Provod bez alkohola?
|
|
|
post # 1 | 28.10.2012 , 1:51 AM
|
sta mislite o ovome?90% ljudi kad izadje u neki klub kafic vikendom piju alkohol stvarno strasno,treznih bas malo ima vikendom,znam ja da nije isti provod sa i bez alkohola ali opet mislim i da je ok da se izlazi a da se ne pije onda mi smesno kad gledam ove pijane sta sve rade ;-D
|
|
| |
|
post # 2 | 28.10.2012 , 5:56 PM
|
Pa ja nikada nisam pila,a opet sam se super provodila,zaista je strasno sta sve alkohol radi od ljudi
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 3 | 29.10.2012 , 2:26 PM
|
ja vec duze vreme ne pijem izbegavam maksimalno,jeste da nije bas provod toliko dobar kao kad pijemo ali mi je skroz ok i mogu lepo da se provedem i bez njega ...
|
|
| |
|
|
post # 5 | 29.10.2012 , 10:38 PM
|
U mom slucaju, svi u drustvu piju, al' i pored toga ja se drzim sto dalje od alkohola. Doduse, pio sam do pre nekih 5, 6 meseci al' sam prestao. Sada alkohol ne mogu da zamislim, smeta mi miris, o ukusu da ne pricam. Sto se provoda tice, to je do coveka, ako je covek veseljak, provod nece biti problem, e sad muzika se vec dovodi u pitanje ukusa, ne pustaju svuda isto.
www.facebook.com/ProhibitedDJ
|
|
| |
|
|
post # 7 | 30.10.2012 , 1:18 PM
|
Quote (badule) Šta je mogao znati je li lepo ili nije kad nije znao gde mu je pedu a gde vugla Slazem se sa tobom,kakogod,nisam nikada u zivotu pila pa ne znam
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 8 | 31.10.2012 , 8:48 PM
|
ja sam pio i to dosta puta ali nisam neki alkos posto treniram,a sad u poslednje vreme uopste ne pijem alkohol skroz sam ga izbacio i nadam se da cu uspeti da ga nikad ne konzumiram u krajnjem slucaju par puta godisnje, jer sam mnogo agresivan i problematican kad popijem,najbolje je za provod popiti par pica ali jbg ja to ne mogu uvek dodje ono trece pa cetvrto i tako dalje...
Poruku je menjao/la ningo89 - Sreda, 31.10.2012, 8:50 PM
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 9 | 31.10.2012 , 8:59 PM
|
ako ima dobre gandze alkohol je suvisan
Be my love?
|
|
| |
|
post # 10 | 02.11.2012 , 9:31 PM
|
jebes gandzu ja sam par puta uzimao i hvata me bolesna paranoja...
|
|
| |
|
|
post # 12 | 03.11.2012 , 3:42 PM
|
Ja ne pijem.A provodim se super
|
|
| |
|
|
post # 14 | 11.11.2012 , 10:27 PM
|
Ja se celi zivot provodim super bez alkoholarekli mi da ne pijem kazu za.....a sam u alkoholu
Poruku je menjao/la Srcemoje - Nedelja, 11.11.2012, 10:27 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |