Tropico Band
|
|
|
post # 1 | 08.05.2012 , 5:58 PM
|
Minsko Polje
Ja ne zivim na marginama, Tamo gde stavila si mnoge! I nisam oskar u vitrinama, Za sporedne uloge. Ja ne brojim tvoje poraze, Da bih od tebe bolji bio. I ove godine sto dolaze, Unapred sam izgubio. REF. Sa tobom, ljubav je brodolom, Treba mi neko novo kopno. Negde u srcu mom, Za tebe cuvam jedno zbogom! S tobom je ljubav rat, K'o minsko polje s tvojim likom. Necu u nazad sad, I nece tebe takvu niko, znam Voleti kao ja!
Ti si roba bez garancije, U dobroj boci lose vino. Moje zariste frustracije, I moje prvo ludilo! Ti si ona koja ne bira Nacin da pobedi u svemu. Ti si uvek centar svemira, A ja sam uvek u problemu... REF. 2x
|
|
| |
|
post # 2 | 09.05.2012 , 0:49 AM
|
Moja omiljena...
"Zauvek tvoj"
Gledas me k'o bez duse dok snovi mi se ruse i znas da ljubavi je kraj. Umire sve u meni, a ti ni sad ne gubis sjaj.
U tvome ledu gorim i mrzim sto te volim. Kako da pomirim se s'tim? Sve bih na svetu dao da te jos jednom zagrlim.
[REF.]x2 Al' ne dam nikom' ovu bol, jer to je zivot moj, jer to je zivot moj. Ma svedok mi je samo Bog da zauvek sam tvoj, ja zauvek sam tvoj.
Ne reci mi da boli kad samo jedan voli, to nikad nisi bila ti. Sve bih na svetu dao da te jos jednom zagrlim.
[REF.]x2
Ja zauvek sam tvoj... x3
|
|
| |
|
post # 3 | 09.05.2012 , 0:52 AM
|
Belo odelo
Belo odelo, duso kad mi obuku, ti ces znati zbog tebe sam lud nisi me htela, nisi a drugom lako ces se dati ko da nikad nisam bio tu
Nisi, nikad se nisi ti pored mene smejala nisi ni plakala znam da nisi, bas nikad nisi ti prema meni bila iskrena bar da si me lagala
I gde je sreca, i gde je tuga kada nigde vise nema nas kad ne postoji spas ali tebi je svejedno i da li smo zajedno
Ref. Belo odelo, duso kad mi obuku, ti ces znati zbog tebe sam lud nisi me htela, nisi a drugom lako ces se dati ko da nisam tu
Belo odelo, duso neka ti kaze ove noci koliko sam tvoj nisi me htela, nisi i nema nade da cu moci da izdrzim ovo ludilo
Kazi, samo mi kazi u oci kad me pogledas da me ne ostavljas hajde, kazi, makar i slazi da sve je ovo bio ruzan san i da svanuce nam dan
Jer znam da gubim onu sto ljubim i ne mogu ni da zivim s tim ni da zaboravim ali tebi je svejedno i da li smo zajedno
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 4 | 09.05.2012 , 8:48 AM
|
''Pitas kako mi je''
Nikud moje staze ne vode i sve su slepe ulice pod tvoje prozore me odvode da brojim tudje poljupce
Jos te sretnem kao slucajno bar da ti ruku dodirnem i pravim se da sve je normalno a borim se da ne puknem
Ref. Pitas kako mi je, a ja oci krijem smehom suze pokrijem kad mi dodje disem, al' ne zivim jer jos sebe krivim kad sa njim kraj mene prodjes
I kad te sretnem kao slucajno i kad ti ruku dodirnem ja pravim se da sve je normalno a borim se da ne puknem
Ref.
. . .
|
|
| |
|
|
post # 6 | 09.05.2012 , 2:45 PM
|
Mislicu na tebe
Sta je iza suza, sta je iza poslednjeg zbogom, sta je iza snova, sto sam nekada delio s' tobom sta je iza reci, kada mrtvo postane slovo poneka stara laz i nista novo uvek me mozes izdati ponovo..
Ja mislicu na tebe, i kad te svi zaborave, i zvacu tvoje ime i kad bez glasa ostanem ja mislicu na tebe, tvoje cu stope ljubiti dodji bilo kada, ti nemas sta izgubiti uvek me mozes izdati ponovo..
Sta je iza tame, sta je iza gluve tisine, sta je iza bola kad ti neko pomene ime sta je iza reci, kada mrtvo postane slovo samo stara laz i nista novo, uvek me mozes izdati ponovo..
Ja mislicu na tebe, i kad te svi zaborave i zvacu tvoje ime, i kad bez glasa ostanem ja mislicu na tebe tvoje cu stope ljubiti dodji bilo kada, ti nemas sta izgubiti, ja mislicu na tebe i kad te svi zaborave i zvacu tvoje ime i kada bez glasa ostanem
Ja mislicu na tebe, tvoje cu stope ljubiti, dodji bilo kada ti nemas sta izgubiti uvek me mozes izdati ponovo..
|
|
| |