Slabost
|
|
|
post # 1 | 11.04.2013 , 6:24 PM
|
Šta je vaša trenutna slabost?
Ili, na šta ste generalno u životu slabi, gde posustajete, šta vas polomi?
Slaba sam kad neko spomene da je tamo neko bolestan i treba mu pomoc. Slaba sam kad me neko za nesto moli Slaba sam kad zavolim Slaba sam kad neko udari zivotinju Slaba sam kad neko kaze molim te kroz suze Slaba sam kad neko spomene jednu odredjenu osobu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 11.04.2013 , 7:24 PM
|
Generalno,nisam slaba na mnogo stvari. Samo par. Iako sam dosta osjećajna,postoji samo par stvari na koje sam slaba.
Slaba sam na porodicu. Meni je moja porodica,moja svetinja. Da nema jednog člana od njih,ja nikada ne bih bila ovo što jesam sada. Sve što imam,sve su mi oni dali i stvorili. Slaba sam na kuću u selu. Osjećaj kada odem dole je čudan i još nov. Čudno mi je da nema nikoga dole i puno je uspomena. Slaba sam na ljude koji nemaju ništa,siromahe i prosjake. Zatim ljudi u Africi.. Teško mi je gledati sve te ljude. Slaba sam i na djecu. Baš sam nedavno gledala film gdje je majka dala svoje dijete drugim ljudima koji ne mogu imati svoju djecu. Iako baš i ne želim mnogo svoje djece u životu,teško bi mi bilo dati nešto što sam ja rodila. Slaba sam na jednog prijatelja i njegove riječi. Slaba sam na životinje. Svaku lutalicu bih ja nahranila i dovela kući,ali to je ipak nemoguće. Spasila sam dvije mačke za sada. Slaba sam na rastanke. I slaba sam kada neko ko nije dovoljno kompetentan dira moj ego,moje sposobnosti i mogućnosti. To bi bilo sve.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 11.04.2013, 7:25 PM
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 3 | 11.04.2013 , 10:16 PM
|
hm,slab sam na vagi
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 4 | 13.04.2013 , 10:15 AM
|
Slaba sam na mame (sve mame ovog svijeta) Slaba sam na ljubav brata i sestre Slaba sam na bolesne osobe Slaba sam na stare osobe Slaba sam na zivotinje Slaba sam na nepravdu Slaba sam na bilokoji oblik nasilja Slaba sam na nemoć, na zakon jačega Slaba sam na tugu i suze
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 6 | 19.04.2013 , 1:29 AM
|
Quote (Srcemoje) Slaba sam kad neko kaze molim te kroz suze znaci kada bi ja KROZ SUZE tebe zamolio za jedan poljubac dali to znaci da bi onda morala da mi ispunis zelju i poklonis jedan cmok u obraz Added (19.04.2013, 1:29 AM) --------------------------------------------- moja slabost - a mogu reci i glupost je ta da nemogu biti hladan prema osobama koim je potrebna pomoca mada mi se dosta puta desavalo da pomazem ljudima koi to ne zasluzuju - svakako na moju stetu sada sam obazriviji ali idalje slab na pozive za pomoc
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 19.04.2013 , 7:33 AM
|
Quote (scorpio978) mada mi se dosta puta desavalo da pomazem ljudima koi to ne zasluzuju - svakako na moju stetu Znam kako ti je!
Quote (scorpio978) sada sam obazriviji Daj recept!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 9 | 28.07.2013 , 7:15 PM
|
Slab sam na romanticne ispade,i mnogo mnogo jagoda
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 29.07.2013 , 11:42 AM
|
Slab sam na tezini,i slabo jedem
|
|
| |
|
post # 13 | 06.09.2013 , 8:38 PM
|
slaba sam kada povrijedim osobu koju najvise volim,tada sam mrtva a disem
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 14 | 06.09.2013 , 9:35 PM
|
Porodica , i voljena osoba.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 15 | 06.09.2013 , 10:55 PM
|
Slab sam kad zavolim neku osobu, dao bih i zadnju kap krvi za nju. Slab sam na zivotinje, kad vidim da ih neko maltretira odmah me obuzme neka jeza, jer i oni su ziva bica kao i mi. Slab sam na prosjake na ulici kad odem negde u neki veci grad gde ih ima dosta kao sto je NP, tu ih ima dosta, dosta kinte dam njima pogotovu kad vidim malu decu, dodje mi da zaplacem iako znam da iza njih stoji neki glavni bos koji kupi vecinu novca, ali jbg tako je kako je...
|
|
| |
|
post # 16 | 26.09.2013 , 2:13 AM
|
Quote (lukacar95bre) Slab sam kad zavolim neku osobu, dao bih i zadnju kap krvi za nju. Brate da mi ti nisi stvarno brat?
Ljubav je moja najveca slabost...
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 18 | 28.09.2013 , 7:20 PM
|
Na porodicu. Meni možeš svašta reći, ali bilo kog člana moje porodice da neko uzme usta, e tu ne mogu da se kontrolišem.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |