Moja igracka
|
|
|
post # 21 | 20.08.2011 , 3:13 PM
|
Mira91, jao kako je sladak... Licko... Po Strumfovima...
Ko si ti?
|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
post # 22 | 20.08.2011 , 3:42 PM
|
DxD lepa meda
Mene jos od malih nogu su me privlacili automobili i skoro sve igracke sto sam imao to su bili burago autici
ToSke ;)
|
|
| |
|
post # 23 | 20.08.2011 , 8:33 PM
|
Mira91 ijao sto je sladak
|
|
| |
|
post # 24 | 21.08.2011 , 0:08 AM
|
DxD, TanyaWow91, Hvala DxD, Hvala i za ime a svidja mi se ime tvog mede Hehehehe
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 25 | 21.08.2011 , 0:42 AM
|
ja imam par igracaka koje cuvam, a najdraza mi je ona lutka sto je zovu celava beba mama mi je kupila za rodjendan, i imam medu sto mi tata kupio... i jos par lutkica koje nisu samnom nego u kuci moje bake... nekako sam tamo odrasla i tamo sam ih i ostavila...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 26 | 21.08.2011 , 9:25 AM
|
Quote (Mira91) DxD, TanyaWow91, Hvala DxD, Hvala i za ime a svidja mi se ime tvog mede Hehehehe Znaci Licko? Quote (MarijanaBK1) ja imam par igracaka koje cuvam, a najdraza mi je ona lutka sto je zovu celava beba mama mi je kupila za rodjendan, i imam medu sto mi tata kupio... i jos par lutkica koje nisu samnom nego u kuci moje bake... nekako sam tamo odrasla i tamo sam ih i ostavila... Pa da... Znas sto... Kad odrastes, gubis deo sebe... A to je dete... Mozda jeste blesavo se ponasati kao dete, ali deca imaju cistu i ne iskvarenu dusu...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 27 | 21.08.2011 , 2:17 PM
|
Da, zvacemo ga Licko
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 28 | 21.08.2011 , 11:25 PM
|
Znaci za sada imamo Veljka, Licka i Rokicu Pa cekamo dalje da vidimo
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |