O članu iznad znam...
|
|
|
post # 181 | 01.12.2011 , 1:01 AM
|
Uuuu ,upravo sam saznala da je veren
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 182 | 02.12.2011 , 10:16 AM
|
Znam za ovu curu da je vedra,duhovita,nasmejana,uvek raspolozena za druzenje... Pretpostavljam da je tajno zaljubljena ,a mozda vise i nije tajno...? Znam da zivi tamo gde sam ja sluzio JNA... Znam da posle dopisivanja sa njom uvek imam pozitivne utiske... I tako.... Ma nemoj neko na ovom svetu da mi je dira ili proziva,imace posla sa strasnim lavom...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 183 | 02.12.2011 , 4:48 PM
|
Znam ono najbitnije -da je dusa od coveka...A znam i da ga cekam jednom u goste ...Obecao...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 184 | 24.12.2011 , 11:00 PM
|
Znam da je lepa aktivna i da mnogo uci da je druzevna to svi znamo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 185 | 25.12.2011 , 0:41 AM
|
Quote (Srcemoje) Znam da je lepa aktivna i da mnogo uci da je druzevna to svi znamo Nista nije istina,kad vam kazem Uh..Rekla sam vec sta znam ,a znam jos nesto ,da je ocigledno opsednuta horoskopom kao i ja,znam da nije pritivnik seksa na javnim mestima ,kao npr -auto,livada,suma ili lift ... A pogotovo livada
|
|
| |
|
post # 186 | 25.12.2011 , 3:56 AM
|
Passusa je moja sekana! U našoj porodici zovemo je Ruža, jer je toliko lijepa Ima 'dečka' sa kojim se druži, ali kući mora biti do 11. Ako prekrši kućno pravilo nema čaše mlijeka za doručak. Umjetnička dušica. Lijepo piše, crta i voli da chatuje! Zasad dosta
|
|
| |
|
post # 187 | 25.12.2011 , 4:34 AM
|
Znam da je moj komsija. Znam da je celav, da voli odlicnu muziku. Da voli biti na forumu, da ne voli chat. Njegovo slovo tamo ne bi bilo da se i mene napada iako smo komsije Znam da je dobro ljudsko bice (necu da kasem mnogo da se ne umisli). Znam da voli kosarku, i najbolja zakucavanja. Voli zivotinje.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 188 | 25.12.2011 , 5:14 PM
|
Sta da se kaze a da se ne pohvali samo <_<
|
|
| |
|
post # 189 | 25.12.2011 , 6:34 PM
|
Od kad je ovde ,znam da ima sve neke cudne avatare ,navode na razmisljanje Super je tip <_<
|
|
| |
|
post # 190 | 09.01.2012 , 0:42 AM
|
Znam da je rodjena na Novu godinu, da je 92. godiste, znam da je promenila nik, samo ne znam da li bese jednom ili dva puta, znam da voli chat i da se dopisuje i tamo (spijuniram kad-kad pa sam je zapazila ), cini mi se da je volela da Igor pobedi u superfinalu PGS i znam da joj je luka83 EC brat. Inace da pricam da je lepa devojka, necu, jer ste to sami zakljucili iz njenih prethodnih avatara. Toliko od mene.
|
|
| |
|
post # 191 | 10.01.2012 , 7:22 AM
|
Znam da je pomalo sasava lepa da sam musko zaljubila bi se u nju uci mnogo tako da se boim bice prepametna
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 193 | 19.01.2012 , 7:49 PM
|
Rozalija... Znam da je udata, da ima dva deteta cini mi se, obozava zivotinje, ima psa Mazu... Starija je od mene dve godine, lajkovala mi Dejmona na FB-u a to znaci da je privlace takvi momci, tako ti manekencici (kao i mene ) bas kao ovaj sa njenog avatara... Nadimak joj je Roki, mislim da voli motore jer sam videla onu sliku i to je to za sada.
|
|
| |
|
post # 194 | 19.01.2012 , 11:02 PM
|
Znam da se zove Tanja (kako joj i piše u nicku), da je veoma draga, zanimljiva i druželjubiva osoba, prijateljica prava. Na EC je od kako postoji čini mi se xD a nadam se da će biti tu dok je i EC-a. Sa svima je super, uvjek je tu za savjet, prijedlog a od kako sam ja tu samo sam jednom primjetio da je tužna, ovo ostalo je uvjek bilo uz šalu i šegu. Bez Tanje bi nam EC imao potpuno drugačiji smisao i izgled.
|
|
| |
|
post # 195 | 20.01.2012 , 2:06 PM
|
Pa o kolegi Almir_ znam da je extra kolega,budi bre primer ostalima Zove se Almir iz BIH je ako u profilu nije slagao Veoma je dobar,voli da pomogne
A sad mene kad pocnu da peglaju
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 196 | 17.02.2012 , 8:17 PM
|
znam da je banovan
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 197 | 19.02.2012 , 3:07 PM
|
Nov sam ovde slabo koga poznajem zna da se sa njom nepoklapam u mnogo cemu ali to mi nekako zanimljivo znam da je mogla umreti ,,MLOGO'' puta to je sve za sad nadam se da cu je bolje upoznati, mislim da je osoba za druzenje
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 198 | 25.02.2012 , 11:56 PM
|
O Nikoli znam sledece: registrovao se bas onog datuma kad sam rodjena, znam da nema levu cipelu, onda... prvu osobu koju je ovde upoznao je desert_rose. Voli Rock and Roll muziku, iz Ivanjice je, dve godine mladji od mene, omiljene cigare Pall Mall i ne znam vise nista, dosta je za sada.
|
|
| |
|
|
post # 200 | 26.02.2012 , 0:39 AM
|
AMMIR95, pazi sad... Amir je vatreni navijac Real Madrida i mnogo voli C. Ronalda (kao i ja), a voli takodje i Mancester Siti, ja mislim prvenstveno zbog Dzeka jer igra u tom klubu. Iz Sarajeva je. Srednjoskolac koji ne voli da uci. Voli Anonimuse sto su sad aktuelni i mislim da zna sve sta se trenutno desava sa njima i sta su do sada sve "srusili". Bio je Mister EC jednog meseca, voli da slusa Eminema, mislim da nema devojku, voli da igra igrice, Call of Duty cini mi se (ili kako se vec pise ne znam), mislim da nije pusac iiiii, ne mogu vise nista da se setim...
|
|
| |