06.01.2012 - SAJT PREBACEN NA NOVI SERVER
|
|
|
post # 21 | 10.01.2012 , 10:40 PM
|
Primetila sam ali ništa ne mogu da promenim pa se nisam potresla. Šalim se. Imam ok net ali malo mi nešto ovde sporije. I status što neće da se postavi i to je to. Ako još nešto primetim ja ću kaz'ti.
|
|
| |
|
post # 22 | 12.01.2012 , 1:52 PM
|
Unique, Kul
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 23 | 12.01.2012 , 2:18 PM
|
DxD, i meni se desava isto... mnogo puta nece da mi postavi sliku sa nekog sajta, pogotovo ako je naziv sajta i sve ono ostalo sto ide pa na kraju .jpg jako dugacko, onda nikada nece da postavi sliku (tj Image) a isto tako ,kao kod DiDi, ne radi status... mozda ima jos ponesto,ali nisam primetio...
:P
|
|
| |
|
post # 24 | 12.01.2012 , 3:25 PM
|
meni neće da pošalje poruku na grupnom chatu
|
|
| |
|
post # 25 | 13.01.2012 , 10:15 PM
|
Quote (StigoSam) meni neće da pošalje poruku na grupnom chatu OMG! Kako samo tebi nece
|
|
| |
|
post # 26 | 13.01.2012 , 11:26 PM
|
Quote (StigoSam) meni neće da pošalje poruku na grupnom chatu pokušaj sa drugim browserom, meni tako nije htjelo jedno vrijeme.
|
|
| |
|
post # 27 | 29.01.2012 , 9:13 PM
|
Prije su filmovi isli puno brze tj ocitavali se sad treba puno vremena ..i ocita 20ak min i stane ..moram da ref.i da ponovo pokrenem i opet ucita dio i stane..tako nekoliko puta u toku filma/serije ..trazio sam po ovim forumima kakvih savjeta al nigdje nista ne pise pa eto naleti na ovu temu pa reko da vidim sta kazete vi do cega je to..do neta nije ..kao ni do browsera jer mi je isti net i gledam nekad na mozilli a nekad na chrome.u zavisno
pozz i do citanja
|
|
| |
|
post # 28 | 29.01.2012 , 9:27 PM
|
Hobit, Ucitavanje filmova zavisi koliko korisnika gleda film u isto vreme Ne moze isto da ucitava ako film gleda 10 i 110 korisnika...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 29 | 29.01.2012 , 10:27 PM
|
oko 2-3-4 navece sigurno nece biti oko 100ljudi koji gledaju isto a i starije su stvari nisu novije.. prije se nije desavalo da ucitava toliko sporo :/ sad dok izgledam nesto prodje sedmica -.-'' i jos je problem sto ne mozes ostaviti da se ucita film pa kasnije doci gledati ..jer ocita do nekog dijela i stane sa ocitavanjem ..a pise da je film cijeli ucitan..i onda kad izgledas par tih min samo se onaj kruzic okrece i moras refres i ponovo pocet film gdje je stao da se ocita jos ..i taman se ucita par i opet isto pokaze da se ucitalo skroz i stane .. trenutno gledam neku seriju 40min traje gledo sam je 1h i nesto ..sve ocita stane ocita stane..prije par dana nije bilo ovako..prije je islo kako treba..i brzo i ocita se film skroz sad sve nesto upola :/ i znam da nije do mene..jer da jeste ne bi ni prije mogao gledati stvari na sajtu ..inace hvala na svim stvarima koje uploadujete
|
|
| |
|
post # 30 | 30.01.2012 , 1:14 PM
|
|
|
| |
|
post # 31 | 31.01.2012 , 5:40 AM
|
pomagaj te... Nece da mi se miotvori film pise Loading plugins please wait... sta da radim, cekam 10 minuta i nista, a neki film hoce da radi... unapred hvala
|
|
| |
|
post # 32 | 07.02.2012 , 3:09 AM
|
Care moj ove stvari sto si postavio ne sluze nicemu inace imam javu,koristim oba browsera cache se automatski brise kad izadjem..ipak mislim da je do vas jer nisam jedini koji se pozalio na taj problem sve u svemu hvala sto si pokusao pomoci
|
|
| |
|
post # 33 | 07.02.2012 , 4:17 AM
|
Za sada sve radi kao svajcarski sat. Jos samo da proverim online filmove.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 34 | 07.06.2012 , 12:21 PM
|
Ja nisam video ni jedan bug ili tako nesto samo ponekad padne server pa nece da mi otvori
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
Mallena
|
post # 35 | 07.06.2012 , 12:26 PM
|
ja ne vidim klipove vec duze vrijeme, samo bijele kvadratice...
Takodje ne mogu sliku da postavim niti klip... u isto vrijeme su poceli ti problemi..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |