Moj dar je...
|
|
|
post # 81 | 09.04.2012 , 10:29 PM
|
fotografsko pamćenje:))
|
|
| |
|
|
post # 83 | 11.04.2012 , 11:58 PM
|
Pre skole sam znao pisati i Cirilicu i latinici. Brzo ucim. A najveci mi je dar sto mogu da spavam 2 dana i opet da se ne naspavam.
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 84 | 12.04.2012 , 0:11 AM
|
Ja sam unikat
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 86 | 17.04.2012 , 3:25 AM
|
Od osobina jedino to sto sam predobar moze da bude dobro mada i mana ujedno... a ovako, pa rodila me majka kao crnca koji se vera po drvece Sportski tip skroz do daske, otkad znam za sebe..
|
|
| |
|
post # 87 | 18.04.2012 , 0:26 AM
|
Moj dar je da nemam dara i to me cini posebnim
Sve što je vječno, kratko traje !!
|
|
| |
|
|
post # 89 | 11.06.2012 , 10:13 PM
|
Moj dar je da plesem, glumim, i da kad sam u drustvu nikada nam nije dosadno
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 90 | 11.06.2012 , 10:15 PM
|
fizicka sposobnost.....nema sporta koji nebi mogo igrat...
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 91 | 11.06.2012 , 10:30 PM
|
"Citanje ljudi"
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 93 | 11.06.2012 , 11:24 PM
|
Vrlo sam izdrzljiv.
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
81 poruka na forumu
| |
22
| |
212
|
|
post # 94 | 11.06.2012 , 11:28 PM
|
I moj dar je dobro se razumijem oko kompjutera i telefona ( za svoje godine )
Lošima nedaj da ti sude !
|
|
| |
63 poruka na forumu
| |
21
| |
117
|
|
post # 95 | 11.06.2012 , 11:44 PM
|
Moj dar je pamćenje brojeva,brzo povezivanje stvari, hladnokrvnost sa umanjenim fizičkim osjećajem boli veoma korisno pri tuči i definitivno najveći dar što se ničeg ne bojim,skoro ničeg osim jedne stvari ali vam neću reći koje. sve je to ravno dvije riječi pametna budala
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 96 | 11.06.2012 , 11:48 PM
|
Moj Dar je sto me zovu Crnac
|
|
| |
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 97 | 11.06.2012 , 11:49 PM
|
ko jos treba dar... nama trebaju pareee
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
|
87 poruka na forumu
| |
24
| |
343
|
|
post # 99 | 12.06.2012 , 0:14 AM
|
Jos nisam otkrio,nadam se da cu sutra.
Dzodrz
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 100 | 12.06.2012 , 0:50 AM
|
..je zapakovan jer ga nemam ili sam ga izgubio tamo negde kad nisma bio isto tamo negde...ne znam pojma
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Utorak, 12.06.2012, 0:52 AM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |