O članu iznad znam...
| |
|
post # 1241 | 21.02.2014 , 6:16 PM
|
Lele, lele, lele Koga mi to imamo ovde
O ovoj vampirici znam dosta toga verovatno niko ovde ne zna da samo oni koji su preziveli susret sa njom (kao sto sam ja ) znaju njeno pravo ime a to je Elizabet Batori rodjena 1560 god. i evo jos uvek izgleda mladoliko pogotovo njene butkice koje zavaravaju njene zrtve i skrecu im pogled sa skrivenih ocnjaka
Posto smo to ustanovili, mozemo nastaviti dalje
Njeno trenutno prebivaliste je Banjaluka, tacna lokacija, nepoznata Ima stariju sestru koja se zove Suzana Voli motore Ne voli kisovito vreme, naravno mnogo voli vampirske i horor filmove, sto je pravo cudo zar ne Prelepa je stvarno blesava je i nenormalna gotovo svakodnevno i mnogo je bre perverzna i da, umalo da zaboravim, cujem i da je lopuza teska, mora da je istina Nicega se ne boji osim 2 stvari, paukova i da izadje u kino samnom ahhahahahha sto je i razumljivo Ali na kraju, ima i u njoj malo dobrote, jer i posle svega izgleda da me ipak voli Mogao bih jos da pisem, ali bi mi verovatno zivot bio ugrozen, nadam se da razumete ahahahahahha
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 1242 | 21.02.2014 , 6:26 PM
|
Moonchild, Pa na butkice i lovim zrtve hahah, ne moras bas sad sve moje tajne da odajes I bas me zivo interesuje ko me je to otracao da sam lopuza teska sigurno ona debela Nutellina
E da i ja nabacim koju rijec o ovoj doticnoj osobici
Lokacija Beograd, jedinac je, ali nije toliko razmazen, velikiii, velikiiii romantik, ljubav je za njega sve Voli da ide u kino, ali mene nece prevariti na tu foru Obozava da gleda muvise, medju njima i horore, odusevljen je filmom The next three days voli i cesto pobijedjuje A.C. Milan je njegov klub Misli da je hibrid, ali se strasno zavarava (psst nemojte mu to reci ) Voli nocne setnje I voli mene A sad
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 1243 | 22.02.2014 , 9:59 PM
|
|
|
| |
|
post # 1244 | 22.02.2014 , 10:40 PM
|
Prije svega, to ej jedna bezobraznica, bez imalo srcETa, jer da ga ima ne bi dozvolila da budemo bez nje duže od jednog dana sram da joj udje Govori drugima da su perverzni, a ona sama je magistrirala predmet "perverzije" Potajno(i nije baš) je zaljubljena u Sandru, kao i u svoje tanane butkice, za koje mo'š misliti veli da su najbolji Ima l' šta pozitivno da kažem o njoj? teško bome A ništa, morat' ću lagati(iako nisam sklon lažima) Šalu na stranu, Tanjica je super osoba, mLogo komunikativna i uvijek spremna na priču(ne baš pametnu, al' ajde), kao i šalu i pošalicu ona je jedan od obilježja ovog nam portala, pogotov foruma, gdje ej ispisala na desetine romana, kako to samo ona zna eto, dosta od mene, tastaturu prepuštam sljedećem-
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 1245 | 22.02.2014 , 11:34 PM
|
Jao, sad kad napisem ogroman roman..
Khmm ovako
Znam da se zove Ahmed , da je iz Zenice ( znam i tacno mjesto, al necem da napisem ) Ima dvije sestre, mladju i stariju.. Starija mu je udata, za momka kojeg je upoznalla na "specifican nacin" Zavrsio zanatsku skolu .. Blizanac u Horoskopu
Takodje roditelji su mu divni ljudi, kako sam procitala imaju odlican odnos nikad se ne svadjaju Mama mu je rodjena nedjeljom isto kao i ja Mnogo voli da jede (i vrlo mu je vazno da djevojka zna da kuha pogotovo pite da pravi ) Najdraza pita mu je krompirusa Voli i grah da jede ( ) i Sarmu Vazno je da ima brz metabolizam tako da mi izgleda kao maneken, uprkos tolikoj kolicini hrane koju konzumira
Navija za Barcelonu i Arsenal Fudbal je zavolio zbog velikog carobnjaka Rivalda Mnogo je realan i objektivan po svim zivotnim pitanjima pa tako i u fudbalu
Ima najljepse zelene oci Gotivi Baju, Acu Pejovica Pedju Medenicu , kao i vecinu starih pjevaca Najdraza pjesma od Baje (harala je mojem dusom )
Znam i da mu je najdraza glumica Sandra Bulock kao i meni
jaooo koliko jos stvari znam o njemu , al dosta
P.S i da mnogo voli mene
Added (22.02.2014, 10:34 PM) --------------------------------------------- A sto se tice karakternih osobina, mnogo je dobar, posten.. Nikome ne zeli zlo, uvjekk raspolozen za salu, sa ogromnim , smislom za humor jel a tek kako je perverzan samo su mu "one" stvari u glavi
Voli da flertuje Stalno igra fuce i majstor je za "dvosmislene recenice" Uglavnom divan momak The end..
