Kako zamisljas osobu iznad?
|
|
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 661 | 02.01.2012 , 4:02 PM
|
:))))))
Kao ljubavnu osobu i koju zelim da upoznam
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 662 | 02.01.2012 , 4:14 PM
|
Quote (Tanja91) Zamisljam ga kao srednjoskolca, kao vatrenog navijaca Real Madrida koji obozava Ronalda, fudbal, prosto receno osoba koja voli sport. Znam da je crn decko, naravno lep voli pivo i nije za dzabe bio Mister EC-a jednog meseca. AHAHAHA XD eh stvarno me iznenadi
Quote (OgnjenR23) Kao ljubavnu osobu i koju zelim da upoznam kao normalnog ligka ex i
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 663 | 02.01.2012 , 4:16 PM
|
Kao nekog ko voli spansku ligu i o tome bi mogli polemisati
Slušam neke pesme ljubavne koje me podsećaju na dane naše neproživljene stvarnosti, susretanja u snovima, vetrova što milovali su nam lica, Meseca što se nije ni pokušavao skrivati pred naših licima, podsećaju me na sve ono u čemu se kriješ ti. A ja te pronalazim svakog trena. Da bih bio s tobom, da bi disali ovaj isti vazduh i noćnim svetlima obavili tajne naše ljubavi I hteo bih ti izgovoriti sve te reči koje znam da pripadaju tebi. Ljubavi moja, da, tako te zovem. Noću kad sklopim oči, preda mnom se pojaviš ti, onako lepa. Najprije mi se oči zacakle i dah stane, a onda se srce prepusti prekrasnim talasima koji jednostavno zarobe moju dušu.
|
|
| |
|
post # 664 | 02.01.2012 , 4:20 PM
|
Quote (AMMIR95) AHAHAHA XD eh stvarno me iznenadi sto pa ja samo rekla istinu
A Ognjena zamisljam i kao velikog saljivdziju koji voli zurke, sale itd.
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 665 | 02.01.2012 , 4:21 PM
|
Organizovacemo zajedno, pa da vidimo :) :))))
Zamisljam te kao nekog ko moze da prati takav hjumor
|
|
| |
|
post # 666 | 03.01.2012 , 5:31 PM
|
hmm OgnjenR23, zamišljam ga kao kul lika baš na svom mijestu
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 667 | 03.01.2012 , 5:33 PM
|
Nema potrebe da ga zamisljam smatram da je dobar covek, mogli bi okrenuti koju turu pica
|
|
| |
|
post # 668 | 03.01.2012 , 5:48 PM
|
Kao skeletora iz crtanog filma Hi - Men! ahhaha salim se. Kao jedno dobro bice (ljudsko) naravno!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
790 poruka na forumu
| |
58
| |
477
|
|
post # 669 | 03.01.2012 , 5:50 PM
|
Zamisljam je kao mog gurua <3
|
|
| |
|
post # 670 | 03.01.2012 , 9:58 PM
|
ma video sam ga na proslom avataru
|
|
| |
|
|
post # 672 | 06.01.2012 , 1:09 AM
|
lepa da voli crtani i da vozi gto 450konja i nosi magnum 357 za pasom.
ak 47
|
|
| |
|
post # 673 | 07.01.2012 , 11:31 PM
|
Mislim da je jako jako mlad zamisljam ga sa torbom na ledjima
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 674 | 08.01.2012 , 4:11 AM
|
Zamisljam je kao lepu,doteranu i utegnutu plavusu koja zvecka kljucevima BMW-a dok se vraca iz shopinga....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 675 | 08.01.2012 , 5:30 PM
|
bas si sasav Badule ja ne nosim kljuceve u rukama
njega zamisljam kao coveka u najboljim godinama koi ima razumevanje za sve koji se nosi sa svoim godinama ali u dusi je kao 20
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 676 | 24.01.2012 , 7:15 PM
|
extra osobu
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 677 | 26.01.2012 , 10:30 AM
|
Dobro dete.
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |