Kako Konvertovati Video Fajl od 3GP na WMV
|
|
|
post # 1 | 24.01.2011 , 9:10 PM
|
1.Simnite Internet Video Converter od ovde Instalirajte i pokrenite ga. 2.Kliknite na ,,Transcoder'' Tab i potom na dugme ,,Select Video''.Tu izaberite vas 3GP fajl. 3.Zatim kliknite na ,,Save As'' koji se nalazi ispod ,,Select Video'' da bi izabrali ime i lokaciju gde da ga snimite 4.Zatim kod ,,Format'' izaberite onaj format videa koji zelite koji zelite i kad izaberete zeljeni format kliknite na Apply Format --- Ovo sve bi trebalo da izgleda ovako: 5.Zatim kliknite na ,,Audio/Video settings'' da izaberete video format(velicina slike) i ime za vas fajl.Zatim izgasite Meni(Vase izmene bice zacuvane automatski) 6.Za kraj kliknite na veliko dugme koje je oznaceno sa "Convert Now" i to bi bilo sve. P.S Ako imate nekih problema obratite se meni - Nikolakuzzz
Fajlovi:
8097131.jpg
(158.6 Kb)
·
7839321.jpg
(75.1 Kb)
|
|
| |
|
post # 2 | 24.01.2011 , 9:16 PM
|
lol meni se svidja kako radi i ovaj ali ok
|
|
| |
|
post # 3 | 21.07.2011 , 6:19 PM
|
hvala
|
|
| |
|
post # 4 | 02.10.2011 , 3:44 PM
|
Tnx
|
|
| |
|
post # 5 | 02.10.2011 , 4:00 PM
|
Moze i Xilisoft Video Converter... On je najj..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 19.01.2012 , 0:37 AM
|
Može i preko programa FORMAT FACTORY to je najbolji program za convert audio,video zapisa slika filmova svega.....ima najveću bazu podataka za convert i predstavlja najbolji program za convert svega od slika iz jpg. u df. format i slično pa do filmova i muzike u bezbroj raličitih formata po vašoj želji
Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D
/´¯/)............(\¯`\ /....//........... ...\\....\ /....//............ ....\\....\ /´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\ /./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).) \................\/.../....\. ..\/................/ \................. /........\................../ _____..)/.._______..)/..________..)/.._
|
|
| |