|
BADULU JE POTREBNA POMOC
|
|
|
|
post # 41 | 30.01.2012 , 11:35 PM
|
Coveku treba pomoc. KO zeli da pomogne pomoce ko ne moze, ne moze i nema ljutnje.. Broj racuna ima. I kraj price.
Necu da zalim nikoga ko je ziv, pa tako ni Nikolu. Zivu glavu ne treba zaliti.
Ali isto tako mislim da bi se trebao obrati socijalnoj pomoci, mislim da ce pomoci koliko toliko i oni.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 42 | 30.01.2012 , 11:37 PM
|
Ovo je Animacija koju mozete s vremena na vreme okaciti na chat ili poslati je putem privatne poruke kako bi vise ljudi bilo upuceno u ovu situaciju
postavio sam jer su mi neki sa foruma trazili da im posaljem kod, pa eto da ne bi slao svima pojedinacno evo vam ovde pa se posluzite
bb-s kod: Code [url=http://www.extracafe.rs/forum/88-6778-1][img]http://radiomkrusevac.ucoz.com/BADULE.gif[/img][/url] dakle samo copy, paste 
Poruku je menjao/la MolderFBI - Ponedeljak, 30.01.2012, 11:41 PM

|
|
| |
|
|
post # 43 | 31.01.2012 , 1:20 AM
|
Jako mi je tesko sto ovo cujem ,znam da je on jak da izdrzi i predje preko ovoga,potrudi cu se da pomognem. Baduletu i njegovoj majci pre svega zelim puno zdravlja pa svega ostalog. Ne daj se...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 44 | 31.01.2012 , 5:00 AM
|
Znaci, ovo tek sad' vidim. Bas sam se pitala sta je sa nasim Nikolom, a onda videla sl. temu. Ja ne mogu da verujem. Ja njega toliko gotivim, volim, to je dusa od coveka. Kako moze njemu neko da da otkaz, alo bre...
Ja vas molim ljudi, na ec nas ima mnogo, mnogo. Ja znam da njemu i to nase malo, trenutno mnogo znaci. Ljudi, budimo slozni. Ja mislim da svako ima po 200, 300.din. Drustvo, nas 100 da pomogne po 300.din, to je 30 000. Njemu to makar nesto znaci trenutno. Molim sve da razmisle i da resimo to. Ako je neko za, ajde da se dog. i da mu pomognemo. Ja sam prva za, a znam da su jos mnogi ovde za, jer je nasem drugu Nikoli pomoc zaista potrebna. Molim sve da razmisle i da pomognemo nasem Nikoli...
Added (31 Jan 2012, 4:00 AM) --------------------------------------------- Takodje jedan nas drug sa ec je dao predlog da napisemo pismo explozivu. Sad' ja sam za to da se Nikola pita, ali kako ga pitati...? Verovatno nikad' na to ne bi ni pristao, ali opet nista nece izgubiti time... Ne znam sta reci, ali znam da cu vec sutra otici i uplatiti, a zatim znam da cu kad' god imam poslati.
Poruku je menjao/la Nechy92 - Utorak, 31.01.2012, 5:06 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
post # 45 | 31.01.2012 , 5:16 AM
|
Stiže uplata neče biti mnogo ali........ 
Dinamozagreb
|
|
| |
|
|
post # 46 | 31.01.2012 , 5:22 AM
|
Ljudi jel ima u Srbiji neka emisija ono sto pomaze ljudima u nevolji ja nisam informisan nebi bilo lose da se to pozove nas 20 nek pozove izacice mu u susret oni mu mogu pomoci trajno mislim pronaci neki posao ili nesto slicno jer nece moc vjecno ni da istraje samo sa ovakvim vidom pomoci ovo sada moze nekako za prvu priliku Iako neko ima nikolin broj telefona nek ostavi ja u ga nazvati i popricati snjim ,mnogo mi je zao :((((
|
|
| |
|
|
post # 47 | 31.01.2012 , 5:22 AM
|
Quote (Nechy92) Takodje jedan nas drug sa ec je dao predlog da napisemo pismo explozivu
u tom slucaju ne skrecati paznju na EC sajt jer je ipak ovo warez sajt i vecina stvari ne bi smela da bude tu tako da mu medijska paznja ne bi odgovarala...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 48 | 31.01.2012 , 5:39 AM
|
Quote (Davor) u tom slucaju ne skrecati paznju na EC sajt jer je ipak ovo warez sajt i vecina stvari ne bi smela da bude tu tako da mu medijska paznja ne bi odgovarala...
To naravno, niko nece skretati. To je bio predlog naseg druga sa ec, a ja sam samo predlozila ponovo. Ako je neko za, sem mene i susheTZ, posto vidim da je i on to predlozio, da vidimo nesto onda...
