O cemu trenutno razmisljate?
|
|
|
post # 161 | 01.06.2011 , 3:27 PM
|
Quote (Dorja) o tome kako grmi napolju uh i kod mene grmi
|
|
| |
|
post # 162 | 01.06.2011 , 3:52 PM
|
Quote (Hitman-) o tome kako grmi napolju hahahaah...i ja i tome kad ce vise ova kisa da prestane i bude lepo vreme....
|
|
| |
|
post # 163 | 01.06.2011 , 4:22 PM
|
O maturi koja je danas
BuM I ProBudih SE mrTav
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
|
post # 165 | 01.06.2011 , 6:56 PM
|
O sutrasnjoj maturi !
Dok imaš svoje ja, poštuješ tuđe ti, veruj mi.
|
|
| |
|
post # 166 | 01.06.2011 , 9:38 PM
|
bolu me ledja...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 167 | 01.06.2011 , 9:40 PM
|
O otkazu koji sam dobio i koji mi je pao u nezgodnom trenutku..Ali ja ne bi bio ja kada ne bi izvukao pomalo dobra iz svachega...Zato...PRAVAC MAGISTRALAAAA....SNOVI...EVO MEEEEEEEE.....
|
|
| |
|
post # 168 | 03.06.2011 , 8:31 PM
|
Hajde vishe tih 21....
|
|
| |
|
|
post # 170 | 04.06.2011 , 9:00 AM
|
Dole - gde me vaša površnost ne proganja, daleko od vas, trulog sveta koji propada! Duh iz flaše, Crni Čovek s Mačem i sve njuške obične sad su tamo gde pogled ne dopire. Jer, ja sam Dole! A u isto vreme, previsoko za njih. Čovek sa mojim imenom odavno nije živ, ali je srećan i čist, svestan gde pakao je. kad reše da me ubiju, pustiće me napolje u covece.. napalih se na ovu pesmu. ne znam sto, ali sto mi ta prija pesma.. to je pitanje...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 171 | 04.06.2011 , 11:01 AM
|
Okrenem ledja... i pustim ga da radi svoje, jer nekim ljudima nema pomoći. Tu nema dalje priče, priča puca bez pardona Čim u tvojim očima vidim sebe na lomači.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 172 | 04.06.2011 , 12:09 PM
|
uh ja o danjasnjoj maturi
|
|
| |
|
post # 173 | 04.06.2011 , 2:48 PM
|
al neka ih... zivot ide dalje
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 174 | 04.06.2011 , 5:35 PM
|
Nesmijem vam reci al je slatko
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 175 | 04.06.2011 , 6:31 PM
|
Srcemoje, mora da je slatko cim ti tako pises
o ovome...
1.strofa (Ministar Lingvista): Kad um prati tempo srca u grudima, deluje naivno, ali verujem ljudima, jer verujem da znam samo odane ljude i onda, šamar. Trip k'o da me bude hladnim tušem. Jer, poverenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. Pa kada shvatim kol'ko je sati, skidam čuku kad mi pruže ruku. Ja serviram realnost, a ako sažvaćeš to sranje, saznaćeš da ima gorak ukus - jer tu su ortaci koji žele da ti naplate uspeh, ortaci koji žele da te spuste... I kako onda da znaš ko su ti pravi drugovi, kad je zavist uzrok mržnje, a korist uzrok ljubavi? Kako da pričaš sa ortakom ako znaš da je sve što ti u lice kaže laž? Okrenem ledja... i pustim ga da radi svoje, jer nekim ljudima nema pomoći. Tu nema dalje priče, priča puca bez pardona Čim u tvojim očima vidim sebe na lomači.
Refren: I dok misliš da ti drži palčeve, u stvari sprema pesnicu. Vreba greščicu da likuje na sprovodu. Vaška što krišom šljaka. Šakal sa licem brata. Gadan i prepun šlajma -- al' takav da mirno spava. I šta da kažeš čoveku, kad nema teret srama? Gadne reči mu ne sprže grlo dok ih sklapa. Vaška što krišom šljaka. Šakal sa licem brata. Gadan i prepun šlajma -- al' takav da mirno spava.
2.strofa (Marčelo): Preobražaj. To kad krene, to ide: vaške dođu po svoje kad ne prepoznaš gnjide. Jer, iskrenost je vrsta lopate. Hobistički grobar sa kojim deliš pivo već vidi tvoj odar, nemoćan da odbije onog iz klackalice boga što mu je k'o dečaku šapnuo slogan kako stići do gore odmah: tako što onaj s kim se klackaš ode dole, i što je veći, to ga tle jače uzme pod svoje... i šta da kažeš posle, dok pred tobom stoje? Hvale ustima, a mrze okom u kome si tako golem da žele da te smožde, al' iz tužne nužde se druže, jer pička ne sme direkt, pa bi da te zgužva bez gužve: uže već tu je, plus čeljust za ujed... I sve to s leđa, uz osmeh kuje i jezik guje. Što mi glumiš ortaka? Što misliš da ne znam šta sereš čim se nađeš s druge strane vrata? A sve i da se klacnem dole... ej, čemu se ti nadaš? Badava, što bi rek'o Čava: „Jadan ostaje jadan." ...al ne peče hejt koliko licemerni kez. I nije bedan hejt koliko je bedan blef.
zar tako sve boli?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 176 | 04.06.2011 , 6:39 PM
|
o tome kako cu sad da odem da pojedem neku tresnju
|
|
| |
|
post # 177 | 04.06.2011 , 6:44 PM
|
I draži mi je s*eb nego da sam kao ti, i radije ću biti sam nego kao svi.
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 179 | 05.06.2011 , 6:47 PM
|
ja sada ne mislim posto se skola zavrsila
|
|
| |