O članu iznad znam...
|
|
|
post # 961 | 12.01.2013 , 2:31 PM
|
Da je super drug....a i sire
|
|
| |
|
post # 962 | 12.01.2013 , 8:07 PM
|
Znam da slusa metal muziku mislim da se tako pise, omiljena grupa mu je neki Motor Head tako nesto, ne seca se kad je prvi put bio u vezi, sto je cudno svako valjda pamti prvu ljubav... Znam da je protiv drzanja prasica u kuci, kao kucne ljubimce haha, ok decko dobar za sada i tako... Ako saznam jos nesto pisem...
|
|
| |
|
|
post # 964 | 12.01.2013 , 9:43 PM
|
Znam da je mnogo dobar covek, da je odavno ovde na EC, da je legenda ne samo foruma nego je legenda u svakom smislu, da je bio Urednik ovde, znam da je iz Stare Pazove, da je stariji od vecine koji posecuju EC, da ima mnooogo dobrih tema koje je otvorio ovde, da od njegovih 15348 postova svaki vredi... Jednostavno mnogo dobar covek! Tolko za sad...
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 966 | 13.01.2013 , 4:20 AM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 967 | 13.01.2013 , 5:44 AM
|
Bosanka Navija za Barsu (Nazalost) ide do Nemacku kad god se seti i tako to
|
|
| |
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 971 | 13.01.2013 , 6:55 PM
|
Quote (Bosankaaa) Ammir, ne znas ono najvaznije
Znam da je Madridjanin Takodje i manijak Zivi za Zelju ide na njegovu svaku utakmicu Ima dosta tih dresova i dukserica sve od Zelje (trosi pare bezveze) Znam da pusi cigarete i too Drinu Jedinu ima starijeg brata vise voli crnke nego plavuse( al je u vezi sa plavusom) kao i Tatto nego pirsing.
Koristi obicnu cetkicu za zube to sam maloprije vidjela Volio bi da ima sex sa Angelinom Joli i JK
voli nargilu i redovno je konzumira. ehh dosta od mene. sta sve znam O Amiru.mogla.bi do sutra nabrajati
Nije ovo tema Ocrni clana iznad , nego sta znam o clanu iznad Samo par stvari si trebala
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 972 | 13.01.2013 , 7:00 PM
|
Bosankaaa Znam da voli cesto da menja avatare, da je iz Zenice, da je iz mesovitog braka, otac Musliman majka Srpkinja valjda, ili je obrnuto ne mogu tacno da se setim, da zna pomalo Nemacki posto je tamo preko leta, da je preko telefona na EC, da je skoro pa uvek na chatu, da je ok devojka, da je napravila dosta tema ovde, sve najbolje za sada...
Added (13 Jan 2013, 6:00 PM) --------------------------------------------- Ammir, Ovo gore je bilo za Bosanku, o tebi znam da volis Real Madrid, da ti je omiljeni igrac Kristijano, mozda ga i malo previse volis... Da isto navijas za Zeljeznicar, da volis Addidas marku, da si ok gotivan decko i tolko za sad...
Poruku je menjao/la lukacar95bre - Nedelja, 13.01.2013, 7:00 PM
|
|
| |
|
|
I <3 Paris!
|
post # 975 | 13.01.2013 , 7:42 PM
|
XAVI_PG, E ovako, znam da je iz PG, da ima dva brata, da stalno visi na netu , punooo voli djecu svoje brace , ne zna da laze(to mu je velika mana ) , voli mene da nervira , lici na nekog fudbalera Xavija, voli da pjeva (nije muzikalan uopste) i nikad ne spava Ali je i jedna velika ljutica koja voli da se lopata Znam jos ponesto, ali nije za javnost
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
Smiley
|
post # 976 | 13.01.2013 , 7:47 PM
|
Sandra_92, hahahaha ko li mi onda placa sve racune,i sve moje gluposti i kafane ako sam objesen na net i taj neko lici na mene I ja da se ljutim,nikad
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
|
|
post # 979 | 14.01.2013 , 2:04 PM
|
Dobar drug Boza.....po avataru,hmmm....voli takve... ....odlicno
Poruku je menjao/la @len - Ponedeljak, 14.01.2013, 2:04 PM
|
|