Prekrivanje stvarnih osecanja
|
|
|
post # 1 | 10.02.2012 , 8:01 PM
|
"Danas sam super...zaista"-ova recenica ce nekada biti istina..a nekada ce biti laz!!! Da li ste vi skloni prekrivanju svojih stvarnih osjecaja... i raspolozenja...ne zelite ljudima da kazete kako se zaista osjecate...zato samo kazete da ste dobro..da vas ne bi vise ispitivali...ili ...ste od onih koji su skroz iskreni...i koji o svojim osjecajima pricaju otvoreno... Ja pripadam osobama koje u vecini slucajeva prekrivaju stvarno raspolozenje...nekada je razlog to sto ne zelim da pricam o tome, nemam volje...a nekada iz straha da bi ljudi jednostavno mogli okrenuti glavu od toga...a licno, ignorisanje mi je nesto najgore...dakle radije cu se praviti da sam vesela..nego da me ljudi vide tuznu i slomljenu
Fajlovi:
9355088.jpg
(33.7 Kb)
Poruku je menjao/la desert_rose - Petak, 10.02.2012, 8:01 PM
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 2 | 10.02.2012 , 10:14 PM
|
Hmmm..treba biti ono sto jesi..bas me briga sta ce drugi da kazu ili da sude ili bilo sta...ustao sam ujutro radi sebe i radi onih iskrenih ..tako da kako god se osjecao..ako sam veseo neka se vesele samnom ako nisam nek se sklone s puta
|
|
| |
|
|
post # 4 | 11.02.2012 , 2:35 AM
|
Ja ne krijem svoja osecanja vec kad sam tuzna ja to i kazem, kazem zbog cega sam u takvom stanju, naravno da trebas da imas prave osobe za to, u koje imas poverenja, da budes siguran da nece tu tvoju tugu na neki nacin iskoristiti... A onda kad se poverim i dobro isplacem onda mi lakse, izbacila sam to negativno iz sebe, a pritom ako uz to i neki savet dobijem, nema nista bolje.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 11.02.2012 , 11:52 AM
|
Quote (AlaDamir) Hmmm..treba biti ono sto jesi..bas me briga sta ce drugi da kazu ili da sude ili bilo sta...ustao sam ujutro radi sebe i radi onih iskrenih ..tako da kako god se osjecao..ako sam veseo neka se vesele samnom ako nisam nek se sklone s puta
Slazem se...
|
|
| |
|
post # 7 | 11.02.2012 , 4:22 PM
|
Quote (badule) Pokazi ono sto mislis,a pravi prijatelji ce se potruditi da ti olaksaju muku. To se moze samo kada imas prave prijatelje !!!!
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|