Poruku je menjao/la Bosankaaa - Subota, 22.02.2014, 11:48 PM
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 1246 | 22.02.2014 , 11:40 PM
|
Vau, koja tračara sve što je mogla-rekla je o meni(skoro pa sve)
Kao što već napisah, tračara kakve nema na-veliko Znam da ej jedno divno stvorenje, stvorenje zbog koga sam zavolio ovaj portal, tako da-zahvalite se ovom divnom stvorenjcetu( ) što uveličavam ovaj portal svojim prisustvom(velika je to čast)
Ona je veoma-veoma osjetljiva osoba, i veoma je lako povrijediti (nije mi to cilj ) što joj baš i ne valja, al' eto, teško da će/se to (može)promijeniti ima sestru u Švabiji koju voli više no samu sebe, ima takodje zeta koga čuva kao oči svoje(najviše od napada Sandrice) ne bih sad pisao o njenoj visini(nisam tračara k'o ona) mada to već svi znaju(jer to ona nije mogla prešutjeti-naravno) Voli Balaša(ccc) ona će samo zbog mene naučiti da kuha i biće najbolja kuharica u univerzumu jer će praviti hranu iz ljubavi pored svih svojih pluseva, još jedan veliki plus je taj što navija za Barcu Ima najljepši potpis eto, dosta zasad, neka nešto ostane i za drugi put PS: zna da ju volem(pronicljiva)
14.07. <3
|
|
| |
|
|
post # 1248 | 23.02.2014 , 2:21 AM
|
Šta reći, a ne proliti more suza Sandra je u narodu poznata kao vampirica, pod narod mislim na forumsko pučanstvo, je l' I kao takva, što je potpuno logično, obožava horor filmove, i to joj gotovo isključivo-najdraži način za protračiti vrijeme da se sad malo maknemo s ovih mračnih priča, ako budemo mogli i pronaći bilo što svjetlo u vezi nje Sandra se naime nikad nije trudila oko momkova(svježa info), ona samo čeka da joj se serviraju(sami, ofkors) onako vrući na taCni ovdje na forumu ima svoju virtuelnu ljubav(s naznakama da to predje i u RL) s gospodinom Munom Ona je inače iz BiH, lijepa, zgodna(imate par slika kao dokaz), i ima smisla za humor, tj. razvijen osjećaj za duhovitost, i logički bi se moglo zaključiti da je prava raja eto, u kratkom štivu sam vam napisao što mislim o ovoj vrloj gđici
14.07. <3
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 1249 | 12.04.2014 , 9:53 PM
|
MostWantedMan, Bosanac kao i ja, navija za Real, razumije se u kompove, prati novije igrice
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 1251 | 14.04.2014 , 8:54 AM
|
Eh, šta reći, a ne zaplakati Mun je jedan mnogo dobar čo'jk, onaj pravi osjećajni račić k'o i on mala Bosančica mislim da je još uvijek u potrazi za onom pravom Za razliku od Ammira(a mene pogotovo), ingliš lengvidz mu je kao maternji jezik Ako vam treba preporuka za dobar film, samo recite žanr-Mun će da vam nadje baš ono što vam škakilja vaš senzor za wač muvi i to nije sve, on je takodjer zaljubljenik u šah, i ide mu od ruke I da, ne mogu ja pisati tekst da se ne dotaknem sporta Mun navija za talijanskog velikana Milana I nada se da će se Milan vratiti na stare staze slave a Kaka mu je jedan od najdražih fudbalera Eto dosta od mene, mada sam trebao pustiti djevojke da one kažu par riječi o njemu, al' neće, ljenguze jedne
14.07. <3
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 1252 | 14.04.2014 , 10:33 PM
|
Moonchild, Ubode ga ko kec na kladionici
hemsko2, inace smor lik, redovno brani barselonu od mene, i ako je ja ne napadam samo iznosim svoje misljenje, Bosanac kao i ja, velika mana sto navija za barsu, redovno je na catu, uvijek ima neke kilometarske postove i komentare, prilicno dobre covjek se namuci dok ih iscita haha, sve u svemu (Y) guj s velikom manom
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 1253 | 14.04.2014 , 11:18 PM
|
Prije no što nešto napišem o vrlom gospodinu, prvo ću ponešto reći na ovo njegovo vidjenje mene samog Vid' nešto, ako nekoga napadaš(iako ja to ne doživljavam tako, al' neka ti bude) i to je valjda tvoje mišljenje, je l'? I da, kome se ne čitaju moji kilometarski postovi/komentari-neka ih i ne čita
A sad da šta naškrabamo o gospon Amiru Amir misli da je čo'jk bez mane, a navija za Real(kud ćeš veću manu).. koja ironija On je momak iz Saraj'va, zauzet(stop djevojke ), Jarac u horoskopu, dosta tvrdoglav obožava(baš to) Cristiana Ronalda, dosta dobro radi svoj posao na ovom sajtu, moderatorski posao, je l' Eto, toliko do mene
14.07. <3
|
|
| |
|
|
post # 1255 | 25.04.2014 , 8:13 PM
|
Znam mu broj telefona khm... kao što rekoh... Nenad je veeeeliki zaljubljenik u šah (ali to i nema neke prednosti jer kad bi igrao protiv mene razbila bih ga svaki put, baš ovako vidiš Nenade, VIDIŠ?! ). Belgrade rules, Kaka fan, movie watcher, workout lower Stidiljiv dečko, a to je svatkooo :3 Ima mnogo lepu boju glasa Iiiii... znam da će me ove godine upoznati
|
|
| |
|
post # 1256 | 26.04.2014 , 3:24 PM
|
Znam da je moj zemljak, te da se napalio na temu "sex preko telefona". Izmedju ostalog to je veoma dobar i legendaran čovek
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 1257 | 26.04.2014 , 4:56 PM
|
bolje d anista ne znam otkud znam o coveku gornjem kad je bolej da cutim a kao nesto nista ne znam a ja ustvari otkud znam kakav sex preko telefona,to boli i nije sigurno,mogu da ostanem trudan bre..znam da radi nesto sa kablovima umesto vena u covjekolikom tjelu,nosi sakao marke sa rukavima,jede kad je gladan ali samo utorkom jer sredom nije kod kuce,nosi duge gace kad spava ejr je zima na balkonu i obalci grdunjak akda roditelji nisu kod kuce,stoji pred ogledalom i dira svoje genitalije u podne,inace noramalan covek,kao i ostali
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 1258 | 04.05.2014 , 2:27 PM
|
The bavi se velikoStopaloobdukcijom uma, ima patku koja mu se s vremena na vreme odveže i uvek pobegne kod mene, a ima i kravu koja govori UM, UMM! Lovi zečeve subotom i jede ih za večeru, ponudi i mene ponekad ali ja sam više za punjene paprike... Stalno gubi levu čarapu. Kaže ako dobijemo dete biće devojčica i biće lepa na mamu a živčana na tatu. Sex preko telefona mu je opsesija. Ni sam ne zna koliko je pesama napisao, a moja omiljena je "Trudno vrapče"... Obećao mi je vožnju pokretnim stepenicama i nikako da ispuni to obećanje. Ima mnogo ružan rukopis...
|
|
| |
|
post # 1259 | 04.05.2014 , 11:49 PM
|
Muh2r3m, jako kulturan i dobar dečko, vrlo pozitivan i uvek raspoložen.Živi u BIH, tj u Bihaću ako ne grešim. Voli da igra basket u slobodno vreme i da kida obruče dok zakucava Što se fudbala tiče, mislim da navija za Mančester Junajted.Čini mi se i da je poliglota, ili stremi ka tom zvanju što je za svaku pohvalu.Mislim šta reći kad čovek priča arapski i senzualni francuski jel Vrlo je hrabar čim me je izazvao na dvoboj u šahu ali se ipak nije tako slavno proveo Sve u svemu, super lik i pravo osveženje za EC.
|
|
| |
|
|