Vasa zelja?
|
|
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
post # 2 | 24.05.2011 , 0:04 AM
|
dj masi
|
|
| |
|
post # 3 | 06.07.2011 , 12:41 PM
|
Jel' samo vi možete da postavljate tekstove ili mogu i drugi korisnici?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 14.07.2011 , 4:23 PM
|
nigdje veze tema .... ali mozete teksotve naci na google ... ime pjesme texst
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
post # 5 | 14.07.2011 , 4:55 PM
|
Quote (AMMIR95) nigdje veze tema .... ali mozete teksotve naci na google ... ime pjesme texst
Ako ti se ne svidja,OLADI! MOzda nekom bude trebala pomoc! Mozemo sve naci na googl-u,zasto se onda sve postavlja:igrice,filmove,a?Malo razmisljaj brate
Quote (Marija_Nikola) Jel' samo vi možete da postavljate tekstove ili mogu i drugi korisnici?
Narawno da mogu i drugi korisnici,to je obican post Added (14 Jul 2011, 4:55 PM) --------------------------------------------- masi,
Knez - Kneginja
Kad' ti ljubim usne to je droga najjaca opija k'o vino i u glavu udara
Njezna kao srna jaka kao lavica ti si moje duse gospodarica
Ref. Ne, nikada, niko nikada nece da ti bude ono sto sam bio ja
Ne, nikada, nije niko kao ja srce dao za dva oka boje maslina
Sta su zvijezde s neba samo niska bisera reci da ih zelis tebi skinucu ih ja
Suvo zlato, meka svila sve ti pripada samo budi moja moja kneginja
Ref.
Sry zbog kasnog odgovora,nisam bio tu.
ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη Партизан у срцу!
|
|
| |
|
post # 6 | 29.09.2011 , 10:05 PM
|
Quote (G0ga) Narawno da mogu i drugi korisnici,to je obican post
Hvala na odgovoru. Pokušala sam ali nije htelo, nemam pojma zašto.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 7 | 21.02.2012 , 1:19 PM
|
Jak tekst ali samo tekst nista narocito pesma
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 9 | 22.05.2012 , 11:44 PM
|
ja bih taman zelio za cenera maraka da narucim jednu pjesmu zvanu Glista od GRUPA MAJOR,hvala.
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 10 | 23.05.2012 , 1:11 AM
|
banjaluka051, Moze.
Natocila lepa Gina tri bokala rujnog vina tri bokala za tri druga svu trojicu muci tuga
Ref. Prvi bokal prazne zbog ljubavi lazne drugi bokal piju tugu da razbiju i treci ne stede ceznju da pobede al' ne lezi vraze nista ne pomaze
Tocila je lepa Gina jos po tri put rujnog vina da drugari, dobri stari zaborave tri ljubavi
Ref.
Donosice lepa Gina jos bokale mnoge vina za tri druga koji vole sve dok ljubav ne prebole.
Klikni ovde.
Prati malo forum. Kakve veze ima formula sa muzikom ? Dakle razmisljaj malo. Pitaj u pravoj temi i bice ubaceno.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 12 | 15.06.2012 , 3:07 PM
|
Kolja i Smak Belog Dugmeta-Uzicki heroin...HVALA NA PAZNJI
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Petak, 15.06.2012, 3:07 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 13 | 17.09.2012 , 9:53 AM
|
Quote (intimenfrizuren) Glista od GRUPA MAJOR U gradu nema kise Gliste gazim ja Tebe nema vise Jer ti si umrla
Proljece, kupi cvijece Kupio sam ja (x2)
Da ti stavim na grob smece Necu, nisam taj Proljece, kupi cvijece Kupio sam ja (x2)
Sta mi to klizi ispod nogu Shvatio sam ja To je jedna mlada glista Ispod cipela
Proljece kupi cvijece Kupio sam ja (x2)
Pogledam svoju sobu Baka umrla Ovo je prva prva noc Kroz koju ides sama
ooo....ubio je ja (x2)
Ja volim ziva bica Preko zebre necu ja Ja volim ziva bica Umro sam i ja
Proljece, kupi cvijece Kupio sam ja (x6)
U gradu nema kise Gliste gazim ja Tebe nema vise Jer ti si umrla
Proljece, kupi cvijece Kupio sam ja (x8)
Quote (intimenfrizuren) Kolja i Smak Belog Dugmeta-Uzicki heroin... Kreno sam u zoru rano Da stignem sto prije Te sam noci u kafani cuo nesto I svedno mi bilo nije Znao sam za prsutu i kajmak I da usput ima serpentina Rekli su mi boljeg nema Od uzickog heroina
I dok vozim pitam samog sebe Zar je dotle bog te je*o doslo Zar se seljak odrekao sljive Zar je vrijeme krmetine proslo
Je*o mater svoju, je*o mater svoju Je*o mater svoju, je*o ti mater
Brzo stigoh do brda i sume Do mirisnog dijela ispred stale Oko kuce i ambara zutog Trckarase koke i patkice male Domacinu nazvah pomoz bog Mozgajuci kako da zapocnem
Ali seljak procita me odmah Nisam vala stigo ni da trepnem Sta je Baja,hoces uzickoga? Hocu,reko,pogodi ga brale!
Nic ne brini nestati ga nece Imam tonu ovde iza stale Ode seljak i vrati se brzo Nosi nesto na lopati Vidim skorena balega Imas kesu ili da uvijem? Il ces odmah da smrknes kolega?
Je*o mater svoju, je*o mater svoju Je*o mater svoju, je*o on mater
Je*o mater svoju, je*o mater svoju Je*o mater svoju, je*o on mater
Gledam ono na lopati govno Pa pogledam u oci seljaka Da provalim dal me zajebava Il je mozda to govno od maka Dal da probam il odmah da bjezim Dilema me poce da razjeda Ako odem kajacu se vjecno Ma probacu ga nako radi reda
Isitni ga seljak strucno Tu na pragu stale Sta je tu je ja povukoh crtu Al sam prvo istresao bale Istresao bale
I na kraju moram reci ovo Uzicki je bio prvoklasan Ja sam bio Lucy in the sky with diamonds Od govneta oko usta masan
Je*o mater svoju, je*o mater svoju Je*o mater svoju, je*o ja mater
Je*o mater svoju, je*o mater svoju Je*o mater svoju, je*o ja mater
|
|
| |