O članu iznad znam...
|
|
|
Smiley
|
post # 842 | 06.12.2012 , 6:25 PM
|
hahahahaha htjela je da kaze da ona obozava mene da zeza
Dobra devojka,udata je,cerkica joj je sve na mamu Blesava je,duhovita,djavolica ... da je ne hvalim previse i ovako joj je ego veliki
PS: Cupko !
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 843 | 15.12.2012 , 9:41 PM
|
Ne znam puno toga, znam da voli Cavija sto se i vidi po nicku i avataru, znam da ima dosta dobrih postova ovde... I to je to...
|
|
| |
|
|
post # 845 | 15.12.2012 , 9:58 PM
|
Ammir, Anime serijali, jesam obozavam ih, znam da je veliki,vatreni navijac ovog Zeleznicara i msm da isto voli Kristijana, kao fudbalera naravno nemoj pogresno da me shvatis... Msm da dosta igra onaj Call of Duty, znam da je ok kao osoba, i tolko za sad...
|
|
| |
|
post # 846 | 16.12.2012 , 8:34 PM
|
Da se zove Luka i da je urednik. Ok decko inace.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 847 | 17.12.2012 , 2:43 AM
|
Quote (Vagabond83) Da se zove Luka i da je urednik.
bas dobar urednik...
pa,ok je decko...malo ne zgodan,ali ajde..hehehe..moze da prodje...
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...
|
|
| |
|
post # 848 | 17.12.2012 , 3:14 AM
|
♥Ivana♥, za sta?
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 849 | 17.12.2012 , 4:01 AM
|
Quote (Vagabond83) ♥Ivana♥, za sta? pa,za druzenje..
|
|
| |
Smiley
|
post # 850 | 17.12.2012 , 10:04 PM
|
To sto znam,bolje da ne znam
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 851 | 17.12.2012 , 10:22 PM
|
XAVI_PG, Da je veliki fan Barcelone, a posebno Xavia
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 853 | 22.12.2012 , 0:47 AM
|
Nazalost nistaaaaa, bice prilike da saznam...
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 854 | 22.12.2012 , 1:36 AM
|
Znam da je prelepa
|
|
| |
|
|
post # 856 | 22.12.2012 , 4:32 AM
|
♥Ivana♥, hmmm, o Ivani ne znam puno, deluje simpaticno, energicno... i znam da do ujutro visi na EC... hahaha
:P
|
|
| |
Smiley
|
post # 857 | 22.12.2012 , 4:35 AM
|
Postavlja oke teme,magazine, pevac,svira takodje ... Mozda je nova zvezda na pomolu
Dobar momak sto je najvaznije
|
|
| |
|
post # 858 | 22.12.2012 , 4:57 AM
|
ne znam nista o njemu..
|
|
| |
|
post # 859 | 22.12.2012 , 6:09 AM
|
(♥Ivana♥) ne znam nista o njemu.. pa saznaj
:P
|
|
| |
|