Prljavo Kazaliste
| |
|
post # 1 | 03.06.2012 , 3:46 AM
|
Steta sto je kurva
Nosis modru haljinu onu meni najdrazu ali znam, to nije zbog mene
I u oci gledas me da mi srce polomis i da umrem od ljubomore
Tajno iza koljena kap parfema nanosis ali znam, to nije za mene
Nocas ides tko za gdje samo sebe sram me je kada znam da sam ti kriv za sve
Al' ja nisam k'o i drugi ja uvijek prastam prvi
Ref. Steta sto, sto je kurva kazu svi, a ja sutim steta sto, sto je kurva ne znaju, a ja slutim
Nocas ides tko zna gdje samo sebe sram me je kada znam da sam ti kriv za sve
I u oci gledas me da mi srce polomis i da umrem od ljubomore
Al' ja nisam k'o i drugi ja uvijek prastam prvi
Added (03 Jun 2012, 3:43 AM) --------------------------------------------- Na Badnje vece
Na badnje vece dok su zvona zvona zvonila pred crkvom svetog Blaza ti si, duso, stajala
I nekim starim salom kosu si malo pokrila da je ne bi neka pahulja valjda smocila
Pricaju mi da se sramis kada cujes za mene al' nisam ja ni pola tol'ko los k'o sto kruze glasine
Ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem al' svu svoju ljubav cuvam samo za tebe
Ref. 2x Zbog mene ne placi suza nisam vrijedan kasno je, da se sada mijenjam
Milijun puta prosao sam ispod tvoga prozora da si rekla samo rijec dosao bih krilima divljih gusaka
Jer nisam ja, ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem
Ref. 2x
Jer ti, ti si meni nesto poput korijena, neka stara navika
Added (03 Jun 2012, 3:43 AM) --------------------------------------------- Opropstio mi Bog
Ma ima dana, ima noci, lag'o sam ti, ne mogu bez tebe, a prije nego triput pjevci, onako zorom jave se, ja cu se tebe kao Petar, Krista, ipak odreci, mada suzama cu svojim, noge tvoje oprati
Ma ima dana, ima noci, koje propijem, i kao Juda trazim kako, da se opravdam, kosu svoju mazem vinom, mirisnim uljima, dobro jutro, gospodine H, steta sto ste lazov i kurva
Oprostio mi Bog, mogla bi i ti, jer na moja vrata, sunce bas ne dolazi
Added (03 Jun 2012, 3:44 AM) --------------------------------------------- Ma kog me Boga za tebe pitaju
Ma kog me Boga za tebe pitaju spustam glavu, brisem finu prasinu i rijetke ptice pjevajuci umiru a napolju hladne kise padaju
Ma kog me Boga za tebe pitaju u sebi molim da me suze ne izdaju i strasno mrzim Romea i Juliju sve mi stvari smrde sad na prevaru
Ref. 4x Ooo, ooo, napolju hladne kise padaju
Ma kog me Boga za tebe pitaju i suze mi na oci tjeraju i strasno mrzim Romea i Juliju sve mi stvari smrde sada na preva
Added (03 Jun 2012, 3:45 AM) --------------------------------------------- Ako trazis nekoga
Ako trazis nekoga, nekoga za setanje onda ja sam covjek za tebe imam sedam milja duge korake lake kao oblake
Ako trazis nekoga, nekoga za plakanje onda ja sam rame za tebe
Uzmi me, to je sudbina ima zena koje zakljucaju srce poput dragog kamena
Ako trazis nekoga, nekoga za cuvanje onda imam ruke za tebe i za tvoje vrelo celo, dlanove meke kao jastuke
Ako trazis nekoga, nekoga za zauvijek onda tvoj sam covjek oduvijek
Added (03 Jun 2012, 3:45 AM) --------------------------------------------- Iz nekih starih razloga
Ne, ne, ne vjerujem usnama sto lazu a tvoje bas lazu sve
Kad znam da je ljubav zemlja cudna, zemlja lazljiva ponekad vlada tuga ponekad pojavi se kao duga
I zasto onda ja placem zbog tebe i krijem oci da da me ne vide
Ref. 2x Iz nekih starih starih razloga jos uvijek drhtim zbog tvojih usana
Kad znam da je ljubav zemlja cudna, zemlja lazljiva ponekad vlada tuga ponekad pojavi se kao duga
I zasto onda ja placem zbog tebe i krijem oci da da me ne vide
Ref. 2x
Ne, ne, ne vjerujem usnama sto lazu sto lazu sve
Added (03 Jun 2012, 3:46 AM) --------------------------------------------- Tu noc kad si se udavala
Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve
Tu noc kad si se udavala mene pijanog su odnijeli moji prijatelji vjerni psi do jutra me tjesili da ima milijun takvih kao sto si ti i da cu te preboljeti
Tu noc kad si se udavala, meni kroz glavu proslo je
Ref. Postoje neki drugi svjetovi za nas bi bili rajski cvjetovi o, samo da si htjela pobjeci ovako stisni zube, ne placi
Tu noc kad si se udavala meni kroz glavu proslo je tvoje smijesne za maturu haljine sandale boje mjesecine
Poruku je menjao/la Zemunac - Nedelja, 03.06.2012, 3:49 AM
|
|
| |
|
post # 2 | 02.03.2013 , 1:02 AM
|
Djevojka od milijun dolara
Na lice nanosis rumenilo na oci fino sjenilo u crnoj haljini do bedara izgledas kao djevojka od milijun dolara djevojka od milijun dolara
Koliko strahova si sakrila pod svojim laznim noktima musko se oko lako zavara izgledas kao djevojka od milijun dolara djevojka od milijun dolara
Potrajat ce duso samo tren i jos ne znas da si svima ten i na kraju kad se probude kasno je
Nocas se nekom srce prelama tko te voli kao ja i dok se lift za tobom zatvara izgledas kao djevojka od milijun dolara djevojka od milijun dolara
Djevojka od milijun dolara
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 03.03.2013 , 1:36 AM
|
Beznadni slucaj
U pomoc zvao sam sve duso doktore, svecenike, gatare da kazu sto mi je, od cega bolujem nista mi ne pomaze
Ja hodam kao u snu, pricam u bunilu pjevam neku glupu pjesmicu Hare Krisna, Hare Rama ma ljudi sto se dogadja
Ref. Beznadezan slucaj duso beznadezan slucaj ljubavi beznadezan slucaj duso beznadezan slucaj to smo mi
Jer ja prob'o sam sve duso savjete, ljubavne recepte juhu od kornjace, spanjolske musice al' nista mi ne pomaze
U pomoc zvali smo sve duso doktore, svecenike, gatare da kazu sto mu je, od cega boluje nista mu ne pomaze
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Nedelja, 03.03.2013, 1:37 AM
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Smiley
|
post # 4 | 03.03.2013 , 11:51 PM
|
Čini mi se
7 je sati, ja ustajemPalim cigaretu, lagano udišem Nešto nije u redu, ja to dobro znam
Očekivano sam rob bez želja svaki danČini mi se da promijenila bi sve
Čini mi se da, a možda i varam seDanima ne odlazim na treninge
Noćima kao lopov klizim kroz gradOsjećam se kao divlja zvijer
Progonjen od mnogih lovaca
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Prljavo Kazaliste - A Ti Idi
A ti idi i s nekim drugim nadji sto sa mnom nisi nikada aha, aha samo idi i bar se dobro snadji sto sa mnom ne bi nikada aha, aha
I nije za me tvoje zlatno ordenje jer na tvom putu ja sam samo kamenje
Na kraj svijeta vodis me pa me tamo ostavljas, pa me ostavljas na kraj svijeta vodis me pa me tamo ostavljas, zasto me ostavljas
A ti idi i tiho nocas sidji po mojim mokrim stubama aha, aha bolje idi i jos jednom mi pokazi da tek sam kap u vodama aha, aha
I nije za me tvoje zlatno ordenje jer na tvom putu ja sam samo kamenje
Zasto me ostavljas, i zaboravljas
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 20.04.2013 , 7:28 PM
|
Ako odlucis Ako odlucis da me ostavis slomit ces mi srce jer niceg mojega nema u meni nema osim tebe
Ako odlucis da zaboravis slomit ces mi srce jer niceg tvojega nema u tebi nema osim mene
Lako je znam, otici a sto ces s tim, postici
Ref. 4x Ja mogu i sam al' kasno je znam sad za rastanke
Ako odlucis da me ne volis slomit ces mi srce jer nema nicega izvan ljubavi nema osim sjene
Ako odlucis da me prevaris slomit ces mi srce jer nema nikoga da ti oprosti nema osim mene
Lako je znam, otici a sto ces s tim, postici
Ref. 6x
Odluci, odluci kasno je za sve (4x)
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|