Kako da...?
|
|
|
post # 21 | 04.08.2012 , 7:56 PM
|
|
|
| |
|
post # 22 | 04.08.2012 , 8:03 PM
|
Quote (JahRastafarI93) aj nek neko napise kako zaboraviti nekoga? A sto se lepo ne drogiras, k`o sva ostala deca ?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 23 | 04.08.2012 , 11:43 PM
|
Kako da...? Kako postati superstar? Još jedan jednostavan Kako da.... Dakle, da biste postali zvezda.... Treba vam jedan debeli džep. Ili sponzor... Šta god. Nakon toga, ako ste žensko, obavezno idite na operaciju grudi... I usne, da budu bujne, velike. Obavezno da imate što veće pedu! To je ipak glavno. Nakon toga... Platite nekome da vam uradi neki hot spotić i da vam napiše neki tekst sa eks, vrele strasti, niske strasti, afrodizijaku... Bla, bla. Dakle, suština je da tekst bude što gluplji, a što više izazovniji. I posle.. Možda jedno mesec dana, kada budete postavili na YT klip... Zvaće vas svi! Ali Grand će najviše. I eto, veoma jednostavno...
Ko si ti?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 24 | 05.08.2012 , 6:13 AM
|
Quote (CryTek) A sto se lepo ne drogiras, k`o sva ostala deca ? neda mama
Be my love?
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 25 | 05.08.2012 , 9:45 AM
|
Kako daa upoznam Damona Salvatore-a?
One love, one heart.
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 26 | 05.08.2012 , 7:59 PM
|
Quote (Andrea:))) Kako daa upoznam Damona Salvatore-a? postani elena
Be my love?
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 27 | 29.08.2012 , 4:27 PM
|
Quote (JahRastafarI93) postani elena ahahha... ne zeki ljude... hihihi
JA ██████ 100%
|
|
| |
|
|
post # 29 | 29.08.2012 , 6:50 PM
|
Quote (DxD) Dakle, da biste postali zvezda.... Treba vam jedan debeli džep. Ili sponzor... Šta god. Nakon toga, ako ste žensko, obavezno idite na operaciju grudi... I usne, da budu bujne, velike. Obavezno da imate što veće pedu! To je ipak glavno. Nakon toga... Platite nekome da vam uradi neki hot spotić i da vam napiše neki tekst sa eks, vrele strasti, niske strasti, afrodizijaku... Bla, bla. Dakle, suština je da tekst bude što gluplji, a što više izazovniji. I posle.. Možda jedno mesec dana, kada budete postavili na YT klip... Zvaće vas svi! Ali Grand će najviše. I eto, veoma jednostavno... I onda kada sve to spois, ide otprilike ovako: http://www.youtube.com/watch?v=4Ii7wkfIMs0
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 30 | 10.11.2012 , 12:52 PM
|
ahahahha... xD takva zvezda nemoj da postanes... Added (10 Nov 2012, 11:52 AM) --------------------------------------------- kako da poboljsas pamcenje...
s obzirom da ovih dana svakome to treba, zbog skole, posla itd... najbolji nacin da poboljsas pamcenje je taj da vezbas mozak... xD pokusaj svakoga dana da resavas zagonetke, kao sto su to rebusi, sudoku, ukrstenice..... ucenje novih vestina je isto sjajan nacin, pokusaj da ovladas necim novim, kao sto je, mizicki instrumenat ili pletenje... hihihih jedan od najlaksih nacina da pamtis jeste putem ponavljanja... sto vise vezbas, brze ces pamtiti...
JA ██████ 100%
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 31 | 10.11.2012 , 1:08 PM
|
Quote (Tanja91) Mene interesuje da vi mene kazete kako da izadjem na televizor? Ce da budem na televizor haha
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
|