Sanjao sam..
|
|
|
|
post # 42 | 13.12.2011 , 3:06 PM
|
Ja sam sinoc sanjao kako sam sa bivsom curom opet zajedno i kako ju kresem na nekom gusarskom brodu bilo je cool..Malo su mi cudni snovi i uvek se sjecam sta sam sanjao
Sve što je vječno, kratko traje !!
|
|
| |
|
|
post # 44 | 13.12.2011 , 3:06 PM
|
Quote (gorancaci) Sinoc sam sajnao da sam pio kaficu sa Tajna 91 i Srcemoje i popili kafu onako opusteni pa dosla i Dorija, ikea5, Marija/Nikola( bar tako joj je nick ) i sladja1 i otisli u neki hotel sa 5 ***** a u sobu je bila i Tena Crni vrag i dalje se nesecam ali probudio se gol i .......nrznam stavrno vise sta se desilo ali nadam se da nisam nekoga razocarao i evo za svaku po jednu ruzu MALU PAZNJU Hahaha, ja ovo tek sad videla... Bitno je samo da si se probudio go. Znaci san sa 7 zena, to ne vodi na dobro.
Ja sam imala sinoc mnogo cudan san i to sam sanjala nesto sto sam tek saznala sinoc uvece ali verovatno da me je mnogo opteretilo cim mi to i u san doslo i to se secam svega i imam jasnu sliku u glavi... za divno cudo... A nije mi se svideo san uopste, ionako sam ustala nesto namrgodjena.
|
|
| |
|
post # 45 | 13.12.2011 , 3:06 PM
|
Sanjala sam kako nešto pokušavam i kako se moram okrenuti na jednu stranu kako bi se to nešto ostvarilo i kako bi uspjela i kako mi se ne bi nešto desilo. To nešto me je dovodilo do nekoga momka i pomogao bi mi da prođem to. On je bio mnogo važan. Uspjela sam na kraju.
Volim svoje snove.
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 46 | 13.12.2011 , 3:06 PM
|
Dobro je znati da nemam samo ja cudne snove.....
U ovom snu uvek imam 4 godine.... Sedim ispred kuce i cekam izlazak sunca, i dok cekam igram se malom iglom. Ali umesto sunca izlazi velika kamena lopta koja pocinje da se kotrlja prema meni, i onda kako sam se skupio od straha i cekam je da me spljosti kao mrava drzim onu iglu iznad glave u jednoj ruci i tada se ta kamena lopta probusi kao balon.... O.o I jos nesto da li vi ljudi sanjate potpuno iste snove nekoliko puta?
|
|
| |
218 poruka na forumu
| |
23
| |
298
|
|
post # 47 | 13.12.2011 , 3:07 PM
|
I-E-A-I-A-I-O, Sanjam iste snove ali ne često. Često se dašava ako se razbudim a san simpa nastavim spavati da bi san nastavio, makar to bilo 5-10 sec spavanja ali dovoljno za nastavak ili zacršetak sna. Nekada nastavak sna dođe i posle godinu dve. Ima snova koje sanjam i po 10tak god u nastavcima
|
|
| |
|
post # 48 | 13.12.2011 , 3:07 PM
|
Ja sam jednom sanjao, da moja nastavnica iz srpskog, pije rakiju na sred casa..... :lol:
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
|
post # 51 | 13.12.2011 , 3:07 PM
|
Sinoc sam sanjao da sam dobio ukor na extra cafe
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
317 poruka na forumu
| |
25
| |
328
|
|
post # 52 | 13.12.2011 , 3:07 PM
|
Xd Ja cesto sanjam stvari koje ce se desiti.... recimo sanjam nesto i to se za par dana desi... al ovako imam bas šnjlb snove xD
madness.....
|
|
| |
|
post # 53 | 13.12.2011 , 3:08 PM
|
Ja nesanjam cesto, a i kada sanjam retko kada znam sta sam sanjao, ali zato nocu setam kao zombi po kuci......
|
|
| |
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 54 | 13.12.2011 , 3:08 PM
|
sanjam da je ljubim, ali samo sanjam
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
|
post # 55 | 13.12.2011 , 3:08 PM
|
Ja sinoc nisam ni spavala nesto... ako sam spavala ukupno 2 sata i sanjala nesto drugarice iz srednje koliko se secam...
|
|
| |
|
|
post # 57 | 13.12.2011 , 3:08 PM
|
Nista...sve je bilo crno...
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 58 | 13.12.2011 , 3:08 PM
|
Sanjao sam da vozim neku nepoznatu curu sa motorom, nemam pojma ni gde sam bio, niti gde sam isao, pa sam se razbudio..
|
|
| |
|
post # 59 | 13.12.2011 , 3:09 PM
|
ja brzo spavam tak da nemam kad sanjati :P
|
|
| |
|
post # 60 | 13.12.2011 , 3:09 PM
|
sanajm uvek slican san,to je malo cudno jer ne verujem u snove mozda zato sanjam uvek isto
|
|
| |