O članu iznad znam...
|
|
|
|
post # 242 | 12.08.2012 , 11:27 PM
|
JahRastafarI93, o tebi znam da ništa ne znaš o meni.
Momak koji se tako lako zaljubi ili bar misli da se zaljubio. Jednom prilikom sam saznala da sebe smatra zrelijim od svojih vršnjaka. Voli prirodu. Zanima ga astralna projekcija. Inače iz Bosne. Par puta je htio dredove,ali je odustao. Mislim da ima mnogo braće i sestara,ali nisam u to sigurno. Znam i gdje mu otac radi. Dobar momak samo nema granice ponekada.
|
|
| |
|
|
post # 244 | 12.08.2012 , 11:58 PM
|
Ja vala pojma nemam nista ali ne znaci da necu saznati
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 245 | 13.08.2012 , 0:24 AM
|
Znam da je jako dobra moja sekica
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 246 | 13.08.2012 , 0:31 AM
|
badule extra drug,uvek tu da popriča sa tobom.
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
post # 247 | 13.08.2012 , 0:43 AM
|
Ne vredi, moracu da se ubacim. Dakle, da ova tema ne bi postala spam tema, procitajte jos jednom sta se trazi u njoj: Quote Ovo je igra koja ima za cilj da nam pokaže koliko je forum učinio da se zbližimo i upoznamo. Na osnovu čitanja postova nekog člana, verovatno smo svi zapazili poneku njegovu osobinu, naviku, pročitali nešto između redova. Ovo nije tema u kojoj treba da iznesemo svoje mišljenje o nekome, nego da kažemo na kom planu smo upoznali osobu iznad. Dakle, da na osnovu prethodnog čitanja postova istaknemo nešto u vezi te osobe što je zavredilo našu pažnju.
Znaci... Ne treba da pisemo o tome kako je clan iznad lep, ruzan, super, dobar itd. vec nesto sto smo zapamtili iz njegovih postova. Citajte malo prethodne postove sta su pisali ostali.
|
|
| |
|
post # 248 | 13.08.2012 , 0:56 AM
|
Znam da je lepotica, da voli Nutelu vise od skoro bilo koga (verovatno ce me ispraviti kod ove reci SKORO), znam da studira, i da joj za sada ide sve po planu. Da je vredan i radan student, jer sam cesto bila svedok da ide uciti, sto znaci da nije lencuga. Znam jos mnogo toga. Ali ovo je dovoljno.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 249 | 13.08.2012 , 1:54 PM
|
Leksi je jedna posebna žena. I o njoj je dovoljno samo reći da voli sebe i seks.
|
|
| |
|
post # 250 | 14.08.2012 , 7:15 PM
|
O mojoj By_The_Way_, znam da je mini me! Mladje izdanje mene sada
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 251 | 14.08.2012 , 8:29 PM
|
Pa ne znam ništa posebno,osim da je simpatična,da se lepo druži i još lepše izgleda
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 252 | 14.08.2012 , 8:33 PM
|
badule, hvala druže.i ja ne znam puno o tebi ali mi prija razgovor sa tobom Added (14 Avg 2012, 8:33 PM) --------------------------------------------- suzana85, ne znam je mnogo ali sam primetila da je jako prijatna.
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
post # 253 | 14.08.2012 , 8:39 PM
|
mackica12, znam da je vazda na chatu, brzo se posvađa sa drugima
|
|
| |
|
post # 254 | 14.08.2012 , 9:13 PM
|
Pa znam da je neki advokat ili tako nesto hahah
|
|
| |
|
post # 255 | 14.08.2012 , 9:57 PM
|
Znam da voli Parkour...
|
|
| |
|
|
post # 257 | 14.08.2012 , 10:21 PM
|
O njoj znam da voli da je svako voli i da je svagdje prihvate.
Mislim da ima dvoje djece,ali za to nisam sigurna. Negdje sam pročitala,ali nisam sigurna. Ako griješim,ja se izvinjavam.
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 259 | 17.08.2012 , 0:21 AM
|
Da je zena moje zene, jedan od andjela, jedan od velikih strumfova, da ima malu slatku curicu, muza (i sve ono sto za njim ide), bmw, da je ok zena i da mi je draga... et, dosta!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|