Toni Cetinski
| |
|
post # 1 | 18.07.2012 , 0:06 AM
|
Zbog nje
Kazu mi da pitas i sad za mene saljem ti san, noc kao dan nemiran ponekada u mislima donosi mi vjetrova sum, miris tvoj blag prolazi
I znam da vrijeme razdvaja svijetove i minute teske su ko godine kao ludi covjek bez kosulje hodam gol i bos kroz zidove
Ref. Zbog nje ja ne znam vise sto je budjenje zbog nje u mojoj glavi okrece se sve za nju jos uvijek nocu pisem stihove i sve u meni ona pokrece sve u meni pokrece
Kazu ti da pitam i sad za tebe rekla si da sudbina zna najbolje
Ref.
Suze ili smijeh, svejedno je kad njeno srce ko pijesak je i pretvaram sve oaze u pustinje
Ref.
Poruku je menjao/la Barca1899 - Sreda, 18.07.2012, 0:07 AM
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 20.08.2012 , 1:45 PM
|
Kad zena zavoli
Kad zena zavoli ima oci djeteta i na sve pristaje bez puno pitanja al' ne zaboravi da joj kazes svaki dan da je volis ..
Kad zaspe umorna na tvojim rukama neka dobro zna da tu je sigurna al' ne zaboravi sapnut joj u snu da je volis
Ref. 2x
I da ti znaci bas sve i da ne mozes bez nje, da je trebas najvise kad te poljubi tad budi njezan, tiho reci joj da je ona cijeli zivot tvoj
Kada zena zavoli, svu ljubav kad ti da tvoj je cijeli svijet i nebo granica al' ne zaboravi da joj kazes svaki dan da je volis !!
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
794 poruka na forumu
| |
26
| |
570
|
|
post # 4 | 20.08.2012 , 2:00 PM
|
Sto si ti meni
Sto si ti meni, da l' suza sto slatko boli il' netko tko lazno voli i prevrtljivo ljubav je moja nevina, njezna, cista iskra sto s neba blista, al' ti to ne vidis
Ref. Jer drazi su ti oni sto pricaju lazno i kupuju ti stvari, da, to ti je vazno a ja te volim tako da ne znam sto reci i svakog dana pisem pjesme bez rijeci
I pjevam ti u dusi dok usta mi sute i poklanjam ti vjecnost, a drugi minute al' drazi su ti oni sto pricaju lazno da, to ti je vazno, da, to ti je vazno
Od srece do srece posrcem jako cesto ma, evo ti moje mjesto pa voli uzalud i sto si ti meni, Boze, treba mi svjeza nada napada tuga sada jer shvatio sam sve
Ref. 2x
To ti je vazno, da to ti je vazno
|
|
| |
|
post # 5 | 20.08.2012 , 2:19 PM
|
Onaj ko te ljubi sretan je
Obuci cu stare cipele one znaju korak do tebe da mi oci vezu s njima naci cu te ja, jedina
Prevrnut' cu zemlju, gradove sive ceste, vjetar, oblake makar platio zivotom naci cu te ja, jedina
Za mene jos vrijedi deset zapovijedi nek' te nemam ja zaljubljen sam bio samo jedno htio da te ljubim zauvijek
Ref. Onaj ko te ljubi sretan je neka je, neka je sa mnom ce se borit' za tebe kunem se, kunem se
Spreman sam ti dati ovaj zivot cijeli pitaj njega je li potuc' se sa svima a toliko srce pitaj ga dal' ima
Obuci cu stare cipele one znaju korak do tebe da mi oci vezu s njima naci cu te ja, jedina
Za mene jos vrijedi deset zapovijedi nek' te nemam ja zaljubljen sam bio samo jedno htio da te ljubim zauvijek
Ref.
Onaj ko te ljubi sretan je neka je sa mnom ce se borit' za tebe kunem se
Ref.
|
|
| |
|
post # 6 | 20.08.2012 , 5:18 PM
|
Kad bi dao Bog
Minutu pred kraj za nas oprostaj ja priznat cu grijeh k'o slamku za spas i past cu na dno, zasluzujem to da sudis mi ti
Ref. Da nam Bog nocas da ljubav kao zadnju priliku radje nego svijet uzeo bi nju i ne bi niko kao ja tvoju ljubav tako cuvao nju sam imao pa izgubio kad bi dao Bog
I stid me, i strah sto ostat cu ziv ne postoji rijec koliko sam kriv i spreman je stol da veceram bol odes li ti
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 7 | 05.09.2012 , 9:01 PM
|
Danas jesmo, sutra nismo, sve te marke, svi ti novci, svo bogatstvo sve je prolazno. Dođu mnogi, mnogi prođu pa se poslije pitaš gde su, što li rade, kako im je sad?
Ti bi htjela na brzinu, na brzinu u visinu da ti život odmah pruži sve, ali vjeruj zlato moje, ja sam iskren, ja te volim, znaj da tako stvari ne stoje! Isto ću ja da čuvam nas, da ponizim svoj dobar glas..
Ref: Opet si pobijedila, ljubav me pravi slabićem, al' si vrijedila, srce da zavaram pićem, pa da postanem hrabar i lažno ti muški opsujem sve!
Ljubavi, zar slijepa si, ma mogu se potući lako, ali ne mogu otić od tebe tek tako, jer mi ne da ćud da odem, da odeš, da postaneš bivša, a ja da postanem bivši i lud!
Samo leti ptico mala, nisi kriva, ti još ne znaš kako prava ljubav zaboli, prve sjede, sav moj život, sve mi kaže da se čuva ono sto se viječno zavoli. Isto ću ja da čuvam nas, da ponizim svoj dobar glas!
http://u.to/oCZGAg
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 8 | 05.09.2012 , 10:48 PM
|
AKO TO SE ZOVE LJUBAV
opet lutam gradom sam, ne znam dal je noc il dan, i bez mira i bez sna i od svih ostavljen... a ti negdje sjedis s njim, umjetna romantika, svijece,stol i dosada... samo vjetar ledeni sa mnom hoda kao ti on bez cilja,ja bez sna idemo nikuda... kad vas neko pogleda sve to dobro izgleda, al ti znas da ne valja... auto i stan...gradjanski san... a ja sam te volio... ref: nek te grli,nek te ljubi,nek te ljudi vide s njim, ako to se zove ljubav onda ja te ne volim... neka ti daruje najskuplje poklone al znaj da to zlato nema sjaj... nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj... ali znaj da to zlato nema sjaj...
opet lutam gradom sam, ne znam dal je noc il dan, i bez mira i bez sna i od svih ostavljen... a ti negdje sjedis s njim, umjetna romantika, svijece,stol i dosada... auto i stan...gradjanski san... a ja sam te volio... ref: nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj... ali znaj da to zlato nema sjaj... ...nek te grli,nek te ljubi... al to nece btit vatra,to ce biti samo dim... auto i stan...gradjanski san... a ja sam te volio... ref: nek te grli,nek te ljubi,nek te ljudi vide s njim, ako to se zove ljubav onda ja te ne volim... neka ti daruje najskuplje poklone al znaj da to zlato nema sjaj... nek te grli,nek te ljubi,probaj biti sretna s njim, al to nece biti vatra,to ce biti samo dim... meni si bila svijet,njemu si kupljen cvijet znaj da to zlato nema sjaj... ali znaj da to zlato nema sjaj...
Mislim da smo zaboravili pesmu koja vrh vrhova
23. PROSINAC
23. Prosinac, 2 sata posle ponoci zvoni telefon, poziv iz bolnice sve mi je bilo jasno, ne
Ref. Samo ostaje nada da vrijeme sad lijeci sve rane i da Bog ce mi dati sad snage prezivjet te dane
Sad jos osjecam miris tvog tijela u nasem krevetu lezi po svud i neispijena salica kave stalno podsjeca nemam kud
Nova zora polako sad svice ali tebi to svejedno je i nema veze sto pjevaju ptice jer to gore sad ne cuje se
Ref.
Ne znam sto sad da radim sa sobom nosim neizbrisiv trag nikad vise tvoj sapat na uhu otvaram prozor zagusljiv je zrak
Brzo oblacim kaput na sebe zurno izlazim na ulicu bas je dobro sto kisa rominja to nisu suze na mom licu
Jos pamtim sve nase posljednje rijeci taj cvrsti zavjet neraskidivi da podjem s tobom ja znam ne bi htjela moram se boriti, moram sa tim
Poruku je menjao/la Passusa - Sreda, 05.09.2012, 10:52 PM
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 9 | 10.09.2012 , 0:22 AM
|
ČOVJEK OD LEDA
Jastuci mirišu na noć s radia čujem poznat glas dobro jutro svima, kaže on ali ne znam da l' to vrijedi i za nas pitanja je sto, ako još se volimo
Čaj prolila si vruć i bacaš na stol ključ kažeš, nećeš uć' na ova vrata nikad više
Ref. A ja, a ja, čovjek od leda ni glas, ni riječ onda kad treba a u sebi kažem stoj puca kao staklo život moj, život moj
BLAGO ONOM KO TE IMA
Tek sad vidim da te volim kad su kiše počele sve je teži korak dalje noge su mi umorne
Ja sam jedro u oluji oko mene valovi i ko da ovo vrijeme smiri kad kraj mene nisi ti
Blago onom ko te ima ko te ljubi, dok ja lutam noćima blago onom ko te ljubi neka bude, bolji čovjek nego ja
Što me čeka iza magle sunce ili oblaci to mi više nije važno kad tu nećeš biti ti
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
|