Kako zamisljas osobu iznad?
|
|
|
post # 521 | 12.11.2011 , 7:12 PM
|
Quote (nacelnik) Slatko je kad se vidu rumeni obrazi Kad se ''vidu'' onda je pravo.
A načelnika zamišljam kao načelnika.
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Subota, 12.11.2011, 7:12 PM
|
|
| |
|
|
post # 523 | 12.11.2011 , 7:31 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 525 | 14.11.2011 , 8:55 PM
|
simpatican decko
Poruku je menjao/la ddavor - Ponedeljak, 14.11.2011, 8:55 PM
|
|
| |
|
post # 526 | 14.11.2011 , 8:58 PM
|
Mislim da je dobra devojka.
|
|
| |
|
post # 527 | 14.11.2011 , 9:15 PM
|
Mariju zamisljam kao jako lepu devojku
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 528 | 14.11.2011 , 9:25 PM
|
Quote (Srcemoje) Mariju zamisljam kao jako lepu devojku Tako i ja tebe, Srce moje.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 529 | 14.11.2011 , 9:39 PM
|
pa zamislajm ej kao ...pa kako d aje zamisljam kad ovako crno-bjelo izgleda?necu je zamislajti kao neku ofucanu krpu za brisanej cepter posudja ili prasine,kao neku babu ili kao neku drzavnu sluzbenicu koja ide z akoji mjesec u penziju i svako jutro ide po novine i cokanj vinjaka u obliznji ducan,neee...zamisljam je kao mladu,lepu,zgodnu na bretele djevojku,bujnih...duge,crne ispeglane kovrdzave kose:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 530 | 14.11.2011 , 9:47 PM
|
intimenfrizuren Tvoji opisu su uvek neverovatni! Ja tebe ne mogu ni da zamislim! Šalim se.
|
|
| |
|
post # 531 | 14.11.2011 , 10:16 PM
|
Quote (Marija_Nikola) intimenfrizuren Tvoji opisu su uvek neverovatni! Ja tebe ne mogu ni da zamislim! Šalim se. hahah,cekaj d ati pomognem...uzmes stolicu,sjednes,naslonis se,ispravi ramena,tako,to,glava pravo,pogled u daljinu,u daljinu bona a en na poster na zidu,bolje otvori prozor pa pogled kroz prozor u daljinu,kad budes dovoljno se zagledala u daljinu ti zazmuri i zamisli...e u ovom trenutku bas ovako zamisljam osobu iznad mene,tj.Mariju-NIkolu,da to radi:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 532 | 15.11.2011 , 9:27 AM
|
intimenfrizuren Zamišljam ga kao ludu osobu milion %!!! Možda je dobar i ok dečko, al' ne znam, nešto mi ne deluje tako!
|
|
| |
|
post # 533 | 15.11.2011 , 4:22 PM
|
Quote (intimenfrizuren) hahah,cekaj d ati pomognem...uzmes stolicu,sjednes,naslonis se,ispravi ramena,tako,to,glava pravo,pogled u daljinu,u daljinu bona a en na poster na zidu,bolje otvori prozor pa pogled kroz prozor u daljinu,kad budes dovoljno se zagledala u daljinu ti zazmuri i zamisli...e u ovom trenutku bas ovako zamisljam osobu iznad mene,tj.Mariju-NIkolu,da to radi:) Marija ovaj zna sta prica
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 534 | 15.11.2011 , 5:37 PM
|
Quote (Srcemoje) Marija ovaj zna sta prica Ne bih rekla. Maju zamišljam po karakteru da je kao i ja. I da je jako lepa, pametna i dobra devojka.
|
|
| |
|
post # 535 | 16.11.2011 , 0:17 AM
|
ko ti sam al ne Garava Lepa nisam ima lepsih to pametna hmm
marija garava moja lepa zgodna i momentalno bez Nikole mislim nije kod nje
|
|
| |
|
post # 536 | 16.11.2011 , 1:13 AM
|
hmmm...kao u pjesmi,srce je moje violina,sto ga diras kad ...ne,necu je tako zamisljati,nisma muzicki potkovan d abih je tako zamislio,mozda cu ej zamisliti kao...zamisljam je kao divnu osobu koja zamisljeno sjedi u svojoj stolici na ljuljanje i gleda kroz prozor svog kutka u predivnu zvjezdanu austrijsku noc,u ruci drzi parce papira na kom su izbledela sjecanja i jede pitu od jabuka,dok joj teksas sorc istice du...dugme na dzepu sorc akoji opet docarava njenu boju ociju:)
|
|
| |
|
post # 537 | 16.11.2011 , 5:14 PM
|
Emotivnu,zeljnu znanja ''o ljubavi''naravno.;) mladalacki naivnu...ali kao dobru curicu.Added (16 Nov 2011, 4:14 PM) --------------------------------------------- u istom trenutku smo izgleda pisali. MIslio sam na srcemoje.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 538 | 16.11.2011 , 7:10 PM
|
Nemam pojma tipa nikad nisam sreo, ali deluje OK super lik.......
|
|
| |
|
post # 539 | 17.11.2011 , 0:25 AM
|
Quote (Olli43) Nemam pojma tipa nikad nisam sreo, ali deluje OK Isti slucaj
|
|
| |
|
post # 540 | 17.11.2011 , 4:11 AM
|
necu vise d aje zamisljammmmm...oslepeo sam od zamisljanja:)
|
|
| |