Kako zamisljas osobu iznad?
|
|
|
post # 601 | 12.12.2011 , 10:00 PM
|
:D Pa moja garava malo sasava kao ja mana joj sto je crna al dobra mislim da je super osoba za sad ce da vidimo kad ju ofarbam Sta da kazem mlada lepa i nasmejana to je najbitnije
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 602 | 12.12.2011 , 10:05 PM
|
Stvarno si Ali garava ti je crvenokosa Nego mi slatko sto me tako zoves!
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 603 | 12.12.2011 , 10:07 PM
|
ma ljubim ja mogu crveno garavu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 604 | 12.12.2011 , 10:12 PM
|
kao daltonistu xaxaxaxaxa mada crno pretvara u crveno prava je madjionicarka
|
|
| |
|
post # 605 | 12.12.2011 , 10:15 PM
|
Ne diraj mi Srcemoje, njoj je sve dozvoljeno
Kao snajdera nekog
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 606 | 12.12.2011 , 10:15 PM
|
Quote (Impi) kao daltonistu ??? prevod molim hvala
Kako impija zamisljam boim se ako vam kazem zaljubicete se u njega
|
|
| |
|
post # 607 | 12.12.2011 , 10:19 PM
|
Okarakterisao te kao nekog ko ne razlikuje boje. Cccc
|
|
| |
|
post # 608 | 12.12.2011 , 10:21 PM
|
kao advokata xaxaxaxaxaxa
Herci nemoj da me odajes vidi kako su opasne
|
|
| |
|
post # 609 | 12.12.2011 , 10:23 PM
|
Quote (Crazy_Princess) Okarakterisao te kao nekog ko ne razlikuje boje. Cccc Hvala ti garava moja a ti Impi razgovaracemo kuci pa ce d avidimo sta ti ne razlikujes
Quote (Impi) Herci nemoj da me odajes vidi kako su opasne Neka to jos bolje da vidim kako gledas a nesme da diras
|
|
| |
|
post # 610 | 12.12.2011 , 10:26 PM
|
Poruku je menjao/la Impi - Ponedeljak, 12.12.2011, 10:27 PM
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 611 | 14.12.2011 , 6:38 PM
|
Veoma duhovit.
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 612 | 14.12.2011 , 6:56 PM
|
Onako kako sam ga videla na slici Dobro dosao na Forum Ognjene
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 613 | 14.12.2011 , 7:24 PM
|
sad ej zamisljam kao frizider pun hrane:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 614 | 14.12.2011 , 7:27 PM
|
Kao dvosmislenu osobu.
Srcemoje hvala
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 615 | 14.12.2011 , 7:28 PM
|
Frizer brateeeeeeeeee hahahhahahah samo nemoj reci da si gladan
Ja njega zamisljam onako kako sma ga takodje videla na slici i + jos da buba po celi dan da je ozbiljan a sve toko njega nasmejan
|
|
| |
|
post # 616 | 14.12.2011 , 7:35 PM
|
sad je zamisljam kao pola punog frizidera:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 617 | 14.12.2011 , 8:35 PM
|
formirana licnost
Poruku je menjao/la OgnjenR23 - Sreda, 14.12.2011, 8:44 PM
|
|
| |
|
post # 618 | 14.12.2011 , 8:58 PM
|
Kao nekog ko mnogo gleda ozbiljno na zivot
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 619 | 14.12.2011 , 9:00 PM
|
Hahahahaha <3 moje hahahahahaha genijalno. Kao vrlo komunikativnu i slatku osobu (jos nisam video sliku)
|
|
| |
|
post # 620 | 15.12.2011 , 6:03 PM
|
pa kao...kao stidljivo sijalicno grlo koej visi nad ambisom dobrocudnih reflektora
|
|
| |