Sta biste rekli jednoj osobi sta osjecate?
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 81 | 04.03.2013 , 0:23 AM
|
Fajlovi:
2303916.gif
(55.7 Kb)
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 82 | 04.03.2013 , 3:08 PM
|
Uverila si me da si ti ono na slici profil na forumu i zamisli nekidan lutam netom i naletim na tu sliku zagledam se i pitam da li je moguce da si me prevarila i Zasto.
Od tebe se nikad nisam krila ni karakterom niti slikama sad se pitam sta je u biti istina od onog sto si mi rekla
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 83 | 17.03.2013 , 12:11 PM
|
Volim Te
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 84 | 18.03.2013 , 8:11 AM
|
Rekla bi osecam umor vratila bi se u krevet
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 85 | 06.04.2013 , 11:55 AM
|
Rekla bi da me strasno nervira i da znam da uziva u tome , i da bi mu glavu otkinula za takvo ponasanje
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 86 | 08.04.2013 , 4:40 PM
|
ja znam da gledam u ajvar,to bih rekao i pogledao u isti,osjecaj nikada nije bio bolji i iskreniji
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 87 | 18.04.2013 , 9:55 AM
|
Srećna sam, crkni!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 88 | 18.04.2013 , 10:20 AM
|
Nije Bog zna šta ostalo poslije nas. Zapravo, ništa naspram onog što smo imali. Ostala su mjesta na koja nikad nismo otišli. Htjeli smo. Ostali su filmovi koje nikad nismo pregledali. Planirali smo, zajedno. Ostali su snovi koje nikad nismo dosanjali. Trebali smo. Bili su to dobri snovi. Ostali su zavjeti koje nikad nismo ispunili. Obećali smo. Prekršili smo. Ostali su zalasci sunca koje nikad nismo dočekali zajedno. Željeli smo. Nije nam se dalo. Ostale su neke laži, poneka istina. Poneka slika. Poneko sjećanje. Ali nije kraj. Htjećemo opet. Planiraćemo. Sanjaćemo. Davaćemo obećanja. Željećemo opet. Ti druge žene. Ja druge muškarce..
|
|
| |
Mallena
|
post # 89 | 18.04.2013 , 10:38 AM
|
[b]Bosankaaa,[/b] "Nemam nijedan dokaz da sam bio tvoj neko. Nismo se slikali, nismo putovali. Ne znam u stvari ni šta smo. Znam samo da mi fališ, kao vazduh, kao zagrljaj, kao neko najbliži na svetu. A nemam nijedan dokaz da sam bio tvoj neko."
Tako nekako!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 91 | 26.04.2013 , 6:12 PM
|
Najbolje me zna moja Tijana
|
|
| |
|
50 poruka na forumu
| |
11
| |
115
|
|
post # 93 | 09.05.2013 , 8:16 PM
|
....boli meeeee....levi ćošak sa desne strane
Zivot cine male stvari...
|
|
| |
|
|
post # 95 | 31.08.2013 , 4:59 PM
|
kojoj osobi? bilo kojoj? sve govorim ljudima u lice, ili/i kad me neshto pitaju
|
|
| |
|
post # 96 | 06.09.2013 , 8:36 PM
|
Volim te puno,izvini sto te ponekada smaram,ali ti me volis takvu,ludu i otkacenu,i znam da me ne bi mijenjao
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 97 | 11.09.2013 , 9:23 PM
|
rekao bi joj da je volim naravno
a fakat je volim hehe
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 98 | 11.09.2013 , 9:42 PM
|
Da mi nedostaje :love: iako nema tog smajlica :D
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 99 | 12.09.2013 , 12:15 PM
|
Protiv svega mogu, ali protiv želje za tobom ne mogu. Tu sam odavno postala nemoćna. Ne brini, neću te tražiti. Ne da mi ponos, ni ova ženska sujeta.
|
|
| |
|