Tudji zivot
|
|
|
post # 21 | 15.09.2012 , 4:23 PM
|
Quote (Srcemoje) Zasto volimo da zavirimo u tudji zivot? Svi to ponekad uradimo a da li se pitamo i zasto? Upravo zato sto nemamo vlastiti zivot. Sto nista ne poduzimamo da nasi zivoti budu zanimljivi. Da se u istima nesto i desava. Da nema monotonije. Da prkosimo vremenu, mestu i ostalim faktorima koji znaju nekad da iritiraju. E sada, uvek je trava kod komsije bila zelenija i lepsa, ali ne znaju, da moze i njihova, takva biti, samo ako to vreme utroseno na posmatranje komsijine trave, uloze na negovanje vlastite. Kako bi svet bio lepsi.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 22 | 15.09.2012 , 5:46 PM
|
Ma nemam vremena da zavirim u svoj zivot,a pogotovo u tudi
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 23 | 16.09.2012 , 9:20 AM
|
Ne volim da zavirujem u tuđi zivot! Inace ljudi mi se cesto povjeravaju jer osjecaju da mi mogu vjerovati,pustam ih da kazu samo ono sto zele,inace ne "izvlacim " iz njih ono sto me se ne tice...oni sami znaju sta treba da se zna,a sta treba da se zadrzi za sebe... Svako ima problema u zivotu i jos bi mu samo trebala ja da mu pristajem na muku...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 24 | 22.09.2012 , 12:46 PM
|
Quote (Srcemoje) Zasto volimo da zavirimo u tudji zivot? Svi to ponekad uradimo a da li se pitamo i zasto? Verovatno zato sto su ljudi ponekad ljubomorni na tudji zivot pa tamo traze ono sto nemaju u svom ili su kao babe pa se u sve mesaju Ja recimo ne volim da zavirujem u tudje zivote niti da se mesam kod nekih odluka gde mozda mogu da uticem,volim uvek da dam savet i pomognem ako mogu ali samo ako se to od mene trazi.Jednostavno se drzim sledece recenice: "Zivi i pusti druge da zive".
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 25 | 24.10.2012 , 8:37 PM
|
Quote (don_petar) Ovako,neka ovo objasni sve to: Postoje ljudi pcele i ljudi muve,ljudi muve i u najlepsoj basti nadju govno,a ljudi pcele i u najvecem djubretu nadju cvet ! ! ! toliko od mene svaka ti cast sve si objasnio
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
Mallena
|
post # 26 | 25.01.2013 , 5:10 PM
|
Quote (boki1997) Ovako,neka ovo objasni sve to: Postoje ljudi pcele i ljudi muve,ljudi muve i u najlepsoj basti nadju govno,a ljudi pcele i u najvecem djubretu nadju cvet ! ! ! toliko od mene
Bravo!
Zasto zaviruju (zavirujemo) hmmm.. traze opravdanja za svoje nedostatke i pečate za svoje komplekse
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 27 | 16.02.2014 , 8:06 PM
|
nemaju svoj pa gledaju tudji
http://yoursmiles.org/gsmile/music/g54013.gif
|
|
| |
|
post # 28 | 20.02.2014 , 4:58 PM
|
Quote Srcemoje ( ) Zasto volimo da zavirimo u tudji zivot? Svi to ponekad uradimo a da li se pitamo i zasto? Kao dete gledao sam tuđa posla i uplitao se... Iz razloga, što sam imao prijatelje kojima sam hteo pomoći.. Vremena sa menjaju, ono što si mogao pre, sada nemožeš .. :))
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |