Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Seko moja, Srecan Ti rodjendan :)

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 41 | 28.01.2012 , 11:09 PM

Quote (Tanja91)
MarijanaBK1 - sestro po slatkisima, reci cu ti jos jednom da ja ne znam koja je od nas dve gora sto se hrane tice... Veliki smo gurmani, sta cemo. Inace do pre nekoliko dana smo obe patile od insomnije... A i zna Marijana da se moze umreti zbog mene kad dobijem inspiraciju da lupam svasta pogotovo ako je to period od 1 do 3 posle ponoci.
A sa Sasom cemo vec nekako stupiti u kontakt, ima da peva na uvce svojim fanovima sa EC-a. Samo jedno mi nije jasno - kako ti je bre DxD postala baba xD a pritom je i mladja...

aaaa ti nisi normalna, odakle ti samo ovolika inspiracija... :D sto se sase tice on mora pevati sl godine na tvom rodj... :D a sto se dxd tice, i kako mi je postala baba, ispricacuti kad skupis hrabrost za ono sto smo pricale... hahahah poljubac

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 42 | 28.01.2012 , 11:29 PM

Proba jen' dva, jen' dva. Da se i ja oglasim javno. :)
Malo tetkino, srecan rodjendan! Da nam jos dugi niz godina jedes dzigericu, onako kako umes. Na delice, sa osmehom (tako je sladje) :) Sreca ce te pratiti, jer to zasluzujes. :) Ne osvrci se puno na proslost, vec strpljivo cekaj buducnost! :) Poslusaj svaciju stranu price, ali odaberi ciju ces primeniti ako zatreba! (o; Isto tako, ni za sta prerano ne pravi idealnu sliku, vec mudro sacekaj realnu. ;)
Ostalo nije za javnost. Kad zatreba, tetka ce intervenisati tamo. ;)

Sad daj tortu, istrosio sam puno kalorija dok sam ovo sastavio. :) <_<

. . .

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 43 | 28.01.2012 , 11:43 PM

Quote (Tanja91)
Mortal - zete, zete, Mira i ja ti dale svoju sestru, nase mezimce, to je jedino sto nam "malo" ostalo... nemamo vise nikog za sada, roditelje nismo ni poznavale xD Nije nam se zalila na tebe uopste od kako ste u braku, znaci sve je u redu... samo... kad ce ta beba vise?

Radimo na tome :D Polako..bice dece na sve strane lol

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 44 | 29.01.2012 , 0:17 AM

Nastavak sledi...

susheTZ - moja nesudjena EC ljubavi tj. ljubav moja obecana drugoj, ja te prozvala Romeo moj (Nenade ne citaj ovo lol ) iz razloga sto to stvarno jesi, umes da me pogodis pesmom, stihovima, komentarom koji dobijem uz poklon. A ono za emisiju "Sve za ljubav", pa da si stvarno dosao za Novu godinu da me nadjes sa tom ekipom kao sto si rekao, pa ja bih te ubila sa sve onom kamerom lol ali to nakon sto bih se osvestila jer bih pala u nesvest istog trenutka kad bih te ugledala sa njima xD
I da, dobra ti ona fora bila sa zenidbom, sve si nas presao :p

TheBad - prva 2 poklona su dokaz da si se setio onoga sto smo pricali... :) A ovo za pesmu, naravno, to se podrazumeva, forever young! :) poljubac

munja_1986, Crazy_Princes - hvala jos jednom od ♥... poljubac

Srcemoje - hehehe, Majo ti ovo tako lepo sastavila, sve se rimuje... poljubac a sto spominjes taj seks, sta je to lol je l` se to maze na hleb xD
Hvala ti na lepim zeljama... :)
Znas da sam i ja primetila da si bila ovih dana nesto tuzna, nadam se da je ta kriza sad prosla vec... :)

Mermaid - je l` mogu da te zovem koleginice, ne znam koliko imas godina ali ti mi dodjes ovde k`o mentor... :) Pazljiva si, znas ko sta voli ovde i znam da si mnogo pametna! :)

DxD - hehehe, kako si ovo sve simpaticno sastavila :)
seko moja najmladja, a sta sad tebi da kazem, ja ostala bez reci kad sam videla video :p
Znaci sad sam sa ovih +15 cm tacno 178 :o auuu, gde bi mi bio kraj da imam tu visinu xD Nego sta ces, ja sam coveculjak... Hvala na lepim zeljama! poljubac A to za skajp, ja rekla da cu doci i pojavila se a poklon :o poklon je bio divan! Misim, sta reci kad neko peva samo za tebe... B) pa jos i sestru rodjenu naterala da svira xD Pa gde ima to... :)

Dejan, Marko27, _Sweeper_, starless - hvala vam jos jednom od ♥... poljubac

Leksi - originalna kao i uvek! poljubac Samo mi bilo krivo sto se nisi okrenula na avataru, ali volis misteriju znam ja... :) Hvala na lepim zeljama i definitivno cu te poslusati za ovo u vezi zdravlja... lol A ovo sto si napisala samo potvrdjuje ono sto sam rekla u prvoj recenici, ovu sliku sam sacuvala da imam za sebe a i da ti kazem da imas lepsi rukopis od mene. :)

Marija_Nikola - ah, evo je moja naslednica, samo ona zna sta nasledjuje od mene lol Znam da ti je omiljena pesma od Indire "Maria" ali ti neces to da priznas xD A i srce si mi slomila kad si me odbila za udaju tj. zenidbu... lol Uvek vedra, iskrena, mnogo si simpaticna dok citam sta pises a pismenost je na nivou, to se vidi po postovima, sve uredno... :) Sta reci vise... Samo da te podsetim kad diplomiras javi, pa da pravimo zurku ovde... poljubac

OgnjenR23 - hehehe, da znas da je 18. al` ja stavila kao da sam 91. godiste lol Samo cuti, to je sad nasa mala tajna... ;) Ognjene sta bi sa onom kafom nasom, a sa Majom, Vujinom, obecao si nesto xD A da, znam, i ja tebi obecala neku slobodnu drugaricu... Pif... izgleda da necu uspeti da ih upoznam onda... :(

Quote (MarijanaBK1)
aaaa ti nisi normalna, odakle ti samo ovolika inspiracija...

Pa od torte... lol
Quote (MarijanaBK1)
a sto se dxd tice, i kako mi je postala baba, ispricacuti kad skupis hrabrost za ono sto smo pricale... hahahah

Jao... Ubicu te xD Sad me ucenjujes, nije fer xD Ah... skupicu ja tu hrabrost i kad je skupim spremi se za dug, dug razgovor lol

-Dzeri- - hehehe, torta se podrazumeva, ima jos, ceka te i to 3 parceta... njam
Tetko moja, pa kad cemo odigrati to kolo `bem mu... Inace tetka moja je tu da mi pruzi podrsku da ucim, da me iskritikuje kad joj se poverim da sam se ugojila neko kilce xD uvek mi pozeli da dobijem bar 9-ku a ja kako kad vecu ocenu od 8 nisam videla xD Al` bice i boljih ocena, obecavam... ;) Volimo da zajedno komentarisemo magazine, prvenstveno ako se radi o najboljoj pevacici na svetu, a svi znamo ko je to lol
Al` kad vidim ono: Tetkino malo. (O; Obozavamo ga. (O; - Odmah nabacim kez. :)

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 45 | 29.01.2012 , 2:53 AM

Quote (Tanja91)
Tetko moja, pa kad cemo odigrati to kolo `bem mu
Kad pozelis! Igracemo, dok ne popadamo. (o;
Ostalo da ne komentarisem, vrlo dobro znas sta ti mislim. ;)

. . .

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 46 | 29.01.2012 , 3:41 AM

Quote (Tanja91)
Nechy92 - kumo moja, ja ti obecala kad budem sledeci put dosla u KS da te zovem. A tako ce i biti...

Ja se nadam qmo da ce to stvarno tako biti... poljubac poljubac

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 47 | 29.01.2012 , 11:18 AM

Quote (Tanja91)
DxD - hehehe, kako si ovo sve simpaticno sastavila
seko moja najmladja, a sta sad tebi da kazem, ja ostala bez reci kad sam videla video
Znaci sad sam sa ovih +15 cm tacno 178 auuu, gde bi mi bio kraj da imam tu visinu xD Nego sta ces, ja sam coveculjak... Hvala na lepim zeljama! A to za skajp, ja rekla da cu doci i pojavila se a poklon poklon je bio divan! Misim, sta reci kad neko peva samo za tebe... pa jos i sestru rodjenu naterala da svira xD Pa gde ima to...

Eh... Pa šta ćeš više? :D
A eto... Nisam ja nju, nego da joj ne bih pokvarila instrument... Tako se to desilo... lol :D

Ko si ti?

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 48 | 29.01.2012 , 12:20 PM

Sretan ti rodjendan Tanjice, zelim ti sve najlepse i najbolje od srca!!!

Poruku je menjao/la Deki87 - Nedelja, 29.01.2012, 12:31 PM

:P

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 49 | 29.01.2012 , 2:15 PM

DxD, da, da, i onda si dobila po ruci... lol nadam se da je proslo jer sam i ja na neki nacin kriva za to... metla
Deki87, hvalaaaa... :)

790
poruka na forumu
58 477

post # 50 | 29.01.2012 , 2:20 PM

Quote (Tanja91)
OgnjenR23 - hehehe, da znas da je 18. al` ja stavila kao da sam 91. godiste Samo cuti, to je sad nasa mala tajna... Ognjene sta bi sa onom kafom nasom, a sa Majom, Vujinom, obecao si nesto xD A da, znam, i ja tebi obecala neku slobodnu drugaricu... Pif... izgleda da necu uspeti da ih upoznam onda...

