Aladinova lampa
|
|
|
post # 21 | 21.09.2011 , 1:55 PM
|
Princ uvek moze postati trgovac a kraljevic prosjak, ali trgovac nikada nece postati princ, kao sto ni prosjak nece postati kraljevic. Uvek mozete spustiti svoje kriterijume i pamet, ali ih ne mozete uvecati.
Idi begaj to je komplicirano :)koliko ovaj Aladin prica jbt sve neke zagonetke hmm
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 23 | 22.09.2011 , 6:28 AM
|
Znaci Aladin prica gluposti heee jel tako Riddler -----------------------------------------------------------------
Vase danasnje zelje ce se ostvariti. Ipak, najvaznija od svega Vam je ljubav i sreca koju osecate u necijoj blizini.
Ovo je istina nema sta
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 24 | 22.09.2011 , 6:52 AM
|
Predstoji Vam opasnost, stoga veliki oprez. Jer nije potrebno da pokrecete brdo, ako vec mozete da ga zaobidjete.
Meni je mudro rekao,mada ne onako kako sam zeleo...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 25 | 22.09.2011 , 11:12 AM
|
Nemojte sebi dozvoliti da postanete "rob ljubavi" ili zrtva sopstvenih zabluda. Ono sto Vi ocekujete nije realno, uzaludno se zrtvujete.
ijao tacno je ovo sad mi i Aladinova lampa govoti da neku stvar ne uradim tek sam sad zbunjena i ne znam sta da radim
|
|
| |
459 poruka na forumu
| |
54
| |
458
|
|
post # 26 | 22.09.2011 , 12:01 PM
|
Aladin je sarlatan...Znam ga...
Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku... Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene... Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....
|
|
| |
|
post # 27 | 24.09.2011 , 9:01 AM
|
Nemojte zaboravljati da se kod Vas krije "kljuc" svih Vasih zagonetki ili problema. Ali taj kljuc je uvek dobro sakriven. Obicno ljudi ga nikada ne pronadju, a jos redje ga i traze.
Necu da zaboravim Added (24 Sep 2011, 9:01 Am) --------------------------------------------- Kao i u poslu tako i u ljubavi skloni ste cestim promenama, ipak Vasoj okolni ne prija tolika kolicina iznenadjenja. Ako Vam je stalo do drugih, prilagodite svoje ponasanje zajednickim ciljevima.
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
|
|
post # 31 | 29.09.2011 , 3:21 PM
|
Istina se ne moze recima iskazati. Slusajte glas svoga srca i pratite impuls svojih osecanja - necete pogresiti.
ostala sam bez texta
|
|
| |
|
|
|
post # 34 | 11.10.2011 , 2:37 PM
|
Covek je uvek najlepsi onda kada je zaljubljen, a zaljubljene oci vide drugacije od drugih. Ipak, mnogo je lepse biti zaljubljen nego "slep" na lepotu.
Bravo Bravo
|
|
| |
|
post # 35 | 11.10.2011 , 7:42 PM
|
Obratite paznju na osobu koja Vam se udvara, postoji mogucnost da osetite radost ili pravu srecu. Otvorite svoje srce i svoju dusu.
|
|
| |
|
post # 36 | 11.10.2011 , 7:44 PM
|
Delujete veoma samouvereno i odlucno, probleme resavate po uhodanom obrascu i zbog toga Vas ocekuje novi uspeh.
|
|
| |
|
post # 37 | 13.10.2011 , 10:27 PM
|
Obratite paznju na svoje zdravlje. Nemojte sebe izlagati velikom psiho-fizickom naporu. Potreban Vam je mir, relaksacija ili oporavak od nekih dogadjaja.
ovaj sve zna
|
|
| |
372 poruka na forumu
| |
60
| |
249
|
|
post # 38 | 14.10.2011 , 2:01 AM
|
Iako su odmerenost i oklevanje pozeljni, valja ponekad i rizikovati. Nemojte se skrivati od stvarnosti, vec utpotrebite svoju snagu i mastu
hm....
Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija
|
|
| |
|
post # 39 | 14.10.2011 , 11:32 AM
|
Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |