Koje cigarete pusite?
|
|
|
post # 21 | 13.10.2010 , 1:27 PM
|
pa valjda zato se cigarete pale ( koja glupa misao xD ) mrzim cigare...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 22 | 13.10.2010 , 5:31 PM
|
mozda si u pravu...
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 23 | 13.10.2010 , 9:15 PM
|
nepisano pravilo da momci koji puse su bolji frajeri...danas pusi ko stigne...a isto to vazi i za devojke.... iskreno zar nije jadno videti devojku koja super izgleda i onda pali cigaretu....uzas.... ko najgore klosarke...muskarce i nekako da razumem al zene pusace nikako...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
202 poruka na forumu
| |
17
| |
26
|
|
post # 24 | 13.10.2010 , 9:29 PM
|
Quote (MarijanaBK1) nepisano pravilo da momci koji puse su bolji frajeri.. A po čemu su to "bolji" frajeri ako puše?
|
|
| |
|
|
post # 26 | 13.10.2010 , 10:42 PM
|
Quote (gigo22) A po čemu su to "bolji" frajeri ako puše? po nicemu.... opet razmisljanja su razlicita, ali ja ipak mislim da pusenje ima veze sa dokazivanjem ili lakom povodljivosti.... jbg ipak svako ima neki porok....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
202 poruka na forumu
| |
17
| |
26
|
|
post # 27 | 13.10.2010 , 11:04 PM
|
Quote (scorpio978) najbolje je se dokazati u krevetu ali ako tu padnes ni sva ta masinerija i lova te ne mogu pokrpiti mada i cvece i poneka slatka rec i setnja pored jezera mogu upaliti zar u zenskim srcima E pa to se traži hahaha :)))
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 28 | 14.10.2010 , 9:29 AM
|
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|
post # 29 | 14.10.2010 , 9:52 AM
|
Quote (scorpio978) najbolje je se dokazati u krevetu ali ako tu padnes ni sva ta masinerija i lova te ne mogu pokrpiti susy, ja ne pricam dal je neko frajer ili nije zato sto pusi....sto bi reko jedan covek kad vidim ko sve sad pusi dodje mi i da ne pusim... ja pricam o razlogu zbog kojeg pusite.... zbog cega si ti pocela u 6 razredu da pusis?
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 30 | 14.10.2010 , 10:08 AM
|
e oako je to bilo ... bili smo na nekom vasaru moja komsika i ja ... ona ne pusi da naglasim ali su zato pusile nase drugarice ... tamo ovamo mene ponudise a ja sve pametna pa ajd da probam to kad svi vec puse ( u mojoj porodici svi puse do jednog) ajde reko kad puse oni da zapalim i ja jednu , zapalim ja i naravno od prvog dima oci na drske , nista ... ispusim ja tu cigaretu celu i jos jednu do pola u to (u to vreme se nije imalo para ) nistaaaa nisam ja pusila vise sve do sestog razreda , upoznam dve sestre moje komsike , pocnem lepo da se druzim s njima ( znas ono doselile se skoro ne znaju nikog pa ono ajde ja cu da im budem drugarica) haha , jedna je pusila ronhill plavi , lele ajde da probam , zapalim ja jednu , pa drugu , pa trecu i tako ti ja njoj ispusim celu paklu ... trci posle po 55 dinara kupuj ronhil hahahaha ....i da skratim .... eto tako je suzana pocela da pusi , sto je drustvo krivo ja sam duplo a jos i moji puse ... samo ja se nisam dugo krila nije mi bilo interesantno ,,,, sva sreca moji su savremeni pa mi nisu pravili probleme ... Eto , sve zavisi od drustva u kojem smo i od samih nas
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|
post # 31 | 14.10.2010 , 10:25 AM
|
pa to je ono sto ja kazem: ZNATIZELJA; POVODLJIVOST; DOKAZIVANJE..... (i kod mene svi puse, od pre mesec dana je poceo i mladji brat, samo se ja izdvajam) hahahahah sad si nam se ispovedila ko da si na klinici za odvikavanje od pusenja...
|
|
| |
|
post # 32 | 19.10.2010 , 8:17 PM
|
mallboro 100 s
|
|
| |
|
post # 33 | 21.10.2010 , 0:48 AM
|
Malboro gold
|
|
| |
|
post # 34 | 21.10.2010 , 7:45 PM
|
Dunhill
Sladjana Milovanovic
|
|
| |
|
post # 35 | 24.10.2010 , 2:54 AM
|
ronhil super light
|
|
| |
|
post # 36 | 01.12.2010 , 0:51 AM
|
PHILIP MORRIS crveni kratki
Gidra
|
|
| |
|
|
post # 38 | 18.12.2010 , 9:46 AM
|
eto bas juce mi se desilo da sam imala samo 3. casa i 4. sam se zezala ja i moja rodjaka ( ona sto me maltretira ) smo otisle ( mislim ona ) i kupile cigare dzabalebarili smo tako malo po skoli i ona je otisla iza skole sa nekim drustvom ( 3-4 god. srednje ) i uzeli su cigare i tako pusili ja sam nju pitala da li ce tu pusiti a ona je rekla da ja znajuci posedice ako se ja naviknem na cigare, ja sam joj rekla uzivaj i otisla posle sam sama u sebi mislila ona samo sebe unistava... tako da sada shavatam koliko je nasa zemlja nisko pala...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 39 | 19.12.2010 , 1:47 AM
|
beli davidof
|
|
| |
|
post # 40 | 19.12.2010 , 3:44 PM
|
Quote (badule) prebih kupio milku cokoladu i castio drustvo.... evo kod mene bambi cokolada sa sumskim vocem
Ko si ti?
|
|
| |