Ja ono sto kazem :) to je amin :) tako da cu to odraditi :)

Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi
I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 51 | 29.01.2012 , 2:26 PM

Quote (Tanja91)
DxD, da, da, i onda si dobila po ruci... nadam se da je proslo jer sam i ja na neki nacin kriva za to...

Prsti su u pitanju... lol Sreća te ne boli više.. Inače, opet bih ja bila kriva.. lol :D

Ko si ti?

279
poruka na forumu
69 637

post # 52 | 29.01.2012 , 2:29 PM

Zelim sa zakasnjenjem da cestitem rodjendan i da pozelim sve najbolje u zivotu.Draga Tanja neka ti se sve zelje ostvare.

Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja,
Da banes pod maskom druga ili gosta;

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 53 | 29.01.2012 , 2:45 PM

Quote (DxD)
Inače, opet bih ja bila kriva..

:p lol Ccc, sta ces, najmladji uvek krivi za sve xD
Tugomirka, hvala... :) nema veze sto si zakasnila, rodjendan se slavi 3 dana, na srpski nacin... ;)

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 54 | 29.01.2012 , 3:35 PM

Tanja91, jooj... Blago se meni.. :D Vidim, vidim, potpis... lol :D

Ko si ti?

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 55 | 29.01.2012 , 3:38 PM

Quote (Tanja91)
Leksi - originalna kao i uvek! Samo mi bilo krivo sto se nisi okrenula na avataru, ali volis misteriju znam ja... Hvala na lepim zeljama i definitivno cu te poslusati za ovo u vezi zdravlja... A ovo sto si napisala samo potvrdjuje ono sto sam rekla u prvoj recenici, ovu sliku sam sacuvala da imam za sebe a i da ti kazem da imas lepsi rukopis od mene.

Nema na cemu.
A taj deo o zdravlju je pod obavezu. Obicno su to srecno ispunjeni momenti. :) poljubac
A ti znas da ti ja necu reci nesto sto ne valja :)

Hvala ti za rukopis, a svi mi imamo lep rukopis. Jer i to je umetnost. :) A Pikaso je rekao da su sva deca umetnici ;)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 56 | 29.01.2012 , 5:28 PM

Quote (DxD)
Vidim, vidim, potpis...

Vidim i ja odgovor - Štatomiznamo lol
Leksi, poljubac to sto ti pricam da si originalna, nebitno da li su u pitanju fenomenalni postovi koje ti imas ili ono sto si mi napisala, je iz razloga sto sam ja vodolija, a mi volimo to... volimo kad neko nesto smisli ili napravi sam za dragu osobu... :)

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 57 | 29.01.2012 , 11:15 PM

Tanja91, Hvala ti :) poljubac
I pazi na sebe.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

731
poruka na forumu
726 2357

post # 58 | 30.01.2012 , 10:35 AM

Quote (Tanja91)
je l` mogu da te zovem koleginice, ne znam koliko imas godina ali ti mi dodjes ovde k`o mentor... Pazljiva si, znas ko sta voli ovde i znam da si mnogo pametna!

Tanjice, hvala na lijepim rjecima. :)
I kako bijese onaj HITIC, dvadesete gazim, dobro mi je sasvim... :D Zato draga koleginice, ako budes imala kakvih ekonomskih nedoumica, tu sam da ih rjesavamo zajedno. ;)

“I kad budem najstariji
razumecu djake
koji zvacu zvake,
i kad budem najstariji…”

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 59 | 03.02.2012 , 9:07 AM

SRETAN TI RODJENDAN!
Sve najbolje u zivotu! Zdravlje da te sluzi,ljubav da ti cveta!
Kasnim puno,ali za poklone jednoj curi nikad kasno nije :D

Pa recimo da ti ova dama peva na svadbi....
sa ovim momkom:

i da Vas ova kocija:

odveze u ovaj raj:

Al,da prvo sredis taj fax sa prosekom 9....
Pa da se napijemo... :D

Fajlovi: 2362740.jpeg (7.6 Kb) · 6999435.jpg (4.1 Kb) · 2338557.jpg (83.0 Kb) · 3479801.jpg (33.3 Kb)

Poruku je menjao/la badule - Petak, 03.02.2012, 9:17 AM

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1449
poruka na forumu
105 688

post # 60 | 03.02.2012 , 2:43 PM

ruke mi otpadose - toliko se rodjendana nanizalo u tako kratkom vremenskom periodu :o - ne mgu postici vise torti napraviti - zato ti lepotice dobijas ovu torticu kao moj skroman ali od srca pokloncic B) a ostali do kraja godine mogu se zadovoljiti samo bombonjerama - pa nisam ja poslasticara :)

Fajlovi: 2552397.jpg (38.3 Kb)
!!!

Search: