Sada cu vam reci sta ja znam o telepatiji
Ovako.....telepatija je citanje tudjih misli i takodje slanje poruke drugim osobama na daljinu...koja je mogla da iznosi i po 1000km.....Tako je izveden jedan experiment sa dvoje naucnika i istrazivaca Arktika Hjuberta Vilkinsa koji je poveo expediciju na Severni pol da bi pronasli ruskog pilota koji je prinudno sleteo.I takodje istrazivaca telepatije iz Njujorka Harolda (prezimena se ne secam)
tri puta nedeljno valjdsa je naucnik koji je bio na Severnom polu...slao Sermanu svoje misli i to zapisivao,Serman je radio to isto iz Njujorka....
Posle svakog slanja telepatske misli....predavali su to Drustvu za psihicka istrazivanja......naucnici su utvrdili da im se izvestaji poklapaju 80%.
Nekoliko godina kasnije je spasao neku zenu iz vatre ja mislim...ali je kasno primio poruku tako da je zena preminula.....
Quote (nela-89)
Znate ono, kada idete ulicom i peva vam se neka pesma, ne mozete da je odagnate iz misli i tek cujete da neko prolazi i pevusi BAS TU pesmu?
Ili kada vam prilazi neko i vi pomislite: "Evo ide Pera!" a kada se priblizi - vidite da to nije Pera...
I onda hodate jos malo i ono STVARNO naidje Pera....
Nikada vam se to nije dogodilo?
Ako nije - onda niste telepàtski tip!
Ne ja bih to svrstao u deja vu...jer to se sigurno desavalo i ranije...jos ako ste drugovi...msm logicno je
......malo skrecemo sa teme ali ajd sad
[i]nela-89[i] Pisemo o telepatiji........ovo gore je cista slucajnost