Sta je teze - rec ili tisina?
|
|
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 41 | 03.04.2012 , 5:33 PM
|
Tisina maka ubica Kada god da je tesko treba ici medju ljude uvek neko ume da te oraspolozi
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
post # 43 | 03.04.2012 , 9:16 PM
|
Zavisi u kom smislu desavalo da je bolje tisina nego galama bez veze, ali ako se moze jbg prica sve resava
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 44 | 17.04.2012 , 9:52 AM
|
Pa mislim da je tisina najgora
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 45 | 17.04.2012 , 3:43 PM
|
Tisina je majka ubica...mrzim je... PObiti sve koji cute,a u pershun
|
|
| |
Mallena
|
post # 46 | 26.04.2012 , 11:11 PM
|
Tisina... a osjetis da lebdi u vazduhu iznad ono nesto...
To nesto treba da prekine tu tisinu, a nema snage...
UH, UZASSS!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
56 poruka na forumu
| |
40
| |
218
|
|
post # 47 | 26.04.2012 , 11:44 PM
|
Sve zavisi, Matija Beckovic jednom rece:"Ubi me prejaka rec." A s druge strane, zamislite situaciju: Imas malu za kojom ludis, leptirs... i kazes joj:" Volim te..." A ona cuti.... metak i fiju......a JOS KAD SI MLAD, PA TE ZABOLI...mislis -kraj sveta...
goraXxus Cafenuss
|
|
| |
|
|
post # 49 | 27.04.2012 , 1:00 AM
|
Ja cu reci samo ovako : Cekic mi moze slomiti kost, ali mi reci mogu smrskati dusu.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 50 | 27.04.2012 , 3:42 AM
|
Vrlo tesko pitanje, kad malo bolje razmislis... i stvarno nebih znao sta da kazem...
:P
|
|
| |
|
post # 51 | 27.04.2012 , 10:16 AM
|
Ne znam za tisinu...ja sam ipak samo zena
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 52 | 27.04.2012 , 12:10 PM
|
Quote (suzana85) Ponekada , pogrešnim ljudima pružimo ruku . Otvorimo srce i pustimo ih u naš život . Ti pogrešni kad kad nisu ujedno i loši , ali tebi samom stvaraju bol. Na prvi pogled su otvoreni , blagi i iskreni . Lagano klize uz tebe , da bi ih i naj manji kmičak , na tom putu , spotakao . A zatim umesto da podignute glave nastave dalje , oni se bez ikakvog objašnjenja pretvaraju više u bol i suze nego u osmeh i podršku . A ti ostaneš sa pitanjem zašto . Ruke si dao , srce poklonio , dušu otvorio , nespadaš u one koji idu logikom uzimala davala . Shvatiš da su za analizu tvog trenutnog stanja kompetentni samo oni koji su trenutno lišeni takve patnje . Što te naravno dovodi u situaciju da odbijaš savete istih tih , navodno kompetentnih , ljudi. Dovodiš sebe u situaciju da gutaš knedle , jer često kada i pokušaš da budeš iskren obavezno dobiješ i dodatnu zakrpu od onih koji su te povredili . Taj neko , pored toga što gazi po tvom srcu , dobio je čelični obraz i nezazire da ti sasuje gomilu argumenata koji stvaraju još veću bol. Kada pružiš tu ruku , i izneveren budeš počinješ da gajiš u sebi potajnu nadu da je sve to prolazno . E , često to nikada ne prolazi . Quote (suzana85) Ponekada , pogrešnim ljudima pružimo ruku . Otvorimo srce i pustimo ih u naš život . Ti pogrešni kad kad nisu ujedno i loši , ali tebi samom stvaraju bol. Na prvi pogled su otvoreni , blagi i iskreni . Lagano klize uz tebe , da bi ih i naj manji kmičak , na tom putu , spotakao . A zatim umesto da podignute glave nastave dalje , oni se bez ikakvog objašnjenja pretvaraju više u bol i suze nego u osmeh i podršku . A ti ostaneš sa pitanjem zašto . Ruke si dao , srce poklonio , dušu otvorio , nespadaš u one koji idu logikom uzimala davala . Shvatiš da su za analizu tvog trenutnog stanja kompetentni samo oni koji su trenutno lišeni takve patnje . Što te naravno dovodi u situaciju da odbijaš savete istih tih , navodno kompetentnih , ljudi. Dovodiš sebe u situaciju da gutaš knedle , jer često kada i pokušaš da budeš iskren obavezno dobiješ i dodatnu zakrpu od onih koji su te povredili . Taj neko , pored toga što gazi po tvom srcu , dobio je čelični obraz i nezazire da ti sasuje gomilu argumenata koji stvaraju još veću bol. Kada pružiš tu ruku , i izneveren budeš počinješ da gajiš u sebi potajnu nadu da je sve to prolazno . E , često to nikada ne prolazi . Ali i te osobe misle isto o nama, zar ne?
|
|
| |
69 poruka na forumu
| |
41
| |
236
|
|
post # 53 | 28.04.2012 , 1:28 AM
|
neka cuti dok se ne smiri situacija ako je svadja u pitanju, pa kada se to malo ohladi na miru i na tenane da prichamo.. shto i praktikujem sa dechkom..
|
|
| |
|
post # 54 | 28.04.2012 , 2:31 AM
|
Mislim da je teza tisina.......u svakom smislu
|
|
| |
Mallena
|
post # 55 | 28.04.2012 , 11:01 AM
|
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 57 | 21.05.2012 , 4:28 PM
|
Mrzim tisinu i nekomunikativne ljude.Sa takvima nikad nista ne mogu da razresim osim da prekinemo kontakt.A to bas i nije razresavanje.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
|
post # 59 | 06.06.2012 , 8:05 PM
|
Neznam sta je gore reci su me povredile a tisina dokrajcila
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 60 | 23.08.2012 , 2:08 PM
|
Mislim da je tisina teza
|
|
| |