Ko smo mi?
|
|
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 41 | 05.08.2012 , 4:12 PM
|
Ja se zovem Marko,imam 14 god,mrzim skolu,mrzim tuce-sto kod mene ima svaki dan,imam par prijatelja, imam dosta oziljka,po telu a ne po faci,hocu da budem reper,iz Zrenjanina sam,informatika mi je omiljeni predmet, razumem se dosta o komp-u, ne znam sta da napisem jos... Evo moja slika:
Fajlovi:
3970623.jpg
(64.4 Kb)
Poruku je menjao/la Deniro_Bre - Utorak, 07.08.2012, 2:24 PM
|
|
| |
253 poruka na forumu
| |
25
| |
197
|
|
post # 42 | 05.08.2012 , 4:33 PM
|
Ja sam Darko :-) . Imam 12 godina, živim u Nikšiću ( Montenegro ) ... Volim svoj Lap-top Volim fudbal . Trenirao sam davno ali sam prešao na odbojku koju nešto ne volim, ali vraćem se fudbalu Volim Messija i Davida Villu Idem u školu (-.-'' ) (ne sad jer je raspust xD ) Mrzim Matematiku !!!!!! Imam sestru koja je starija od mene, ona ima 16 godina i brat ima 18 godina ... Mrzim kad se sprdaju kad pogriješim slovo ili nešto ( to me nervira. Sprdaju se drugome a nevide sebe -.-'' ) Moj nick je "Bjutifulman" (iako nisam mamina ljepota ) ... Nick mi je tako zbog jedne korisnice xD :P . . . I zavistan sam od Fb-a i Ec-a
My Life my Rules !
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 43 | 05.08.2012 , 7:57 PM
|
mi smo talenti u mozak,ono tu mi,dredloksi iii ovi ostali...jel vi mislitee da smo mi normalnii !?
Be my love?
|
|
| |
|
post # 44 | 05.08.2012 , 8:18 PM
|
Ime mi je Deki87 jer mi je to nadimak (Deki) a koristim taj nick svugde gde se registrujem 87 jer sam 1987-o godiste
:P
|
|
| |
|
|
63 poruka na forumu
| |
6
| |
105
|
|
post # 47 | 24.08.2012 , 6:43 PM
|
Ja sam ja ahhaha,salim se."95 sam god,Lawica sam jer sam lav u horoskopu,zivim u Srbiji,sad koje mesto necu da otkrivam.Volim slusati muziku,prosto me opusta.Idem srednju umetnicku skolu.Sviram klavir i pomalo violinu.Obozavam stikle(ustvari koja devojka ih ne voli),zaludjenik sam za kupovinu.Previse dobra,obozavam drustvo ali ne i noce izlaske prosto sam protiv njih,vise volim izadji do kafica sa drugaricama u toku dana,nego da ludujem po diskotekama do posle ponoci.Optimista sam.Veliki borac,sto naumim to moram i da ostvarim.Stidljiva sam puno..I najvaznije srecno zaljubljena.....
|
|
| |
|
post # 48 | 02.05.2013 , 11:47 PM
|
Zovem se Budimir Trajkovic i stanujem na 22-om spratu ove zgrade Zovem se Nenad,90-to sam godiste,zivim u Beogradu.Volim da igram šah i resavam razne zagonetke i misterije,volim da istrazujem.Obozavam da se ljubim Ne izlazim nesto cesto sa drustvom,vise volim izlaske sa devojkom.Dosta sam tvrdoglav,brzo ucim,volim filmove.Najsrecniji sam kada sam zaljubljen,voleo bih da odem na mesec Navijam za A.C.Milan,volim puno da spavam itd...
|
|
| |
34 poruka na forumu
| |
4
| |
100
|
|
post # 49 | 15.06.2015 , 9:50 PM
|
Ja sam Harun. Imam 17 godina. Volim sport(narucito skateboarding i nogomet). Obozavam muziku,omiljeni zanrovi su mi roci i rap. Zivim u BiH. Navijam za Real Madrid od 2005,ja mislim. Obozavam krimi romane,a ponekada citam i psihologiju. Mislim da sam dovoljno napisao.
|
|
| |