O članu iznad znam...
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 41 | 10.09.2011 , 6:24 PM
|
DxD je,uglavnom,RAZLOG zbog kojeg ovaj sajt ima toliko clanova... Ako vam bilo ko kaze nesto drugacije ,taj klevce i laze(kako kaze stara pesma) DxD je jedan opasan devojcurak,koji ovu pc tehniku zna ko svoj prst... Ima naviku da bude pravicna i zlikovce sa sajta koji su bezobrazni lako kaznjava,sto znaci da je laka na obarachu... Da je sherif bila bi VAjat Erp... Da je lekar bila bi Dr House,a mozda i Dr Doolittle... Voli sve sto vole mladi,poneki put voli i da radi... Kazu da je streber u sta nisam ubedjen-samo je prirodno inteligentna... Da je savrsena cura,navijala bi za PARTIZAN... Svi je volimo...a kazu ljudi da je tesko voleti...Lazu ljudi bre...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 42 | 10.09.2011 , 6:38 PM
|
Quote (badule) Da je savrsena cura,navijala bi za PARTIZAN... Neutralna sam po tim navijackim pitanjima.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 43 | 10.09.2011 , 8:33 PM
|
Quote (DxD) sada prekida sa jelom hahahahaha, tacno je da izbegavam da unosim hranu posle 18h (a obicno i nisam nesto gladna tada) jer posle imam posledice, tipa salce a i ne mogu da spavam sa punim stomakom Quote (DxD) obozava RiRi ( tako je pisala ), neku Nikolu sa nekim Sic hahaha, da Rihanna=RiRi, mislis na Nicole Scherzinger, eh, kad cuje Anubis kako je zoves zaboravila si Beyonce Quote (DxD) nije joj stalo do postova ni reputacije, jer je ovde samo zbog druzenja tacno Quote (DxD) Voli da bude u centru paznje kad je u stiklama e to nije tacno volim stikle, ali vise preferiram patike, pre bih izabrala neki mec da pogledam uzivo (bilo koji sport, jer sve volim ) nego da odem na neku zurku
Didi - vec sam bila pisala o njoj i dodacu samo da potajno voli Innu, i da zna celu pesmu 10 Minutes iako ona to porice
|
|
| |
|
post # 44 | 10.09.2011 , 8:45 PM
|
dobra fina lepa simpaticna i jednostavno super osoba
|
|
| |
|
post # 45 | 10.09.2011 , 8:55 PM
|
Quote (Tanja91) Didi - vec sam bila pisala o njoj i dodacu samo da potajno voli Innu, i da zna celu pesmu 10 Minutes iako ona to porice E pa... Ces da vidis... Svi cete vi videti...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 46 | 10.09.2011 , 11:01 PM
|
Dorja, hahahha... Dorja.. Stvarno pametno dete... Zelim da postigne jos vise i dostigne svoj maksimum, voli neke repere.. Sta god da su, voli da djuska... I veoma druzeljubiva.
Ko si ti?
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 49 | 11.09.2011 , 1:11 PM
|
Nzm apsolutno nista... Ali mogu da nagadjam...dobar u dusi ne voli mr.black - a i slusa Grand
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 50 | 11.09.2011 , 7:18 PM
|
Ne znam puno Lepa, dobra, pametna devojka Trenira Taekwondo-nadam se da sam pogodila Itd...
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 51 | 13.09.2011 , 6:58 AM
|
Ko bi rekao da se iza ovog damskog sheshirica krije kung-fu diploma!
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 53 | 13.09.2011 , 6:59 PM
|
Sremica koja ima dobar ukus za muziku... to je sasvim dovoljno
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 55 | 17.09.2011 , 7:45 AM
|
Znam da je mlada i da ide u skolu
Poruku je menjao/la Srcemoje - Subota, 17.09.2011, 7:47 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 56 | 17.09.2011 , 10:20 AM
|
Vrlo osecajna zena...Toliko ume u ljubavi...Sve najbolje zelim!
|
|
| |
|
post # 57 | 17.09.2011 , 5:57 PM
|
Hvala Anonimus
Hm sta ja o Anonimusu znam pa ovako: Pise slovo W u toku pisanja naseg jezika ili th zaboravila sma majkemi-Nervirame Jako je uporan tip Pazi na izrazaje Mislim da je osecajna osoba jer ga cesto uhvatim u pisanju postova gde ja pisem E da i da zivi nekoliko km dalje od mene u Deutschlandu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 58 | 17.09.2011 , 9:19 PM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Subota, 17.09.2011, 9:19 PM
|
|
| |
|
post # 59 | 17.09.2011 , 10:40 PM
|
Da se mnogo smije, jer ima bijele zube. Da obara muškarce s nogu svojom plavom kosom. Da voli ćelave muškarce. Da u novčaniku ima moju sliku. Da joj je Adriana Lima omiljena glumica.
|
|
| |
|
post # 60 | 18.09.2011 , 2:45 PM
|
Srce moje
Znam mnogo toga al ono najbotije je to sto je jako jako dobra osoba i sto pazi sta prica:)
|
|
| |