Smesni trenuci u skoli
|
|
|
post # 1 | 28.10.2011 , 11:55 PM
|
Ako imate neku smesnu odvalu iz skole ili smesne trenutke u skoli podelite to sa nama da se smejemo .....
Linkin~P@rk!
|
|
| |
|
post # 2 | 29.10.2011 , 3:48 AM
|
TEMA PREBACENA IZ MUZIKA U OBRAZOVANJE..
|
|
| |
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
post # 3 | 29.10.2011 , 8:58 AM
|
Ima naravno, sjecam se jedne prilike, inace ja sam bio u skoli dok sam isao veliki huligan i glavni kolovodja kad su problemi u pitanju, naime sipao sam biber po radiatorima istavio ga na mokru palomu, kako smo svi lijepoi plakaliiiiii hahahhahahahhaha
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 6 | 29.10.2011 , 12:10 PM
|
Bilo je puno lepih i smešnih trenutaka, ali ih se ne sećam baš. Uglavnom su to bila zezanja profesora i međusobne odvale neke na času.
|
|
| |
|
post # 7 | 29.10.2011 , 12:17 PM
|
Ako neko ima dozivljaje iz skole, to sam ja Od zezanja profesora, sto se podrazumeva, pa do zakljucavanja u ormanu...Ako mi drug prebaci klipove, stavicu ovde
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 8 | 05.11.2011 , 1:38 PM
|
u jednom kad smo se gadjali sa sundjerom a nastavnica ulazi u ucionicu i ja je pogodi po sred face ispitivala me je ceo cas nista nisam znao i dibih 1 heheheheh
|
|
| |
313 poruka na forumu
| |
14
| |
71
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 10 | 07.11.2011 , 8:55 PM
|
Hehehe... kada smo zezali profesore i kada smo nastavnici iz eng. prosuli pepsi po kosi... ahh to ludilo
One love, one heart.
|
|
| |
|
post # 11 | 28.03.2012 , 9:54 PM
|
Idem u razred koji je pun debila,kretena,maloumnika,seljaka i tako dalje. Ali pored njih svih izdvaja se jedan Vuk. Inače on se iz druge opštine ali ide s nama u razred. Danas se provukao ispod klupe i izašao van. Profesorica ga vrati i on opet i opet. Onda pravi od stolica krevet na sred časa ili samo izađe i kaže da ga boli stomak. Onda počne da pjeva na času. Išao je na karaoke pa je dobio samopouzdanje. Onda pokazuje mišiće na sred časa. Jednom je iskočio kroz prozor i rekao kako je bila prazna učionica i to je kao loš znak. Jednom je išao u wc i pokazivao šta on to ima nekakvim curama koje su ga na to nagovorile. Onda na sred časa ustane i traži od mene olovku i dođe uzme mi svesku i kaže vratiću,vratiću. Jednom je tražio da mu počupamo obrve. A jednom se potukao s jednom curom. Tražio je od jedne žene da ga poduči "onim stvarima". Ali ipak najjači je kada laže pa se zbuni i ne zna šta priča. A kada odgovara ima svoje metode. Mora ustati i stajati ispred table i držati ruke u džepovima jer se tako osjeća bolje. Uglavnom s njim nikada nije dosadno.
|
|
| |
204 poruka na forumu
| |
5
| |
86
|
|
post # 12 | 20.06.2012 , 10:58 PM
|
Profesor me je jednom uplashio, josh u osnovnoj..ja sam pocela da ga psujem, da bi se okrenula, a on stajao iza mene. Sreca nije mi nishta rekao. Verovatno je cuo..jer se nasmejao!
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
post # 13 | 20.06.2012 , 11:51 PM
|
ja sam jednom nastavniku iz likovnog temperama isarao stolicu a on nje ni primetio pa seo kad je ustao svi su se smejali dupe mu bilo svo sareno XD
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 14 | 20.06.2012 , 11:54 PM
|
Gadjali ljude na ulici kondomima puni vodom, skakali kroz prozor i zezali nastavnike kako god smo mogli.
|
|
| |