Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Kako vratiti vas racunar nekoliko dana ili mjeseci unazad

1
poruka na forumu
0 0

post # 21 | 21.11.2011 , 12:23 PM

Ej ljudi...Imam problem...A ja veze nemam nista oko racunara...Naime,postoji lli ista na ovvom svijetu ogledalce i da li se ista moze uraditi povodom ovoga...Na msn/u mi NIJE namjesteno da se automatski cuva konverzacija...A treba mi od jedne osobe s kojom sam se dopisivala zadnjih dana sve ono sto je pisala...Postoji li bilo sta da se moze uraditi po ovom pitanju,dakle samo od jedne osobe da nadjem dopisivanje od juce i prekjuce...Vrlo,vrlo mi je bitno!!!Help ljudi!!!

5
poruka na forumu
0 0

post # 22 | 10.12.2011 , 4:04 AM

Ljudi, jel moze neko da pomogne? pokusavam da instaliram .NET framework 2.0 na XP-u SP3, medjutim evo sta izbacuje, greska ili sta vec. Kako to da resim, plz help?

Fajlovi: Doc1.doc (123.0 Kb)

478
poruka na forumu
20 208

post # 23 | 15.12.2011 , 11:09 PM

Meni treba rijesiti problem dolazi mi generic host32 win

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 24 | 16.12.2011 , 1:40 AM

Quote (Red_KilleR)
Meni treba rijesiti problem dolazi mi generic host32 win

Postoji jedna mala skripta za to. Moze pomoci, ali ne nadaj se previse. Ipak ces u skorije vreme morati da radis sistem.
Javi se na PM da ti uplodujem skriptu.

Pozdrav!

Poruku je menjao/la Ellectra - Petak, 16.12.2011, 1:42 AM

. . .

478
poruka na forumu
20 208

post # 25 | 17.12.2011 , 11:09 AM

Ellectra rjesio sam nasao sam na internetu pa kontam da otvorim tu temu kako da se resi nasao sam i resio to sam trebao uraditi na regedit znas brate i uradio sam i resio sam sada se vracam opet na extra cafe nedostajali ste mi svi hvala opet ali pomoglo mi je ono tamo sto sam nasao a sstem sam majkemi digao 10 puta i opet mi dolazila ta zakrpa ali resio sam hvala opet.
[font=Optima]VRACAM SE NA EXTRA CAFE[color=red]

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

69
poruka na forumu
8 67

post # 26 | 21.01.2012 , 1:19 PM

ma ljudi ako već radite vraćanje zašto to raditi preko računara i sistema akda lijepo možete ubaciti instalacioni disk sa sistemom...bilo da je xp ili win7 ili wista ili linux ili bilo šta drugo ubacite instalacioni disk nađete restore on earlier time...i preko njega možete vratiti unazad računar i opet pri tome nemožete vratiti fil muziku ili igricu.....i mislim da je minimalno koliko se vraća mjesec dana pa na više ispod mjesec dana ako se dobro sjećam nemožete vratiti....i opet napominjem ukoliko mislite da ćete time vratiti izbrisanu igricu ili nešto već nemojte džaba ovo raditi jer se ovime to ne postiže a ovo se najčešće radi kada dobijete virus pa želite vratiti u doba kada niste imali isti na vašem računaru ili kada radite po opcionalnim fajlovima u sistemu pa radite promjene bez backupa i pokvarite nešto onda morate vratiti unazad ili reinstalirati

Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D

/´¯/)............(\¯`\
/....//........... ...\\....\
/....//............ ....\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
/./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
\................\/.../....\. ..\/................/
\................. /........\................../
_____..)/.._______..)/..________..)/.._

1
poruka na forumu
0 0

post # 27 | 22.03.2012 , 5:41 PM

Kod mene takodjer ne moze da vrati na datum koji ja zelim ,nego samo 5 dana unazad i nista vise, a dal neko mozda zna popravit microsoft word :)

Kerim

882
poruka na forumu
27 382

post # 28 | 22.03.2012 , 6:49 PM

Quote (Davor)
aj probaj napravi tacku povratka zatim izbrisi neki film npr, i vrati se vratice ti film al pisace ti da je ostecen i nemoguce pokrenuti

ista stvar se meni desila al ne sa filmom vec sa igricom

646
poruka na forumu
55 724

post # 29 | 22.03.2012 , 7:46 PM

Iskreno ja uvek izkljucujem System Restor...Imam uradjen Backup-a

1982
poruka na forumu
331 4273

post # 30 | 22.03.2012 , 8:19 PM

Hvala za ovo ali neću to uraditi

Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))

Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda

Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!

256
poruka na forumu
3 109

post # 31 | 07.04.2012 , 11:36 AM

Ne znam. Ja sam to iskljucio. Samo mi zauzima mesta. Ako nesto nestane imam na cd-u. Eto mog beckup-a

We Are Changing Future Forever!

32
poruka na forumu
11 64

post # 32 | 07.04.2012 , 2:26 PM

hahaaaaaaa... samo namestis datum 2, 3 meseca unazad... buahahaaaaaaaaa... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

YMC

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: