My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
evo ovako ljudi imam jedan fazon ko koristi mozzilu jako je dobar.....i nemože se odraditi na drugim pretraživačima osim na google chromu ali na malo drugačiji način evo ovako
step 1: naravno otvorite mozzilu i radite isto što i ja na slikama
prva: ovdje kliknete desni klik na mjestu gdje vam stoje prozori npr otvorili ste facebook i kliknite pored njega odmah desno desnim klikom i otvori vam se ovaj meni onda radite kao i na slici
zatim u datom meniju koji vam se prikaže postavite sebi opciju FULL SCREEN tako što ćete kliknuti na nju lijevim klikom miša i prenijeti tu ikonicu u liniju alatrki u mozzili...kao što sam i ja raporedio svoje na ovoj slici pogledajte p i vi tu stavite tu ikonicu
znači ikonicu koja je pod brojem 1 prenesite na mjesto koje sam vam označio sa brojem 2 i tu je ostavite naravno možete i još neke opcije isto tako prenijeti na to mjesto kako bi ih koristili
sledeći korak jeste da kliknete na opciju koju ste sad prenijeli u mozzilu FULL SCREEN lijevim klikom
evo ovako na ovoj slici kliknite desni klik opet pored prozorčićća koji je otvoren i otvori vam se ovaj mali meni da bi završili ovu caku koju sam vam objašnjavao kliknite na hide toolbar tj na opciju 1......i onda pokazivač miša prenesite na sredinu monitora i vidjećete da se na vašem monitoru prikazuje samo slika onoga što momentalno radite.....da biste radili dodatne operacije kao što je kucanje stranice ili vraćanje korak unazad unaprijed itd...samo stavite pokazivač miša na vrh prozora mozzile i opet vam se prikaže toolbar a kada opet sklonite on opet nestane.....
da biste deaktivirali ovu opciju kliknite na opciju 2 tj na exit full screen mode i gotovo opet imate stari izgled mozzile
nadam se da sam pomogao....za sva pitanja kontaktirajte me porukama
Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D