|
post # 1 | 27.06.2012 , 6:08 PM
|
Ti si zena za sva vremena
Ko je ta, kad me neko upita sto zbog mene sece vene svaki dan neki ostvari mi san s njom su lepe uspomene
Ta nocu budna ceka da se moja svetla gase pa tek onda snene oci zatvori voli bez limita, nikuda ne skita dignem glavu vrisnem, nek znaju svi
Ref. Ti si zena za sva vremena gde bih bio da tebe nema ne sme drugi ni da te proba moja do groba, moja do groba
Ti si zena za sva vremena prava zena, jaka ko stena oko tebe svet se vrti moja do smrti, moja do smrti
Ko je ta, kad me neko upita sto zbog mene sece vene svaki dan neki ostvari mi san s njom su lepe uspomene
Ta misli bice prava steta propasce planeta ako se kraj neke druge probudim uvek osmeh vrati, s njom me sreca prati dignem glavu vrisnem, nek znaju svi
Ref.
Digni me pao sam
Jos me pita majka da l' nadjoh sat sto stari mi je dao da pogledam u njega da ne bih zalud Bogu dane krao a zivot ode i jos sam ovde patim, vidis li me Boze
Ref. Digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu kani Boze meni zednom
Digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu pogledaj i mene jednom
I jos me pita majka da l' nadjoh sat sto stari mi je dao da pogledam u njega da mi sutra ne bi bilo zao sto zivot ode ja jos sam ovde bar ti, pogledaj me Boze
Ref.
Poruku je menjao/la desert_rose - Sreda, 27.06.2012, 6:11 PM
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 2 | 05.12.2012 , 10:36 AM
|
Srecna budala
Evo me, najdraza hajde, pitaj gde sam bio igrao i pevao s drustvom sve do zore pio
I varao te s drugima prevario samog sebe oprosti mi, ja samo sam hteo da prezivim tebe jer dugo ludim pravis me to tako ne ide
Ref. Ne znam vise ni gde udaram zemlja mi ko sesir mala ispod njega glava naivna kazu, srecna sam budala
Ne znam vise ni gde udaram ko da si mi otrov dala nisam bunovan ni mamuran tvoja srecna sam budala
Evo me, najdraza ni sam ne znam gde sam bio smejao se, plakao istinu od sveta krio
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |