|
Koje su mane osobe iznad vas?
|
|
|
|
|
|
|
post # 101 | 11.12.2011 , 1:46 AM
|
Mnogo pije 

|
|
| |
|
|
post # 102 | 11.12.2011 , 2:48 PM
|
Mnogo gleda seriju "Vampirski dnevnici" Postao je zavisnik od te serije (Isto k`o ja )
|
|
| |
|
|
post # 103 | 11.12.2011 , 3:18 PM
|
Previse veruje pp-u... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 104 | 11.12.2011 , 11:29 PM
|
Quote (DxD) Previse veruje pp-u... Ahahaha
DiDi nema mane, samo mogla bi vise da slusa Innu 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 105 | 12.12.2011 , 12:13 PM
|
ma nema mane 
|
|
| |
|
|
post # 106 | 12.12.2011 , 1:12 PM
|
Strasan pogled ima 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 107 | 12.12.2011 , 3:10 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 108 | 12.12.2011 , 3:14 PM
|
Quote (DxD) Khm, khm... Za pp je ono tacno... Znam, bila sam svedok toga 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 109 | 12.12.2011 , 9:12 PM
|
Quote (DxD) Srce ima manu... To sto je srce... Ali nije moje... Duso a sto nisam tvoje srce
Mira ima manu jer da sam musko bila bi mi privlacna :D
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 110 | 12.12.2011 , 9:50 PM
|
Avaj... Pa sad... Impijeva si... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 111 | 12.12.2011 , 9:58 PM
|
Quote (DxD) Previse veruje pp-u... Ako je to za onaj ban, znas sta te ceka Quote (Mira91) Znam, bila sam svedok toga A i ti si sledeca, odmah posle nje
Hmmm, mana DxD Pa sta znam, mozda to sto ne vidja stalno cica-macu kao Tweety 
|
|
| |
|
|
post # 112 | 12.12.2011 , 10:06 PM
|
Quote (Tanja91) Ako je to za onaj ban, znas sta te ceka Imam ja tajne tehnike.... Onaj sa obrvama... xD Quote (Tanja91) Pa sta znam, mozda to sto ne vidja stalno cica-macu kao Tweety E pa... Dzabe... Mana... Jel' da? 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 113 | 12.12.2011 , 10:10 PM
|
DxD, andjele to sto je neko moj to je vrlina nije mana xaxaxaxaxax , mada ti i nemas mane ti si vise u vrlinama 

|
|
| |
|
|
post # 114 | 12.12.2011 , 10:11 PM
|
Ahahaha Deteeeeeeee, drvo ce progovoriti (Ko ne zna o cemu pricamo, mislice da smo poludele )
|
|
| |
|
|
post # 115 | 13.12.2011 , 7:04 AM
|
Tanjice duso mana ti je to sto ne pricas da te i ja razumem ovo iznad znas bre da sam ja radoznala 
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 116 | 14.12.2011 , 8:04 PM
|
frizider,frizider sa manom...to ej mana:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 117 | 14.12.2011 , 8:06 PM
|
Mana mu je sto me smatra friziderom a ja pojma nema zasto 
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 118 | 14.12.2011 , 8:34 PM
|
Pomalo naivna 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 119 | 14.12.2011 , 8:37 PM
|
formirana lisnost:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
|
post # 120 | 14.12.2011 , 8:44 PM
|
Previse voli friz 
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |