O članu iznad znam...
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 121 | 09.10.2011 , 10:42 PM
|
Covek je pozitivno LUD ko struja....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
372 poruka na forumu
| |
60
| |
249
|
|
post # 122 | 09.10.2011 , 10:54 PM
|
moj dragi prijatelj....ne znam mnogo toga....ali znam da je jako dobar,duhovit,pazljiv...i jedan od onih retkih...dzentlmen....takodje znam da kad bi imao sina,mene bi zeleo za snajku.....
Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija
|
|
| |
|
|
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 125 | 10.10.2011 , 6:57 AM
|
Secam se ranije da sam naglasio da mlada dama ima harizmu i opasan pogled...Sto vrucih djavola vire...Znam jos ponesto,ali necu da vam kazem... Cudi me da se o takvu curu ne otimaju...
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
|
post # 127 | 10.10.2011 , 11:36 AM
|
Hmmm, badule... znam puno Pravo ime mu je Nikola i iz Stare Pazove je. Nije ozenjen (ali bice svadba uskoro, bar ja tako mislim ), ima bratance koje obozava, znam da je isao u rat, da je strastveni igrac loto-a, bavi se trgovinom, voli jazz muziku, ne moze da smisli JK zna dosta o nasoj istoriji, ne voli Pink, Zvezde Granda, Sasu Popovica i sve sto ide u paketu sa njima znam da su mu ukrali juga ali samo ne znam da li su mu ga i vratili... znam da se probudio na nekoj njivi kada se jednom prilikom napio dalje znam da voli zivotinje, da ima brata, da je skoro godinu dana ovde sa nama na forumu... To je to za sada, znam sigurno jos nesto ali stade mi mozak
|
|
| |
|
post # 128 | 10.10.2011 , 11:44 AM
|
(da skratim u par reci) sta reci, a da se ne zaljubi, xaxaxax nepostoji rec zamene za dobrote i elegancije , takve epitete neznam s cime bi je uporedio ovu mladu gospodjicu reci su malo vidite ta dela sace da se uobrazi ali neka
|
|
| |
|
post # 129 | 10.10.2011 , 12:41 PM
|
|
|
| |
|
post # 130 | 10.10.2011 , 1:07 PM
|
Tanja91, ni ja od ovog pola nisma znao xaxaxaxa evo kao malo , a ostalo ono zaljubljen u mene i tako to nema nigde xaxaxaxa
Komsinica moja to sam zaboravio da napisem
|
|
| |
|
post # 131 | 10.10.2011 , 1:19 PM
|
Tanja91, je sve rekla za Impi, ne znam sta jos da kazem Potpis sve govori Ahaha
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 132 | 10.10.2011 , 1:34 PM
|
Znam da je lepa (nije slucajno prva miss EC),dobrica,znam da je iz Sapca,da ima dve sestre na EC,msm i jednog brata rodjenog....\ da ima svoje imanje na EC... da je svi puno volimo...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 133 | 10.10.2011 , 1:46 PM
|
Mira... Ja mislim da niko ne zna vise o ovoj devojci od mene, a ona isto to moze da kaze i za mene Vec sam bila pisala o njoj, a sada cu da dodam sledece: Mira voli momke u uniformama, trenutno je zaljubljena i to ne do usiju nego preko usiju obozava Mario Cassas-a, Mattyas-a, Innu, Akcent... a takodje voli da ponekad cuje i balade. Nikad nije poljubila curu a kaze i da ne zeli to... voli zivotinje, nije pusac, ne pije kafu, ne voli da pije, obozava slatkise voli da trci tj. voli da se bavi sportom znam da je tesko prezivela onaj dan kad EC nije radio i znam da nikad decka nije prevarila Eto... i samo cu da dodam jos ovo: blago onom ko ozeni ovu devojku Added (10 Oct 2011, 1:46 PM) --------------------------------------------- badule, ja to zakasnila sa izlaganjem... ma nema veze, neka ga post
Quote (Impi) a ostalo ono zaljubljen u mene i tako to nema nigde xaxaxaxa ja ne znam o cemu ti pricas Quote (Impi) Komsinica moja jeste
|
|
| |
|
post # 134 | 10.10.2011 , 1:49 PM
|
Nezna sta je ogledalo i nezna da je secerna i nezna jos bolje da ne znas inace tesko meni xaxaxaxa
|
|
| |
|
post # 135 | 10.10.2011 , 1:50 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 136 | 10.10.2011 , 1:51 PM
|
Quote (Impi) Potpis sve govori os da te zavedem tako zaljubljenu Mira je najbolja i najdivnija osoba ec uz to prelepo sarmantno neodoljiva i da Badule je ostalo sve rekao i mi je mnogo puno preko neba Volimo !!!
Poruku je menjao/la Impi - Ponedeljak, 10.10.2011, 1:54 PM
|
|
| |
|
post # 137 | 10.10.2011 , 1:53 PM
|
Quote (Impi) Nezna sta je ogledalo i nezna da je secerna i nezna jok, a tek ne razumem rec zaljubljivanje, sta je to, jel se to maze na hleb Added (10 Oct 2011, 1:53 PM) ---------------------------------------------
Quote (Mira91) Tanja91, Pa sta ovo uradi? Vise Ti nista ne govorim a ne, ne, ovo sam sve iz postova zakljucila Quote (Mira91) Idem ja odavde hahaha, ako ides ti idem i ja
|
|
| |
|
|
post # 139 | 10.10.2011 , 2:03 PM
|
Impi, Tanju treba, ne mene
Tanja91, Ne idemo nigde
|
|
| |
|
post # 140 | 10.10.2011 , 2:07 PM
|
Quote (Mira91) Impi, Tanju treba, ne mene ne znam ja nista o zavodjenju
|
|
| |
|