Kako zamisljas osobu iznad?
|
|
|
post # 921 | 06.03.2012 , 1:54 AM
|
Quote (sljeposava) Jao dusica.
Bobisu svoga zamisljam kao nekog plisanog medu, koji je obukao kostim djavolka. Kao licnost smenjuju se vragolanko i andjelko. Mada bi on vise voleo da je Luciferov izaslanik 666 Ja sam ipak za ovu kombinaciju brojeva- 69
Ma, ja saradjujem sa Mefistom, ali ipak gotivim i Lucifera. Inace, 69... My lucky number!
Hoces da kazes da sam ja nesto kao Dr Jekyll & Mr Hyde?
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 923 | 06.03.2012 , 1:55 AM
|
Quote (sljeposava) Mortal, ti si za mene duh!
Who you gonna call?
GHOSTBUSTERS!!!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 924 | 06.03.2012 , 10:52 AM
|
Kao nekog Engleza
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 925 | 06.03.2012 , 12:58 PM
|
Quote (Tomato) Kao nekog Engleza
WTF?!
Kontam da je lik iznad mene neki vrtirep.
|
|
| |
|
post # 926 | 06.03.2012 , 1:25 PM
|
Zamišljam ga kao jaku i čvrstu ličnost koja nikome ne dopušta da ga izbaci iz takta.
|
|
| |
|
post # 927 | 06.03.2012 , 1:28 PM
|
Inteligentna, harizmaticna, osoba cvrstog karaktera, koja je u fazonu "dza ili bu".
|
|
| |
|
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 929 | 06.03.2012 , 4:15 PM
|
Arslana- Pa sta znam...rekla bih da je otresita,borbena,samouverena,zabavna...osoba koja se ne trudi preterano da se dopadne drugima,vec je takva kakva jeste. U svakom slucaju neko pozitivno misljenje sam stekla,dopada mi se.
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 930 | 06.03.2012 , 4:29 PM
|
sexy and i know it
|
|
| |
|
post # 931 | 06.03.2012 , 6:39 PM
|
Pa kad mu pogledam avatar rekla bih da mu treba pomoc. Hehe, salim se... Zamisljam ga kao decka koji voli automobile jer mislim da je u pitanju onaj stari Gogi koga znam od pre ovde.
|
|
| |
|
post # 932 | 06.03.2012 , 6:40 PM
|
Kao dobru curu koja bi pomogla mnogima Slična si jednoj mojoj prijateljici.
|
|
| |
|
post # 933 | 06.03.2012 , 6:51 PM
|
By_The_Way_, Zamisljam je kao mnogo pametnu, lepu devojku (videla sliku ), mislim da zna dosta istoriju, i pozitivna je osoba sto je meni veoma bitno a to sam zakljucila iz njenih postova.
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 934 | 06.03.2012 , 7:30 PM
|
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 935 | 06.03.2012 , 8:02 PM
|
Zamišljam je kao osobu koja uz sebe uvijek mora imati muškarca jer joj on predstavlja zaštitu.
|
|
| |
|
post # 936 | 06.03.2012 , 8:14 PM
|
Pametnog/nu
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 938 | 06.03.2012 , 8:22 PM
|
Quote (ImFamous) Ja tebe zamisljam bas suprotno od toga...Mislim da si sama sebi dovoljna.Odnosno,ako nema nekoga ko zadovoljava kriterijume po svakoj stavci,radije ces biti solo.
True ^^ Vukla sam se ja jednom u dugoj vezi pa se opekla i shvatila da je lakše naviknuti se na sebe nego na nekoga ko može jednoga dana da ode.
Zamišljam te kao osobu koja mnogo drži do izgleda.
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 939 | 06.03.2012 , 8:28 PM
|
Quote (By_The_Way_) True ^^ Vukla sam se ja jednom u dugoj vezi pa se opekla i shvatila da je lakše naviknuti se na sebe nego na nekoga ko može jednoga dana da ode. Izuzetno lepo receno...JA-ce uvek biti tu
Quote (By_The_Way_) Zamišljam te kao osobu koja mnogo drži do izgleda. Ne drzim,nego se opterecujem Volim sve sto je lepo,mada sam nekada i preterivala.U poslednje vreme zaticem sebe kako gledam patike i trenetke,nadam se da to znaci da postajem normalna. Ne znam da li zbog avatara,ali imam utisak da ti imas aristokratsku lepotu.:) Nezne crte lica,na oko krha,ali samo na oko Bas kao dame sa dvora
Poruku je menjao/la ImFamous - Utorak, 06.03.2012, 8:28 PM
|
|
| |
|
post # 940 | 06.03.2012 , 8:32 PM
|
Quote (ImFamous) Ne znam da li zbog avatara,ali imam utisak da ti imas aristokratsku lepotu.:) Nezne crte lica,na oko krha,ali samo na oko Bas kao dame sa dvora
Ja sam ti prije kao snažna seljanka koja čuva ovce i svinje.
Zamišljam te kao osobu koja će se udati i imati samo jedno dijete koje će biti razmaženo.
Svakako ja tebe zamišljam
|
|
| |