivotom za ljubav lenj sam o tom potom jer znam, tu negde postojis ti
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref. I sve je kao pre jos si moj andjeo u srcu devojka sa polja zelenih koju sam voleo
I vraca mi se sve daleki mali grad i moja devojka sa polja zelenih sto ne znam gde je sad
Jos svojom bodris me lepotom za druge slep sam otom potom jer znam, zauvek blizu si
Ref.
Ref.
Sto ne znam gde je sad
Sve je ko pre, moj si andjeo jedina si koju sam voleo
|
|
| |