Dačo svaka čast! Ti si najbolje primetio da svaka BUDALETINA ima svoju ideju o tome. Kad su bili tako pametni ti Majanci,što nisu napisali NA DRINI ĆUPRIJA, a...?
Verjete li prorocanstvo?Sta vi mislite da li ce 2012god. biti presudna za nasu zemlju? Prorocanstvsa datiraju jos iz starih vremena ustvari kalendar maje se zavrsava 21.12.2012god,takodje nostradamus je video smak sveta istog tog dana,takodje i biblija govori o apokalipsi na zemji istog dana i god,cak i indiska boginja siva je prorekla smak sveta tog dana!!!nama jedino ostaje da sacekamo 21.12.2012 pa da vidimo sa ce bit? I oni koji veruju kako mislite da provedeta dane pre..?
nisam narocito star ali sam do sada prezivio zajedno s vama bar jedno 30 najavljenih smakova svijeta...
Znate onaj...
U Sarajevu pocele pripreme za smak svijeta i svi u panici, a Mujo kupuje kofer.... pitaju ga koji ce mu k.... kofer kad ce biti smak svijeta.. Ma nek bude, ja odoh u Njemacku...
Nama poznata činjenica je da je ljudska vrsta nastla prije 4,5 milijardi godina, što znači da smo mi sasvim slučajno nastali kao posljednja karika ... Ono što naučnici i teoretičari koji proučavaju tamnu energiju predpostavljaju je da će kolaps univezuma izazvati sudar "mliječne staze" i "andromede". Al kad će se to dogoditi samo dragi bog zna ...
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."