O članu iznad znam...
|
|
|
post # 601 | 03.10.2012 , 11:13 AM
|
don_petar, hvala ti na lepim recima... Samo si zaboravio da napises da sam i alkoholicar i da mi svakodnevno nos crven od vina. A i da nisam znala sta je to struja do pre nekoliko meseci. A za vodu da ne pricam...
AnaNergal, voli metal muziku i fan je grupe "Behemoth". Da ima svoj bend, zvali bi se Red Rum. Rodjena je istog datuma kad i Bancy. I ne znam vise nista.
|
|
| |
|
post # 602 | 03.10.2012 , 11:24 AM
|
Znam da me Tanja voli
|
|
| |
Mallena
|
post # 603 | 03.10.2012 , 1:16 PM
|
Nikolakuzzz, Znam da bi isao sa mnom na pusto ostrvo!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 604 | 03.10.2012 , 1:18 PM
|
Marko, hvala na lepim recima a kada skontam odmah ti javim hah
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 605 | 03.10.2012 , 2:16 PM
|
Znam da je car u svom vilajetu... Ko ga dirne,don petar mu svirne... Ne voli Surčin ,valja madrace (koje je prethodno dobro iskoristio ) , voli plavuše ,crnke i sve druge varijante... Priča se da je rodžen za fajt (ne bih da proveravam)... Devojke ,za njega garantujem da će da vas voli beskrajno, to mu je u duši... Poneki put potegne koju više pa ume da bude nezgodan, ali je duša od čoveka... U Bosni ima baku koju obožava... Vladogrozni ga zeza za nekog Johana ,a ovaj njega loži za curu... I udaljen je od mene 30 km,a nismo se nikad sreli...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 607 | 03.10.2012 , 2:30 PM
|
Sportski tip,voli dobre limuzine... Gubi vreme obrćući igrice,a curice čekaju li čekaju... Obrni i neku curicu za promenu... Pretpostavljam da voli basket,hip hop... Ok lik... A ovaj ukor što ima,to je samo iz fazona... Da se zna da nije štreber
|
|
| |
|
post # 608 | 03.10.2012 , 2:36 PM
|
Divna, inteligentna osoba... Uvek zna da kaze pravu rec u pravo vreme. Takvih vise nema. Badule, prijatelj svima.
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 609 | 03.10.2012 , 5:18 PM
|
Bilbao, duša od čoveka,tu je uvek kad mi je teško
badule, ekstraaaaaaaaa druggggggggg
Poruku je menjao/la mackica12 - Sreda, 03.10.2012, 5:19 PM
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
post # 610 | 03.10.2012 , 5:37 PM
|
mackica12, Moja dusa od zene, brbljiva mackica najlepsa
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 611 | 03.10.2012 , 6:06 PM
|
Quote (Bilbao) mackica12, Moja mackica najlepsa
Ovo kao reklama na Tv Palmi,nekad iza ponoći... Bilbao,bez Atletika... Voli da se slika. I bogami i mi volimo da se ona slika... Ima je,baš gde treba... Voli njivu... jooooj,što voli njivu više nego belog 'leba da pojede... Tura zimnicu u teglice,profesionalno i veoma precizno... Voli sve što vole mladi... Poneki put deluje ranjivo,ali ne brinite,to je samo taktički... I mnogo lepo piše ,poneki put oboji svoje pisanije u crno , ali joj branimo to... Još kad bi znala da je volimo... Added (03 Oct 2012, 6:06 PM) --------------------------------------------- mackica12,
Učiteljica.... Da li primećujete da su uvek nalepše učiteljice... kad smo mali... Kad porastemo,profesorice i nisu neke lepotushke... Ih... Što bih ja voleo školu da su sve učiteljice tako cool i slatke kao naša mačkica... Po tri puta bih išao u svaki razred od prvog do četvrtog. Okej cura sto posto... Poneki put ranjiva ,ali ima čisto srce pa to brzo prođe. Iskrena i pravi ortak... Eh ,da su svi ko ona ,gde bi nam kraj bio... Još kad bi i ona znala da je volimo...
|
|
| |
|
post # 612 | 03.10.2012 , 6:35 PM
|
badule, hvala druže,onu poruku neću zaboraviti.veruj mi mnogo mi je značila Added (03 Oct 2012, 6:35 PM) --------------------------------------------- Bilbao, ma ti si duša moja najlepša.ljubim teeeeeeee
Poruku je menjao/la mackica12 - Sreda, 03.10.2012, 6:33 PM
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
post # 613 | 20.10.2012 , 2:57 AM
|
mackica12, Znam da je vaga u horoskopu da je dobra osoba,rekao sam joj da je medju najlepsim devojkama na Ec-u ali ona u to ne veruje,moracu nekako da je ubedim Jedna je od onih osoba koje svaki dan piju kafu mislim da pije 2 dnevno hehhehe
|
|
| |
|
post # 614 | 20.10.2012 , 7:16 AM
|
ne znam nista...
|
|
| |
Mallena
|
post # 615 | 20.10.2012 , 11:48 AM
|
Znam da je vuk samotnjak..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 616 | 21.10.2012 , 10:34 PM
|
Znam da je vrlo dobra profesorka.
|
|
| |
|
post # 617 | 21.10.2012 , 11:14 PM
|
Moonchild007, ahahhahaha hvala druže.znam samo da je rak u horoskopu i super osoba.pričljiv kao i ja Added (21 Oct 2012, 11:13 PM) --------------------------------------------- GHosT_R1DeR, ekstra je uvek tu da mi pomogne i posavetuje Added (21 Oct 2012, 11:14 PM) --------------------------------------------- vuk-samotnjak, ne znam ništa
|
|
| |
|
post # 618 | 22.10.2012 , 2:20 AM
|
znam da ima dobar avatar....
|
|
| |
|
post # 619 | 22.10.2012 , 9:25 AM
|
Jedan divan decko,a kako znam nije vise samotnjak
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 620 | 22.10.2012 , 9:38 AM
|
divna i druzeljubiva devojka...prva osoba koju sam upoznao na Ec,i znam da je pogresila..jos uvek sam samotnjak ...
|
|
| |