Poruku je menjao/la Nechy92 - Utorak, 31.01.2012, 6:18 AM
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
post # 49 | 31.01.2012 , 9:35 AM
|
Ljudi, mislim da je ta ideja dobra, no nemojte tako nesto radit dok Nikola ne pristane na to...
Vjerujte da je jedva pristao i na ovo...
|
|
| |
|
|
post # 50 | 31.01.2012 , 9:50 AM
|
Quote (Nechy92) To naravno, niko nece skretati. To je bio predlog naseg druga sa ec, a ja sam samo predlozila ponovo. Ako je neko za, sem mene i susheTZ, posto vidim da je i on to predlozio, da vidimo nesto onda... I ja sam za, da se pise explosivu... najverovatnije ce mu neko pomoci... to je najlaksi nacin da se sredi njegova situacija...
:P
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
|
post # 51 | 31.01.2012 , 10:06 AM
|
Quote (CERAbog) Stiže uplata neče biti mnogo ali........
HvalaAdded (31 Jan 2012, 9:06 AM) --------------------------------------------- Ja vas molim da ne zovete i ne obavestavate nikoga jer nisam sigurna da ce Nikola pristati na to.Iskreno cak se i razmisljam da li da mu uopste pomenem jer je i na ovo jedva pristao.Shvatite nije lako moliti za milostinju a on se upravo tako oseca.Naterao me je da Vam kazem da ce kad se bude zaposlio pokusati da vrati novac koji je od vas dobio a ako Vi to ne budete zelelei da ga donira nekom kome ta pomoc bude tada trebala.
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
|
post # 52 | 31.01.2012 , 10:10 AM
|
prijatelji dragi, nikoga ne zovite, Nikola ne zeli medijsku pompu oko svega ovoga...
Njemu je bitno prezivjeti zimu, sada mu je najteze, kada dodje proljece pokrenut ce se poslovi u gradjevini pa ce si naci nekakav posao no sada je mrtva sezona i posla nema...
sve vas lijepo pozdravlja i svima zahvaljuje na pomoci, a danas ce pokusati doci na sajt i razuvijeriti sve one koji misle da netko ovo radi iz svojih interesa....
|
|
| |
|
|
post # 53 | 31.01.2012 , 11:12 AM
|
Pomocicu mu.
|
|
| |
279 poruka na forumu
| |
69
| |
637
|
|
|
post # 54 | 31.01.2012 , 11:17 AM
|
Quote (Passusa) Jako mi je tesko sto ovo cujem ,znam da je on jak da izdrzi i predje preko ovoga,potrudi cu se da pomognem. Baduletu i njegovoj majci pre svega zelim puno zdravlja pa svega ostalog. Ne daj se...
HvalaAdded (31 Jan 2012, 10:17 AM) ---------------------------------------------
Quote (Marko27) Pomocicu mu.
Hvala
Lepi,silni,grozni!Zeljan sam te i ja, Da banes pod maskom druga ili gosta;
|
|
| |
|
|
post # 55 | 31.01.2012 , 12:35 PM
|
Jos jednom hvala svima koji su pomogli i onima koji ce pomoci...
Da situacija nije tako ocajna niti bi Nikola pristao na ovo niti se to uopce pokretalo jer svi znamo da nitkome nije lako... vjerujem da na sajtu ima puno ljudi koji krpaju kraj s krajem ali ovo je ipak ekstreman slucaj...
Zima je dosla, i na ovoj hladnoci niti jedan covijek nebi ostavio ni macku u hladnome, a nas prijatelj, forumas, srce i dusa ovog foruma ne samo da s majkom zivi bez grijanja nego jos uz sve to doslovno i gladuju...
hvala...
|
|
| |
|
|
post # 56 | 31.01.2012 , 1:33 PM
|
Strasno mi je zao zbog svega ovoga...slabo znam badula ali vjerujem da je extra covjek ..i vidi se da ga puno volite...ako ikako budem u mogucnosti pomoci cu... 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 58 | 31.01.2012 , 3:30 PM
|
mi samo dajemo predloge koje mogu mozda pomoci... naravno da nista ne bi smo radili bez Nikoline dozvole... mislim da ne treba da vraca pare, necu da zalazim ko je koliko dao, svako je dao koliko je imao, ali glupo bi bilo traziti nazad... nek se posveti majci, para nikad dosta, pa i ubuduce sto bude zaradjivao, nacice se nesto za sta ce mu trebati pare, ako ne njemu onda za njegovu majku... tako nek se opusti, niko ovde ne daje sto mora, nego zato sto zeli da mu pomogne...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|