Nestasluci u detinjstvu
|
|
|
post # 1 | 28.07.2012 , 7:03 PM
|
vi pocnite
|
|
| |
|
post # 2 | 29.07.2012 , 7:17 PM
|
Skinula sam gace drugaru u osnovnoj skoli pred celim razredom. Polila nastavnicu sokom od borovnice po snezno beloj kosulji. Skocila sa treceg sprata. Ubola drugaricu sestarom u dupe. Kad sam dobila ukor nastavnickog veca, pred celim odelenjem izjavila sam nastavniku matematike ljubav.
I jos mnogi drugi
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 3 | 29.07.2012 , 7:20 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 4 | 29.07.2012 , 7:29 PM
|
JahRastafarI93, ti bi gace skidao sam, je l' da?
|
|
| |
|
|
post # 6 | 29.07.2012 , 7:55 PM
|
JahRastafarI93, mene nisu smeli da zezaju, jer sise sam uvek imala velike, tako da je sve bilo ocigledno.
A jednom na moru sam zaboravila kupaci kostim, i kupala sam se u grudnjaku i gacicama crnim i smejala mi se plaza.
|
|
| |
|
|
post # 8 | 29.07.2012 , 8:04 PM
|
Tri godine sam krala komsiji kruske, i prodavala na pijaci, i tako zaradjivala
|
|
| |
|
|
post # 10 | 30.07.2012 , 1:54 AM
|
Kad sam imala 5-6 godina nisam dala jednom dječaku da prolazi pored moje kuće kada je išao u školu, morao je uvijek da ide zaobilaznim putem Drugog dječaka sam vukla "kukačom" za torbu sve dok mi nije slomio "kukaču" U osnovnoj školi sam pisala ljubavna pisma i podmetala ih, al' ne u svoje ime (već sam potpisivala nekoga drugog, iz razreda uglavnom)... Nikada nisu saznali da sam se to ustvari ja šalila sa njima U školi smo imali poštansko sanduče gdje smo ubacivali želje, prijedloge, kritike za školu, ja sam tu ubacila pismo direktoru od njegove "ljubavnice" xD ...
Poruku je menjao/la dajanaaaaa - Ponedeljak, 30.07.2012, 1:56 AM
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 11 | 03.09.2012 , 0:30 AM
|
|
|
| |
|
post # 12 | 05.09.2012 , 12:05 PM
|
Max_Peric, Hahhahahhaha.
Ja i brat kad smo bili sami kući htjeli smo da provjerimo kako gori alkohol. Ponijeli smo vani rakiju, planirali da je pospemo po novinama i da zapalimo. Ali smo na ulaznim vratima sreli tatu. Kada nas je pitao šta to radimo ja sam rekla: "Ja i Duško hoćemo da palimo rakiju!" (bila sam jaaaako mala) Zamislite samo njegovu reakciju... xD
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |