|
Koja ste krvna grupa?
|
|
|
|
post # 21 | 05.12.2011 , 10:35 PM
|
Quote (beautifulwomen) Krvne grupeKrvna grupa A Seobom ljudskog roda u potrazi za izvorima hrane nova životna okolina uticala je na prilagođavanje (izmenu) probavnog i imunološkog sastava. Istrebljenjem velike divljači pojavila se potreba za uzgojem hrane. Zato je pojava krvne grupe A vezana uz poljoprivrednu, neolitsku revoluciju, kada se počela sve više jesti hrana biljnog porekla (žitarice). Krvna grupa A uz fukozu sadrži i šećer N-acetil-galaktozamin koji predstavlja njen antigen, pa može primati krv grupe 0 i A. Za osobe krvne grupe A može se reći da su pravi vegetarijanci, kojima šteti konzumiranje mesa i mlečnih proizvoda. Danas je procenat ljudi krvne grupe A najveći oko Mediterana, Jadranskog i Egejskog mora, u Španiji, Turskoj i na Balkanu. Quote (aVe) Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim - mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - njen vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodičnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovodioci, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani. Partnerstvo i porodica Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontroliše i podržava, ali i zahteva mnogo od njih. E u ovo verujem, ne u horoskop... Istina je! Istina! 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 22 | 06.12.2011 , 3:31 PM
|
A+
aVe, svaka cast! Fantastican tekst. Sve sto si napisao za k.grupu A je tacno. 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
|
post # 23 | 06.12.2011 , 3:54 PM
|
A- .... nisam vegeterijanac ali sam blizu.. od mesa jedem samo piletinu i ribu...
Quote (thejigsaw1989) Krvna grupa A
Za osobe koje imaju krvnu grupu A moglo bi se reći da je njihov sinonim - mislim! Ova krvna grupa daje inteligentne osobe, koje neretko deluju nezainteresovano i hladno, ali time se zapravo štite, jer su veoma osećajne. Najbolje bi ih opisao izraz - njen vojnik, jer ih pored emotivnosti odlikuje disciplina i samodisciplina. Uvek će da izaberu visokoorganizovanu grupu, kada rade, vrlo su profesionalne i posvećene svojim životnim, profesionalnim ili porodičnim obavezama. Spremne su da preuzmu odgovornost, da razumeju druge, ali to očekuju i od drugih. Jako su dobri rukovodioci, insistiraju na preciznoj organizaciji, predanom radu i ustanovljenom redu. Zahtevne su, ali pravedne osobe. One ne znaju, niti ih interesuje, da dominiraju ili da se eksponiraju. To nikako. Kod njih je primetan sporiji napredak u karijeri, jer zbog nenametljivosti često ostaju neprimećeni, usamljeni i po strani. Partnerstvo i porodica Žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti izigrani i povređeni. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontroliše i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.
Muškarci krvne grupe A često na prvu loptu nisu interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek kad se nađu u dužim vezama. Međutim, njihov najveći kvalitet je što su odani i potpuno posvećeni porodici, kada je jednom zasnuju, na nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da podržavaju i ističu kvalitete i sposobnosti svojih supruga.
e ovo je tacno totalno ... 

|
|
| |
|
|
post # 24 | 06.12.2011 , 3:56 PM
|
a+ al gluposti ja otkidam mleko mesoo sve 
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 28 | 10.12.2011 , 1:08 PM
|
0+ 
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
post # 29 | 23.01.2012 , 8:45 PM
|
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 30 | 23.01.2012 , 8:54 PM
|
Nulta pozitivna.. 

|
|
| |
|
|
post # 31 | 23.01.2012 , 9:06 PM
|
Nemoj žuriti s ljubavi. Čak se i u bajkama sretni završeci nalaze na posljednjoj stranici. ;)
|
|
| |
|
|
post # 32 | 26.01.2012 , 11:48 PM
|
0+
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
317 poruka na forumu