Sinan Sakic
| |
|
post # 1 | 26.04.2012 , 10:12 PM
|
Pevaj mi o njoj prijatelju jer ti znas da me boli nije htela u zivotu bar u pesmi nek me voli
Cemu da se nadam vise kad i srce nadu gubi zato pevaj prijatelju bar u pesmi nek me ljubi
Ref. Pevaj mi o njoj prijatelju stari nek zajeca zica nek zadrhti srce
Dok ispijam case pevaj mi o njoj samo ti me svatas prijatelju moj
Znam da sad ne vredi vise istinu od srca kriti ali ce u pesmi druze ona vecno moja biti
Uhh.... :(Added (26 Apr 2012, 10:12 PM) ---------------------------------------------
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 2 | 02.05.2012 , 7:34 PM
|
Ovde se postavljaju samo tekstovi pesama, bez spama. Sve poruke ne vezane za temu su izbrisane.
|
|
| |
|
post # 3 | 02.05.2012 , 8:56 PM
|
Nasao sam sliku staru, U kutiji na ormaru, Vratile se uspomene, Kad si bila deo mene,
Kako si sta radis, Ko se s tobom budi, Ne znam, ali znam ko, Jos za tobom ludi.
Daj, samo minut dva, da je zagrlim,Boze cudo mi pokloni, Samo minut dva, bice dovoljno, opet srce da mi slomi. Samo jedan tren, Boze znaci mi, kao godine kraj druge, Ozivi sliku tu, da udje srece zrak, kroz prozor moje tuge.
Nasao sam sliku jednu, Vise od zivota vrednu, Ozivele stare rane, Secaju na prosle dane,
Kako si sta radis, Ko se s tobom budi, Ne znam, ali znam ko, Jos za tobom ludi.
Daj, samo minut dva, da je zagrlim,Boze cudo mi pokloni, Samo minut dva, bice dovoljno, opet srce da mi slomi. Samo jedan tren, Boze znaci mi, kao godine kraj druge, Ozivi sliku tu, da udje srece zrak, kroz prozor moje tuge.
|
|
| |
|
post # 4 | 02.05.2012 , 9:26 PM
|
Ako se jednom ne vratim, Nemoj zaliti, nemoj plakati, Sve sto ja rukom dotaknem, Ili povredim, ili porusim,
Bolje da me nema, Ako tvoju ljubav srusim, Ne mogu to prokletstvo, Da nosim ja na dusi.
Ne spustaj na prozore roletne, Osmehni se svakom ko te sretne, Ne daj suzama da teku ko sa cesme, Zivot da stane ne sme, Ne spustaj na prozore roletne, Osmehni se svakom ko te sretne, Veseli se uz nase stare pesme, Zivot da stane ne sme, Zivot da stane ne sme.
Ako se jednom ne vratim, Glavu podigni, dalje nastavi, Pomiri se sa sudbinom, Al me sacuvaj, bar u srcu svom,
Bolje da me nema, Ako tvoju ljubav srusim, Ne mogu to prokletstvo, Da nosim ja na dusi.
Ne spustaj na prozore roletne, Osmehni se svakom ko te sretne, Ne daj suzama da teku ko sa cesme, Zivot da stane ne sme, Ne spustej na prozore roletne, Osmehni se svakom ko te sretne, Veseli se uz nase stare pesme, Zivot da stane ne sme, Zivot da stane ne sme.
Poruku je menjao/la cek11 - Sreda, 02.05.2012, 9:27 PM
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 28.12.2012 , 1:15 AM
|
Sinan Sakic Na Balkanu (Delija momak)
Hteo je zenu ko svaki covek pa kupi zemlju kraj planinskog vrela i sljivik mali za rakiju i kucicu na kraju sela
Ref. 2x Delija momak u najlepse doba zeleo je zenu, zeleo je dom najlepse dane u kucici maloj zeleo je on da prozivi s' njom
Jednog je dana pred zore rane pozvao kuma i desetak ljudi kocije nas'o za svatove da isprose zenu sto ljubi
Najlepsom curom u njihovom kraju ozeni se drugi, pokloni joj sve najdrazi njeni ne zelese njega voleo je nju, a ostao bez nje
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 6 | 20.04.2013 , 8:05 PM
|
Jos visoka breza sumi jos se cuje cvrkut ptica ali druze nestao je osmeh srece sa mog lica (2x)
Ref. 2x Odnese ga one ruke s kojima sam srecu hteo odnese ga one oci kojim sam se druze kleo
Jos zubori potok mali jos obale morske spaja ali druze u mom oku nema vise onog sjaja (2x)
Ref. 2x
Jos su noci tako lepe jos se mesec skoro krije ali druze u mom srcu sada tuga gnezdo vije (2x)
Donese je one ruke s kojima sam srecu hteo donese je one oci kojim sam se druze kleo (2x)
Poruku je menjao/la Mr_Nex - Subota, 20.04.2013, 8:06 PM
|
|
| |
|